streda 17. júna 2015

Dulcia- denný krém s ovocím a koenzýmom Q10!

Ahojte,
prírodnú kozmetiku zo Slovenska značky Dulcia, som Vám už vychválila v článku o ich skvelom kréme pod oči (recenzia TU). A dnes tomu nebude inak, do kozmetiky Dulcia som sa jednoducho zaľúbila. Chcela by som Vám dnes predstaviť skvelý denný krém s ovocím a koenzýmom Q10. 


Možno o mne už viete, že som si veľmi obľúbila používanie rastlinných olejov na moju tvár. Túto formu starostlivosti o pleť mám veľmi rada predovšetkým v jesenno- zimnom období, alebo v počasí keď nie je vonku viac ako 25 stupňov. Ak je vonku teplo, tak vtedy mi používanie olejov moc nevyhovuje, pleť sa mi nadmerne mastí, leske a makeup dobre nedrží. Začiatkom jari som hľadala denný krém s dobrým zložením, ktorý by mohol mojej pleti vyhovovať. Z Dulcie ma zaujal práve tento ovocný a to práve preto, že obsahuje aj koenzým Q10, o ktorom je známe, že zmierňuje prejavy starnutia, a keďže už nie som najmladšia rozhodla som sa ho vyskúšať.


Krém obsahuje hydratačné zložky, vitamíny a antioxidanty. Moja pleť je zmiešaná/ mastná, ale krém je vhodný aj pre normálnu pleť. Krém obsahuje aj moju obľúbenú ružovú vodu, ktorá pleti poskytuje dlhodobú hydratáciu. Ja inak vodu z ruží denne používam skoro dva roky v podobe pleťového tonika alebo len tak na osvieženie pleti a nedám na ňu dopustiť! Späť, ale ku krému- ako som spomínala na začiatku, krém obsahuje koenzým Q10, ktorý zastavuje starnutie, podporuje regeneráciu kože, zvyšuje tvorbu kolagénu, lipidov a elastínu v koži, vďaka čomu je naša pleť pevná a pružná. 


Okrem iných významných zložiek krém obsahuje aj vzácny marocký íľ (známy svojimi čistiacimi, antibakteriálnymi, či protizápalovými účinkami), jahodový a malinový prášok, bambucké maslo, med, či jedlú sódu, ale aj pre pleť významný vitamín E.


Krém používam cca. dva mesiace skoro každé ráno. Zo začiatku si moja pleť musela na krém zvyknúť, krém spôsoboval jemné pnutie pokožky, ako sa aj v popise tohto krému na stránke píše, tak je to normálna reakcia, ktorá rýchlo ustúpi. Takže po pár dňoch tento pocit bol preč. Krém sa do pleti rýchlo vsiakne, pleť je jemná a asi pri žiadnom inom kréme som nemala takú pružnú a vypnutú pleť ako pri tomto. Je skvelý aj ako základ pod makeup lebo ten sa na tomto kréme skvele drží po celý deň. Jeho konzistenica je ľahká a je skvelé, že neupcháva póry. Krém ma takú zvláštnu vôňu, pre mňa veľmi príjemnú, na ktorú sa dá ľahko zvyknúť.
Ak hľadáte denný krém, ktorého skvelé účinky budete doslova cítiť na vlastnej pokožke, tak určite vyskúšajte tento ovocný s koenzýmom Q10 a budete určite spokojné rovnako ako ja. 

Aký je Váš obľúbený denný krém?

Nezabudnite sa zapojiť do letnej GIVEAWAY!!

14 komentárov:

  1. Mám rada také hutnejšie krémy a balzamy ... riedke nie sú moc dobre na strebávanie ... ale toto vyzerá super :)

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no neviem s tým vstrebávaním...ale ja mám tiež radšej hutnejšie krémy, ale skôr na zimu teraz v lete určite nie...

      Odstrániť
  2. Zajímavý produkt, jen ta barvička mě nějak odrazuje.. :D

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/nakupy-sephora-teta-rossman-manufaktura.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to prírodný krém, v ktorom sú výťažky jahôd a malín, tak tá farba je tomu zodpovedná...

      Odstrániť
  3. Ešte som o tejto značky nepočula, ale vyzerá skvelo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento krém vyzerá naozaj zaujímavo :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento krém vyzerá naozaj zaujímavo :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tuto značku vůbec neznám, ale vypadá to luxusně a já úplně miluju přírodní kosmetiku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vyzerá zaujímavo, o značke som ešte nepočula
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. klikni si na ich stánku a nájdeš tam veľa zaujímavých produktov...

      Odstrániť
  8. O značce slyším prvně, ale krém vypadá suprově. :)

    OdpovedaťOdstrániť