štvrtok 4. júna 2015

Revo lip balm- watermelon!

Vítam Vás v dnešnej šťavnatej recenzií. Šťavnatej a to doslova. Už je to pár mesiacov, čo na náš trh prišla nová značka  amerických balzámov na pery. Jej názov je Revo a v ich sortimente nájdete hneď niekoľko farebných a voňavých balzámov.



Tieto chutné organické balzámy sú vyrobené na báze prírodných olejov, obsahujú vitamín E, ako aj výťažky z aloe vera- táto skvelá kombinácia poskytuje perám dlhodobú hydratáciu a predchádza vysúšaniu pier. Ako som sa dočítala na nete, tak v USA sú tieto balzámy veľmi populárne, čomu sa ani nečudujem.


Ja som si z ponuky niekoľkých príchutí, ktoré sú naozaj veľmi lákavé nakoniec vybrala príchuť červeného melóna.V lete chuť a vôňu melóna jednoducho zbožňujem a tak som tento sladký pôžitok chcela dopriať aj mojim perám. Obal balzámov je plastový pripomínajúci vajíčko. Vďaka tomuto tvaru si balzám nájdem rýchlo v kabelke:). Balzám sa dá šrobovaním ľahko otvoriť, či zatvoriť.


Môj melónový balzám je slabo ružovej farby a vonia krásne sladko, doslova ako pravý dozretý melón. Vôňa nie je umelá akú poznáme napr. pri niektorých sprchových géloch. I keď je balzám jemne sfarbený do ružova, tak pery nijak nesfarbuje. Pery sú po nanesení balzámu hydratované dosť dlhú dobu. Sú hebké a voňavé (súce akurát na bozkávanie:)


Balzám je taký sladký na perách, že niekedy mám chuť ho  zjesť a neraz sa mi stalo, že som si ho z pier doslova zlízala :). 
Určite ste si aj Vy všimli podobnosť Revo balzámu s Eos. Porovnávať tieto dve značky nebudem, lebo Eos balzám som zatiaľ ešte nemala.

Balzámy rôznych druhov, či príchutí si môžte zakúpiť v eshope balzamynapery.sk 

Poznáte Revo balzámy? Aká je Vaša najobľúbenejšia príchuť?

20 komentárov:

  1. vyzerá dobre, určite na ne mrknem, btw. krásne fotky, normálne som dostala chuť na melón :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja ho mám tiež len jahodový, ale ako som videla zloženie tak ma to odradilo :(... na prvom mieste hneď výrobok z ropy a to si mám dávať na pery ? eos je organický a ten koľkokrát len tak lížem aj z kelímka a toto sa bojím :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. škoda, že nedali info o zložení na stránke. Ja som ten priesvitný obal stiahla a vyhodila, bez toho aby som si prečítala zloženie :(

      Odstrániť
    2. To bude asi tým, že balzam na pery ako aj iné kozmetické výrobky v ktorých sú produkty z ropy sa nemajú jesť. :D lol

      Odstrániť
  3. vyzera zaujimavo teda ja zasa použivam eosy, a po tychfotkach som dostala chuť na "dyňu":))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je u nich hodně vidět inspirace u Eos, o tom žádná. Každopádně bych je moc ráda zkusila :)

    Essence event

    OdpovedaťOdstrániť
  5. zkušenost s nimi nemám, nejraději používám klasické balzámy na rty, které mám ověřené. když už bych zkoušela, tak bych si asi vybrala eos.
    P.S.: Zve tě na giveaway, která se koná na mém blogu :)
    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mňa tiež láka Eos, možno si ho raz kúpim aj kvôli lepšiemu zloženiu...:)

      Odstrániť
  6. Ještě jsem tyto balzámy nezkoušela, ale vypadá velmi dobře. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. skusenosť nemam, ale vyzera zaujimavo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vypadá skvěle, :)


    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-samponu-klorane.html

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vyzerá to fakt lákavo, ale škoda toho dizajnu, keďže sa to navždy bude porovnávať s eosom, keďže on mal prvý taký dizajn :) minigiveaway s YR

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja som to u nás ešte nikde nevidela, čo je škoda, lebo minimálne tento melonový vyzerá a určite aj vonia skvelo :-)
    Na stránke práve prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš :-) http://stylebymyself.blogspot.sk/2015/05/giveaway.htm

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Balzamík vyzerá chutne, melónika sa neviem objesť, ale práve zloženia by som sa pri takomto lákavom produkte obávala. S rúžmi až tak veľký problém nemám, lebo tie sa snažím "nepožívať", ale pri balzamoch sa až tak nekontrolujem...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď si už dávam aj ja pozor. Pri krémoch na tvár si vždy čítam čo obsahuje, no pri balzáme na pery som to nejak neriešila, ale tak asi fakt treba to zloženie čítať pri každom produkte, čo sa dáva na pokožku...ale tak komu nevadí parafín v balzáme, tak určite bude spokojný, lebo balzám je naozaj dobrý...:)

      Odstrániť