streda 2. apríla 2014

Tangle Teezer- moja záchrana :)

Dnes to bude recenzia na známu kefu na vlasy Tangle Teezer. Ja som o tejto kefe počula prvýkrát asi pre 5 rokmi, keď ju jedna youtuberka ospevovala vo svojom videu, neviem či tá recenzia ma nejak nenadchla, ale nejako som tej kefe nevenovala pozornosť.
Až nedávno pred pár mesiacmi, som sa naštvala na môj obyčajný hrebeň, s ktorým si češem moje dlhé vlasy. Vždy po umytí si ich musím rozčesať, inak by som vyzerala ako striga keby ich nechám len tak. No a práve pri tomto rozčesávaní som si povedala, že dosť bolo česania hrebeňom, ktorý mi ťahal, šklbal vlasy no a dosť mi ich potom aj vypadlo. V tom som si spomenula na Tangle Teezer, sadla som na net a hneď som si ho aj objednala v peknej veselej farebnej kombinácií.
Takže, čo môžte od tejto zázračnej kefy na vlasy očakávať- dokonale rozčeše vlasy a zabraňuje ich zamotávaniu, vlasy neťahá a zabraňuje tak mechanickému poškodeniu, jednoducho povedané rozčesavanie vlasov je oveľa jednoduchšie a pre mňa aj rýchlejšie, no a vypadnutých vlasov je len pár, nie ako pri klasickom rozčesávaní, kde mi vypadlo za hrsť vlasov minimálne. Tomu som asi najviac rada.



Výrobca ešte udáva, že dodáva vlasom hebkosť a lesk, to povedať neviem lebo používam vlasové masky, po ktorých sú moje vlasy aj tak hebké a lesklé.
Jediné, čo mi občas konkrétne na mojej kefe vadí, že ten tvar sa mi zle drží a sem-tam mi spadne, viem ale, že na trhu sú už rôzne tvary tejto super kefy, tak možno vám sadne nejaký iný.



Máte aj vy s Tangle Teezer kefou skúsenosti? Tiež vám uľahčilo rozčesávanie vlasov tak ako mne?

7 komentárov:

  1. o tychto druhoch kef som ešte nepočula ale nedivym sa ked ti vypadne z ruky ked nema ručku:)) ja som začala použivat kefu s avonu a som nadmieru spokojna s hrebeňom to bolo fakt o držku:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, prosím, mohla by si mi dať link na stránku, odkiaľ si si ho objednala?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, jasne tu je
    http://www.parfums.sk/tangle-teezer/salon-elite-kefa-na-vlasy/

    OdpovedaťOdstrániť