piatok 11. septembra 2015

Moji dovolenkoví spoločnící!

Ahojte,
s dnešnou recenziou si dávam trochu načas. Predsa len pri pohľade z okna to na leto už dávno nevyzerá Nech je už vonku ako chce, ale aj tak Vám v krátkosti predstavím dva letné produkty z DMky, ktoré mi robili spoločnosť na mojej dovolenke, z ktorej som sa vrátila minulú nedeľu a možno niekto z Vás má dovolenku ešte len pred sebou a tieto dva produkty by mohli spríjemniť horúce dovolenkové chvíle, tak ako mne.

O osviežujúcej vode v spreji, som Vám už čo-to prezradila v mojich obľúbených produktoch na leto (článok TU), vtedy som mala minuloročné balenie, v ktorom už takmer nič nebolo a práve, keď som sa chystala na dovolenku, tak obľúbená DMka mi poslala na testovanie novú vodu s trochu vylepšeným dizajnom. Vodu v spreji som sa naučila používať ešte minulé leto a fakt nechápem prečo som s tým nezačala skôr. Stlačením aplikátora zahalí Vašu tvár okamžité osvieženie, po ktorom Vaša pleť v horúcich dňoch doslova prahne. Ja som sa s touto vodou osviežovala pri výletoch na dovolenke, alebo cestou v aute, vtedy som si ju na seba striekala skoro po celom tele :)
Balenie obsahuje 150ml a jeho cena je 1,15e


Druhou novinkou je trblietavý sprchový gél s vôňou kokosu, ktorý som si tiež veľmi obľúbila. Vôňa kokosu je moja obľúbená, mám veľmi rada sprchový gél z Dermacolu, ktorý vonia krásne kokosovo a preto som sa veľmi potešila, že Balea má tiež v svojom sortimente kokosový sprcháč. Ako malý bonus ku krásnej vôni sú aj jemné trblietky, ktoré krásne podčiarknu opálené telo, obzvlášť ramená. Trblietok sa nemusíte obávať, sú veľmi jemné a decentné. 
Balenie obsahuje 250ml a jeho cena je 0,99e


Skúšali ste aj Vy tie osviežujúce novinky?

8 komentárov:

  1. Už som po nich pokukovala v dmke, musim si ich kupit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. voda v spreji je pecka, to bol môj letný must have :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Keď som bola min. rok v lete tehotná tak tú vodu v spreji som stále používala :-)
    Super je! :-)

    Rada by som Ťa pozvala na môj blog, kde prebieha Moja prvá GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No tak táto voda od Balei to je hotový zázrak, tiež som si ju kúpila a tiež patrila medzi moje milované letné produkty, bez problémov sa vyrovná lekárenským dermálnym a termálnym vodám, len je nepomerne lacnejšia, väčšia a má krajší obal.
    http://biankacosmetics.blogspot.sk/2015/09/20-30-30-spolu-v-recenzii.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež som toho názoru, ja som síce termálne vody z lekárne neskúšala a nejak ma to už ani neláka, keď táto je taká super :)

      Odstrániť