nedeľa 6. septembra 2015

Loreal Paris Shine Caresse lipstick- Rose Mademoiselle!

Po kratšej prestávke, ktorá bola spôsobená dovolenkou sa opäť hlásim s novým článkom. Už dávno som Vám neukázala žiaden pekný rúž na pery, tak dnes to napravím a verím, že sa Vám ten o ktorom je dnešná recenzia, bude páčiť rovnako ako mne. Je to už nejaký čas, čo sa na trhu objavili hydratačné balzámo- rúže a keďže moje pery sú väčšinou dosť vysušené, tak týmto kozmetickým vychytávkam som úplne podľahla. Momentálne mojim veľkým obľúbencom sa stal rúž od Loreal Paris Shine caresse lipstick môj je v odtieni 04 Rose Mademoiselle


Rúže z Shine Caresse sa vyznačujú vysokou hydratáciou, žiarivým leskom, či ľahkosťou v aplikácií. 
Balenie rúžu je jednoduché, priehľadné so strieborným logom. Vrchnáčik dobre drží, takže nehrozí, že sa Vám sám otvorí v kozmetickej taštičke. 



Rose Mademoiselle má ružový odtieň s fialovým podtónom. Pigmentácia je celkom slušná, už po jednej vrstve je farba na perách dosť intenzívna. Ako som spomínala už vyššie rúž je dosť hydratačný, takže na perách dáva efekt akoby boli pery jemne naleskované. 



Konzistencia rúžu je tzv. maslovitá vďaka čomu sa rúž jednoducho aplikuje a ľahko sa "kĺže" po perách a mám pocit akoby som použila balzám na pery a nie rúž. Vďaka šikmému tvaru tohto rúžu nie je potrebné ani zrkadielko pri jeho opätovnej aplikácií. 





Pred nanesením si na pery nedávam už žiaden balzam, lebo pery sa mi s ním vôbec nevysušujú. Vysoká hydratácia má však malú nevýhodu a tým je nižšia výdrž rúžu na perách. Mne vydrží max. 2 hodiny potom si ho musím naniesť znova, čo ale nepovažujem za žiadny problém.
Rúž kúpite v internetovej parfumérií Elnino, kde si môžete vybrať až zo 17tich odtieňov.

Máte skúsenosti s rúžmi Shine Caresse?

14 komentárov:

  1. Mám tu stejnou, ale v odstínu Sweet Berry a je naprosto skvělá! Líbí se mi ta konzistence! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný odstín, připomíná mi jednu rtěnku, kterou mám doma od Rimmel :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na podzim mám v plánu nějakou nude rtěnku, tak se třřeba podívám po Loreál, ikdyž mým rtěnkovým favoritem je ASTOR :-)

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    Nezapomeňte se zúčastnit GA: http://natalieklara.blogspot.cz/2015/09/sweet-next-50-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tá farba vyzerá skvelo ! :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento rúžik som tuším vyhrala a mám ho rada, akurát som ho už poriadne dávno nevytiahla. Mala by som to napriaviť :)

    OdpovedaťOdstrániť