pondelok 30. júna 2014

Júnové novinky- kozmetika

Ahojte,
tento článok, som chcela napísať už dlhšie, len som stále ešte čakala na pár vecí, ktoré som si objednávala online. Pribudlo mi teda pár kúskov, ktoré by som Vám chcela ukázať. Niektoré som už stihla otestovať a naopak je pár vecí, ktoré som ešte neotvorila, takže čakajú trpezlivo, kým na ne príde ten správny čas. Určite budete o niektorých produktoch na mojom blogu ešte čítať v podobe recenzií.

Začnem nákupom z drogérie. Už dlhšie som chcela vyskúšať nové šampóny a balzámy od Garnier Ultra Doux, ja som si vybrala šampón s balzámom v medovej verzií, zatiaľ som ešte neskúšala, tak neviem povedať aké sú, ale som plná pozitívnych očakávaní, na základe recenzií, ktoré som čítala.

Mixa micelárka (recenzia TU) pomaly dochádzka, takže je rad na ďalšiu, tentokrát som si kúpila tú od Garnier, skúšala, som ju zatiaľ len dvakrát a musím povedať, že som spokojná, podrobnejšie Vám, ale napíšem potom recenziu po dlhšom používaní.
Odlakovač Ebelin, som si kúpila skôr pre praktickú fľaštičku s pumpičkou, do ktorej si plánujem potom preliať cleanser. Inak odlakovač je celkom dobrý, páči sa mi, že nevysušuje nechty. V jednej no name drogérií som objavila argánový kondicionér v spreji, je určený pre suché a zničené vlasy a je bez parabénov, taktiež má uľahčovať aj rozčesávanie vlasov, uvidíme či prekoná môj veľmi obľúbený kondicionér od Gliss Kur, ktorý je tiež v spreji. Nateraz môžem povedať, že má veľmi príjemnú vôňu, tak uvidíme ako si poradí s mojim dlhými vlasmi.

 Ďalej tu mám dva opaľovacie krémy. Chcela som hlavne opalovací krém s minerálnym filtrom a vysokým SPF faktorom. Vybrala som si Vichy Capital Soleil s faktorom 50+, pôvodne som si chcela kúpiť niečo z Biodermy, ale našla som tento Vichy v dobrej cene, za 300ml som zaplatila asi 14eur, čo si myslím je super cena. Ďalej je to opaľovací krém francúzskej značky Equilibria s spf 30, krém som kúpila v lekárni v nejakej akcií a stál len 5 eur má tiež minerálny ochranný filter, zatiaľ som ho neskúšala, tak uvidíme ako si poradí so slnečnými lúčmi.


Z dekoratívnej kozmetiky tu mám tri kúsky. Ako možno už tušíte, tak najväčšiu radosť mám z paletky očných tieňov od TheBalm Nude tude. Obsahuje 12 krásnych tieňov, odkedy ju mám tak sa teraz ničím iným ani nelíčim. Kvalita tieňov je perfektná a je radosť ich používať. Určite budete o nej ešte na mojom blogu čítať.



Malý swatch a rýchle líčenie zo včera
 Dva produkty na tvár- jeden od Milani- Illuminating face powder  v odtieni Amber Nectar, som zatiaľ na tvári neskúšala, len na ruke, je to veľmi jemný prirodzený rozjasňovač, ktorý pre bledšie typy pleti môže byť použitý aj ako bronzer alebo lícenka. Má krásne zlaté balenie a najviac sa mi páči ten ružičkový design.


O firme W7 ste na mojom blogu už mohli počuť a to v spojitosti s ich super lip creamom (recenzia TU), tento raz mám od nich ďalší skvelý produkt na tvár a to je bronzer Africa. Podobne ako u rozjasňovača od Milani, sa mi páči, že aj tento bronzer sa môže použiť ako lícenka lebo obsahuje ružovkasté miesta na mozaike. Mala som ho na tvári už niekoľkokrát a som s ním veľmi spokojná a jeho cena bola veľmi priaznivá, veď ako aj ostatné ich produkty sa pohybujú vo veľmi dobrých cenách.


Máte skúsenosti s niektorými spomenutými produktami?

Nezabudnite sa zapojiť do práve prebiehajúcej Giveaway , o balíček plný kozmetiky :)

9 komentárov:

  1. rozjasňovač je perfektný mám ho doma tiež:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. šampon ani nič take som ešte nemala v medovej verzii jedine telovy krem ale hadam niekedy vyskušam aj šampon je to najkrajšia vona pre mňa:))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Už sa teším na nové, skvelé príspevky :) a samozrejme inšpirácie. Tú paletu tieňov musím určite vyskúšať, vyzerá skvele :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite budú nové príspevky a paletu určite odporúčam, je skvelá :)

      Odstrániť
  4. Máme pár spoločných kamarátov :) Medíkový šampón som už skoro minula a som s ním spokojná. Micelárku Garnier mám otvorenú už pár týždňov a som z nej celkom nadšená. Odlakovač Ebelin je jasná voľba. A paletku Nudetude ti závidím. Stále je na zozname mojich prianí, ale pred ňou sú predsa len paletky Too Faced :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Too Faced zatiaľ nemám žiadnu, ale viem, že aj ich paletky sú krásne, takže aj ja ti závidím :)

      Odstrániť
  5. Jsem zvědavá jaký bude ten šampon a balzám, tem medový mě samotnou dost láká, ale ještě jsem se neodhodlala k vyzkoušení. Micelárka od Garnieru je super, sama ji denně používám a ta nude paletka vypadá tak úžasně!! Krásné věci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Samé skvelé vecičky :) Paletka bola tá najlepšie voľba, páči sa mi veľmi aj rozjasňovač od Milani. So šampónmi Ultra Doux som bola vždy spokojná mojim favoritom je ten mliečny s aloe vera, ale chystám sa aj na tieto nové. Micelárka od Garnier ma láka hlavne preto, že ju často porovnávajú s tou klasickou Biodermáckou tak som zvedavá čo je na tom pravdy :) Missy

    OdpovedaťOdstrániť