utorok 8. septembra 2015

Natura Siberica Absolut Beluga Caviar Revitalizing Face Serum- recenzia!

Ahojte,
je to už pár rokov, čo som do svojej pleťovej starostlivosti zaradila pleťové séra. Predsa len už nie som najmladšia a ako sa všade hovorí najúčinnejšou zbraňou proti vráskam je prevencia, správny životný štýl, či zdravá strava. V dnešnom uponáhľanom svete je ťažké dodržiavať všetky rady, či pravidlá a nerobím ani ja všetko na 100%. Starnutie je predsa prirodzená vec a vrásky k životu jednoducho patria, či sa nám to páči alebo nie. A preto ani dnešná recenzia nebude na produkt, vďaka ktorému Vám vrásky zmiznú. Ale napriek tomu ide o zaujímavé regeneračné pleťové sérum z rady Absolut s kaviárom z belugy od Natura Siberica. 


Natura Siberica je ruská prírodná kozmetika. Produkty tejto značky sú certifikované a neobsahujú parabény, silikóny, syntetické vône, farbivá, minerálne oleje. Takže milovníčky dobrej prírodnej kozmetiky za prijateľné ceny si určite prídu na svoje.


Pleťové sérum obsahuje čierny kaviár z belugy, vďaka čomu má sérum čierne sfarbenie. Okrem kaviáru obsahuje aj obľúbenú kyselinu hyaluronovú, D- panthenol- ktorý má za úlohu stiahnuť rozšírené póry. Taktiež obsahuje aj rastlinné výťažky napr. z pľúcnika lekárskeho, zeleného čaju, či pľuzgierky islandskej. 


Pleťové sérum sa nachádza v elegantnom obale s pumpičkou, ktorá sa objaví po otočení vrchnej časti. Sérum má 30ml a na jeho spotrebu máte rok od prvého použitia.


Sérum som používala intenzívne od druhej polovice leta,  keď nám dali vysoké teploty poriadne zabrať. Moja pleť vtedy veľa toho nepotrebovala, takže sérum mi hravo nahradil pleťový krém. Používala som ho väčšinou večer, párkrát aj ráno, keď som mala deň bez makeupu. Ako som spomínala vyššie, vo veľmi teplých dňoch mi na tvári postačilo sérum samotné a keď bolo treba, tak som po chvíli naniesla na tvár aj nočný krém. 


Do pleti sa sérum vsiakne hneď a vďaka obsahu kyseliny hyaluronovej cítiť na pleti jemné pnutie. Sérum je parfumované, ale jeho vôňa je celkom príjemná, svieža, ktorá sa po aplikácií na pleť vytratí. Sérum je ľahké a na pleti veľmi príjemné.
Doposiaľ všetky séra, ktoré obsahovali kyselinu hyalúronovú mi veľmi vyhovovali, rovnako aj toto z Natura Siberica, takže ho hodnotím veľmi pozitívne. Odporúčala by som ho ženám od 25 rokov  vyššie a pre tie ktoré začínajú myslieť na protivráskovú prevenciu. 
Sérum kúpite v eshope Bezvavlasy.sk, kde nájdete množstvo zaujímavej pleťovej či vlasovej kozmetiky.  

Poznáte kozmetiku Natura Siberica? Aký je Váš obľúbený produkt?



4 komentáre:

  1. Vyzerá zaujímavo. Dlho som sa po takomto sére pozerala ... Chcela som ho kúpiť mamine, no neviem ... mám taký zvláštny respekt pred ním :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež mám rada, keď je v kozmetike kys. hyalúronová. Toto sérum je zaujímavé, páči sa mi, že nemá toľko chem. zložiek...:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to áno aj mne sa páči, že tam nie je toľko chémie, zloženie je celkom fajn...

      Odstrániť