štvrtok 13. augusta 2015

Krajšia a mladšia pleť s Alverde!

Ahojte,
už som párkrát na blogu písala, že prírodnú kozmetiku Alverde mám celkom rada, ale v jej sortimente som našla aj niekoľko nepodarkov, s ktorými som nebola vôbec spokojná. Dnes bude, ale moja recenzia pozitívna. Už dlhšie Vám chcem ukázať jeden super pleťový krém s koenzýmom Q10, no nedávno sa v DMkách objavila nová rada Zell Aktiv z ktorej som si kúpila pleťové sérum, tak som počkala a oba produkty zhrniem v jednom článku.

Anti Aging Q10 Vitamin Creme Acerola Karotte- krém, ktorý má sýto žlté sfarbenie obsahuje pre pleť veľmi cenný koenzým Q10. Okrem tejto vzácnej "anti age" zložky obsahuje aj tri druhy oleja: sezamový, mandlový a olej z pšeničných klíčkov. Neviem ako Vám, ale mne sa ťažko hľadá krém alebo sérum, ktoré by obsahoval vitamín C, ktorý je taktiež pre pleť veľmi prospešný. Vďaka vitamínu C pleť nepôsobi unavene, ale je rozjasnená a pôsobi zdravo. Veľmi som sa preto potešila, keď som zistila, že tento krém vitamín C obsahuje a to dokonca v prírodnej forme- rastlinný extrakt Acerola. Krém má ľahkú konzistenciu, neupcháva póry, no kvôli žltému sfarbeniu ho treba dobre rozotrieť. Pleť po nanesení krému je hydratovaná, vyhladená, rozjasnená a celkovo pôsobí pekne a zdravo. Je vhodný skôr na deň ako na noc. Krém je veľmi dobrou bázou pod makeup. Pre moju zmiešanú až mastnú pleť je krém ideálny, obsahuje však alkohol takže suchú pleť by mohol vysušovať. Niekomu môže vadiť aj jeho parfumácia, v ktorej trochu cítim alkohol, ja som si však zvykla a nevadí mi to. Ak nechcete investovať do drahých krémov proti vráskam tak určite vyskúšajte tento. V rade Anti-Age Q10 je ešte niekoľko krémov, či sér, ktoré by som chcela vyskúšať.


Zell Aktiv Serum- veľmi ľahké pleťové sérum, ktoré som si obľúbila používať skôr ráno pod makeup. Toto sérum obsahuje tiež silné "anti age" zložky ako napr. vitamín E, kyselinu hyaluronovú alebo aj levanduľový a slnečnicový olej. Obsahuje aj výťažok z ibišteka, ktorý má za úlohu obnovovať bunky a znižuje tvorbu voľných radikálov. Sérum sa môže používať večer pred nanesením krému, mne skôr vyhovuje ranná aplikácia, hlavne teraz v lete, keď nechcem pleť zaťažovať hutnými krémami, tak toto sérum je na teraz pre mňa ideálne, aj samotné namiesto krému. Konzistencia je tekutá, ale nie moc. Do pleti sa vpije pomerne rýchlo. Po naložení séra si na tvár dám už len krém s SPF faktorom (niekedy však ani nie) a potom už len makeup, ak je to potrebné. Sérum je jemne parfumované, jeho vôňa však nie je silná, či nepríjemná, je to taká typická "alverďácka" parfumácia, akú som postrehla u väčšiny ich produktov. Ak však neobľubujete alkohol v kozmetike, tak Vás asi sklamem aj v tomto prípade. Rovnako ako vyššie spomenutý krém, tak aj toto sérum obsahuje alkohol, no v tomto sére ho tak necítiť ako v kréme. Takže sérum, bude vhodné skôr pre majiteľky mastnej, či zmiešanej pokožky.




 Poznáte tieto dva produkty od Alverde? Čo na ne vravíte?

14 komentárov:

  1. Alverde som ako značku asi ešte nikdy neskúšala, ale asi by som sa mala po niečom popozerať :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. najprv však preskúmaj, čo naozaj stojí za to lebo niektoré ich veci sú o ničom...

      Odstrániť
  2. To sérum som chcela už dlhšie vyskúšať, takže keď miniem to čo mám teraz tak asi do neho pôjdem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fúha, aká žltá výrazna farba :-) . Z tejto rady som mala očný krém, ktorý bol taký obyčajný, ničím výnimočný. Od Alverde mám úplne najradšej čistiacu penu na zmiešanu pleť.
    /kaviareň/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj Peti nominovala som ťa do Tagu Tag liebster award a budem veľmi rada ak ho napíšeš :)
    http://www.lifewithmishel.blogspot.sk/2015/08/tag-liebster-award.html
    ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ďakujem za nomináciu, budem to mať na pamäti a keď budem mať na Tag čas tak ho niekedy zbúcham :)

      Odstrániť
  5. Ahoj, toto sérum jsem nikdy nezkoušela, ale vypadá dobře, díky za tip! :)
    www.laleitr.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzerá to super ! :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som Alverde ešte nikdy neskúšala, musím to zmeniť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Alverde kozmetiku milujem :) no o tom druhom sére som ešte nepočula a vyzerá super :)
    www.danycuks.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ho zahliadla len náhodne, zaujalo ma tak som si ho kúpila...

      Odstrániť