piatok 26. júna 2015

Líčenie na horúce letné dni!

Ahojte,
konečne tu máme leto ako sa patrí. Viac ako tridsať stupňové horúčavy moc nemusím, ale leto mám aj napriek veľkým horúčavam veľmi rada. V takom teple to s makeupom veľmi nepreháňam a keď sa dá, tak s kľudom sa zaobídem aj bez skrášľovadiel. Ale sú dni, keď niekam potrebujem ísť a bez makeupu by som sa pravdepodobne necítila dobre. V horúcich dňoch sa snažím používať toho čo najmenej. Keď je vonku viac ako 30 stupňov, tak očné tiene vôbec nepoužívam, postačí mi len špirála, no v dnešnom článku som si oči zvýraznila hnedou gélovou linkou a do vnútorných kútikov oka som naniesla trocha rozjasňovača Mary Lou. Použila som novú riasenku, ktorá sa mi zatiaľ veľmi páči, ako aj gél na obočie od P2, obe vecičky mám od Zuzky, no v dnešnom líčení dominuje hlavne dekoratívka z Pupy.


Na leto som si zaobstarala tekutý makeup alebo skôr fluid , ktorý je podľa mňa ako stvorený na leto. Makeup je vyrobený na báze vody, takže je veľmi tekutý. 


Kvôli jeho tekutej konzistencií oceňujem praktickú pipetu, s ktorou makeup ľahko nanesiete. Jeho krytie je priemerné, rozhodne s týmto makeupom nezakryjete veľké nedostatky. Ja si ho na pleť dávam len vo veľmi malom množstve. S makeupom som celkom spokojná, avšak nie na sto percent. Vadí mi, že dosť zvýrazňuje suché miesta na tvári, v mojom prípade na čele, takže určite odporúčam pred použitím makeupu použiť nejaký intenzívny hydratačný krém.


Rozjasňujúci bronzer som si kupovala minulé leto a vtedy som ho veľmi rada používala a preto som sa po niekoľko mesačnej pauze k nemu vrátila. Už ma trochu aj opálilo (na fotke moc nie je vidno) a tento rozjasňujúci bronzer je na opálenej pleti veľmi pekný. Dá sa použiť aj ako lícenka alebo aj ako rozjasňovač, no a v prípade núdze aj ako očné tiene.


Ďalším kúskom od Pupy je krásny matný rúž v intenzívnej sýto ružovej farbe. Tento rúž vonia krásne vanilkovo a s jeho farebnou intezitou sa dá pekne pracovať. Ja si ho dávam na pery veľmi ľahko, aby nepôsobil moc výrazne. Rúž je matný, takže treba dávať pozor lebo tiež zvýrazňuje suché miesta ako väčšina matných rúžov. Ja si vždy pred nanesením tohto rúžu dávam na pery balzám a pery tak dlhšie vydržia byť pekné.


Krémovú lícenku som chcela vyskúšať už veľmi dlho. Mala som doma zopár krémových, no so žiadnou som nebola taká spokojná ako s touto od Pupy. Má krásny broskyňový odtieň, ktorý je ideálny na leto a na opálenú pleť. Lícenka obsahuje zmes olejov, ktoré dodávajú pleti veľmi prirodzený a zdravý vzhľad. Nanáša sa veľmi ľahko- prstami a rovnako ako v prípade rúžu s intenzitou odtieňa môžte pracovať. Lícenka obsahuje aj jemné zlatisté trblietky, ktoré nie sú nejak extra viditeľné. Krémová lícenka má prekvapivo dlhú výdrž až niekoľko hodín, čo ma veľmi milo prekvapilo, lebo krémové lícenky sa zvyknú dosť rýchlo z tváre vytratiť. 

pery & líčka





Požité produkty:
- Like a Doll Perfecting makeup fluid Nude look odtieň 020
- korektor Mary Kay Ivory 1
- gél na obočie P2 odtieň 020
hnedá gélová linka Inglot nr. 89
- riasenka P2 100% Black Bombastic volume mascara
- rozjasňovač Mary Lou Manizer od The Balm
- rúž Pupa Velvet Matt odtieň nr.202
- líčka Pupa Like a doll Cream Blush nr. 201
- bronzer Pupa Luminys Baked All Over nr. 02



Ako sa líčite v horúcich dňoch? Tiež Vám toho veľa netreba?

 Nezabudnite sa zapojiť do letnej GIVEAWAY!!

9 komentárov:

  1. Máš pekné dlhé riasy :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja sa nerada maľujem cez horúčavy, lebo sa ptm, keď sa spotím, cítim totálne zle rozmazane :-( Ale človek chce vyzerať pekne, aj počas 30 stupňových horúčav ,to je pravda :-) Inak krásne líčenie, pupu nepoužívam, ale asi to zmením :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já teda na letní líčení toho potřebuji opravdu o dost méně. :-D Mě stačí jen řasenka a nějaký barevný balzám na rty. Nic víc si na sebe nedávám, protože mám pocit, že by se mi to rozmazávalo. :-) Jinak tvé líčení je moc pěkné.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak toto je ukážka, keď chcem vyzerať tiptop, inak toho tiež veľa nepoužívam, častokrát sa zaobídem aj bez makeupu a kľudne mi postačí len riasenka alebo len upravené obočie a to je celé :)

      Odstrániť
  4. úplne som vyradila make up. použijem len korektor, ceruzku na obočie, bronzer, špirálu a nejakú očnú linku, často farebnú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja makeup používam len občas, keď idem medzi ľudí a keď prídem domov, tak sa hneď musím odlíčiť...:)

      Odstrániť