pondelok 3. augusta 2015

Plavky z ebay!

Ahojte,
mám pre Vás jeden z mála nekozmetických článkov u mňa na blogu. Chcela som Vám ukázať plavky, ktoré som si tento rok objednala z ebay. Na ebayi nakupujem už niekoľko rokov veci rôzneho druhu. Na ebayi sa predáva tovar prevažne z Číny a preto, ako možno už viete niekedy nezodpovedá tovar zobrazený na fotke s realitou. Ja som sa už párkrát sklamala, hlavne pri oblečení, keď daný kúsok bol úplne iný ako na fotke. Viackrát som si povedala, že oblečenie si z ebaya už objednávať nebudem. Musím povedať, že sa mi to zatiaľ celkom darí dodržať lebo už vyše roka som si odtiaľ žiadne oblečenie neobjednala a ani sa nechystám. Spravila som však malú výnimku a objednala som si plavky a to rovno troje. Tak Vám ich teraz ukážem, aby ste videli ako vyzerajú v skutočnosti a aké majú poprípade chyby.



Prvé plavky, ktoré som si objednávala boli ružové tzv. triangle bikini, ktorých je doslova plný ebay. Tieto plavky sú toto leto veľký hit. Mne sa zapáčili, hlavne keď som ich videla na niektorých videách a fotkách na blogoch, ako reálne vyzerajú. Ja som za moje plavky dala asi 5 dolárov, pri tejto sume by mi ani nebolo ľúto, keby mi nesadli, čo inak sedia celkom dobre, objednávala som si veľkosť S, možno obvod na podprsenke mohol byť o 2 cm užší, ale inak sú fajn. Páči sa mi na nich hlavne push-up podprsenka, ktorá je naozaj dobre vystúžená. Spodok tiež dobre sedí. Jediné, čo mi na nich vadí je kovová časť, ktorou sa prichytávajú ramienka o podprsenku, tak na ten kov mám alergiu a vždy keď mám ramienka sa musím na tých miestach škrabať, takže ich prevažne nosím bez nich. Plavky dostanete v rôznych farbách.
Kupované TU






S druhými plavkami som už menej spokojná. Sú to tiež dvojdielne bikini s trojuholníkovým vrchom. Prevláda na nich zelená krajka a kraje ako aj šnúrky a podšívka sú neónovo žlté. Nečakala som, že tá farba bude až taká neónová, to sa mi na nich trochu nepáči, ale možno keď budem viac opálená, tak to nakoniec aj pekne vynikne. Nepáči sa mi na nich aj to ako odstáva krajka na podprsenke, myslím tým hlavne na vnútorných a vonkajších okrajoch. Chystám sa to prišiť a malo by to byť dúfam v poriadku. Ďalšia vec, ktorá mi na nich ešte vadí, tak je výstuž v podprsenke, ktorá je asi o niečo väčšia ako podprsenka a tak je tam tá vypchávka dosť pokrčená. Takže neostáva mi nič iné len tie vypchávky vybrať a nejako ich obstrihať, aby sa už nekrčili. Tieto plavky stáli cca. 7 dolárov, čo tiež nie je veľa, takže po menších úpravách by mali byť ok.
KupovanéTU






Ako posledné som si objednávala plavky, ktoré sú napodobeninou plaviek z Victoria Secret. Ako to už u napodobeninách býva, tak som čakala, že plavky nebudú bohviečo. Bola som však veľmi milo prekvapená, lebo plavky mi sadli úplne dokonale a nenašla som na nich žiadne chyby. Veľmi sa mi páči ich farebné prevedenie v kombinácií s bielou. Pásik, ktorým sa plavky vzadu šnúrujú, tak je pod prsiami vystúžený, takže podprsenka pekne sedí. Na plavkách mi nič neodstáva, ani nič podobné. Napriek tomu, že ide o napodobeninu, tak sú veľmi kvalitne ušité, netrčí z nich žiadna nitka. Podprsenka je tiež vypchatá, ale oveľa lepšie ako u vyššie spomínaných plaviek. Spodok plaviek, tiež sedí veľmi dobre. Za cenu 10 dolárov som maximálne spokojná.
Ešte čo sa týka doby dodania, tak je to zväčša tri týždne pri objednaní tovaru z Číny, no všetky tri plavky mi prišli prekvapivo rýchlo. Prvé ružové som mala doma asi na 9ty deň od objednania a na zvyšné dve som čakala asi 14 dní.
Kupované TU






Aj Vy nakupujete na ebayi?

14 komentárov:

  1. tie posledné plavky vyzerajú veľmi pekne :) každopádne ja by som sa asi neodvážila objednávať si plavky z eBay, lebo aj v obchodoch si ich najprv musím skúsiť a poriadne poprezerať

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som sa tiež bála, že mi nesadnú, ale riskla som to, plavky neboli drahé...

      Odstrániť
  2. Ja som si tiež objednávala z Ebay-u plavky a sadli mi veľmi dobre :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahooj, skvělý článek, právě o koupi uvažuji. Mohla bych tě prosím poprosit o přesné odkazy na plavky? Jedná se mi přímo o ty prodejce, se kterými máš dobrou zkušenost. Předem moc děkuji! :) A jinak ty napodobeniny od VS mají nějaké výztuže? moc to nejde vidět :).
    www.laleitr.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odkazy na predajcov som už dala do článku. Tie napodobeniny majú vystúženú podprsenku, ale nerobia push-up efekt, to skôr tie prvé ružové... :)

      Odstrániť
  4. Já mám ty 1 a spodní díl mám s podšívkou jen v přední části přes zadek to celkem dost prosvítá takže pro mě zadní díl k ničemu :D Škoda.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to vážne, ale to presvitá len keď výjdeš z vody nie? Ja som sa v nich ešte nekúpala, mala som ich na sebe len pri opaľavaní a keď sú suché tak nič nie je vidieť :) no uvidím na dovolenke keď sa v nich okúpopam, či aj mne budú presvitať :)

      Odstrániť
  5. ja mám taktiež tie prvé ružové a bohužiaľ ( pre mňa :D ) sa mi akosi zväčšil hrudník, tak ten vrch je mi malý a deformuje mi ich... nepáči sa mi to už :( skôr by som privítala také trojuholníčkové alebo tie bez ramienok len okolo hrudníka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. moje sa zatiaľ nezdeformovali, mala som ich na sebe len trikrát pri opaľovaní, i keď ja by som zas brala keby sa mi hrudník trochu zväčšil :) Beriem si ich na dovolenku, tak som zvedavá, či prežijú aj more. Celkovo tie plavky (okrem tých "VS" tým nemám čo vytknúť) sú záležitosť len na jednu sezónu a na druhý rok kupovať asi nové....:)

      Odstrániť
  6. Krásne plavky, hlavne tie prvé ma vždy lákajú :)
    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY Playboy - Play it Wild

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nemala by som odvahu objednať si z ebay, no aj tak sa mi tvoje plavky páčia. Tak si ich uži :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mne sa páči tie ružovo čierne. Tie ostatné sú na mňa také moc "divokej" :-D Ja si objednávam tiež plavky z internetu, konkrétne z https://www.moda-pradlo.sk/ a už viem, akú si mám vybrať veľkosť, takže mi zakaždým plavky krásne sedí :-). Mám doma asi pätoro :-D.

    OdpovedaťOdstrániť