piatok 25. septembra 2015

Spotrebované produkty nr. 5!

Ahojte,
dnešný článok mešká poriadne dlho. Naposledy tu bol post so spotrebovanými produktami skoro pred 3 mesiacmi. 10 prázdnych obalov som dávno nazbierala a nie je ich len 10, ale je ich o niečo viac ako zvyčajne. Priznám sa, že v lete som nemala nejak náladu na tento typ článku, tak som si to nechala na teraz, ale aspoň môžte vidieť čo všetko dosiahlo svojho dna.

Začnem tradične vlasovou kozmetikou, ktorá sa objavuje stále a stále sa aj bude. Spotrebovala som dva výrobky, ktoré som používala na rozčesávanie mojich dlhých vlasov. Penový Milk Shake mi vydržal presne rok. Mal 200ml a používala som ho veľmi často skoro po každom umývaní. Jeho cena bola 15eur, čo nie je málo ale keďže mi vydržal rok, tak to nie je také strašné. Gliss Kur Hair Repair, používam už veľmi veľa rokov a je to môj veľký obľúbenec. Fľaštička má tiež 200ml, ale určite nevydrží tak dlho ako Milk Shake. O oboch produktoch na rozčesávanie vlasov som písala podrobnejšie v tomto článku TU
Cestovné balenia sú skvelá vec, ocenila som to pri mini verzií šampónu od John Frieda, ktorý so mnou pár dní cestoval. Šampón bol fajn, ale nič ohromujúce. Spotrebovala som asi už druhé balenie fialového kondicionéru od Garnier Fructis, ktorý je vhodný pre zosvetlené, či melírové vlasy. Už som viackrát písala, že vďaka nemu majú moje vlasy pekný odtieň, takže ak sa bojíte žltých, či oranžových vlasov, tak si ho bežte kúpiť. Konečne som minula aj vlasovú vodu so žíhľavou. Vlasové vody si kupujem väčšinou po lete, kedy chcem vlasy trocha posilniť. Táto žíhľavová voda nebola nič moc, obsahuje alkohol, ktorý strašne cítiť, hlavne na pokožke hlavy aj niekoľko hodín po aplikácií. Radšej mám vlasové ampulky od Dixy, tie ma nikdy nesklamali.

V uplynulých mesiacoch som sa začala trošku intenzívnejšie starať o očné okolie. Svedčí o tom aj spotreba očných krémov. O oboch som písala recenzie. Môj najobľúbenejší s kofeínom od Dulcie (článok TU) si  určite kúpim, len musím ešte spotrebovať jeden kúsok z inej značky, ktorý mám v zásobe. Očný krém od Biodermy z rady Sensibio bol veľkým sklamaním, viac sa o ňom dočítate v recenzií TU. Zo zvedavosti som vyskúšala aj očné masky Prestige, jedna bola s kyselinou hyalúronovou a druhá liftingová. Neviem, čo mám k nim napísať, každú som mala len raz, takže nejaká podrobnejšia recenzia by asi nebola na mieste, keďže nič zásadné som si po ich použití nevšimla.
O svoju pleť sa snažím starať aj v podobe pleťových sér. Sérum s vitamínom C od firmy Auriga bolo naozaj veľmi príjemné a moja pleť je vďaka nemu o niečo rozžiarenejšia. Ak Vás sérum zaujalo viac o ňom sa dočítate v tomto článku TU. Pri vitamíne C ešte ostanem- spotrebovala som aj malé ampulky, ktoré obsahujú sérum, v ktorom je aj vitamín C a ešte rôzne iné zložky. Mám ešte jedno balenie týchto ampuliek, chystám recenziu, v ktorej sa dozviete viac. Malá fľaštička na fotke je tiež zo séra, ktoré bolo s argánovým olejom a vitamínom A, E a C. Sérum bolo vďaka argánovému oleju mastnejšie, takže som ho dosť využívala aj namiesto nočného krému. Škoda, že u nás sa toto sérum nepredáva lebo je naozaj dobré, mám ešte jedno v zálohe, tak si ho šanujem na chladnejšie dni, keď bude moja pokožka pravdepodobne suchšia. Pleťový krém s argánovým olejom francúzskej značky som spotrebovala dosť rýchlo, krém krásne voňal a tak som ho používala viac na telo ako na pleť.

Už niekoľko rokov som verná vatovým tampónom Ebelin z DMky, lepšie som naozaj nemala. 
Leto bez zmäkčujúceho krému na nohy by som si nevedela predstaviť. Mám svoje obľúbené z DMky, ale tento krém na nohy od Oriflame je tiež veľmi dobrý. Od prírodnej značky zo Slovenska- Dulcia som ešte spotrebovala okrem ich super očného krému aj zubnú pastu. Chcela som ju veľmi skúsiť, keď som si prezerala ich stránku. Zo začiatku používania, to bol riadny nezvyk lebo pasta vôbec nepení. Je určená na bielenie zubov. Skôr by som, ale povedala, že udržuje prirodzenú belosť zubov a určite s ňou nedosiahnete vybielené zuby ako od zubára. 
Z dekoratívnej kozmetiky dosiahli svoje dno len dva kúsky, ktoré som si veľmi obľúbila a naozaj mi bude za nimi smutno. Rozjasňujúci fluid od Dermacolu som Vám už na blogu viackrát ospevovala ( článok TU), môj bol v odtieni Day Light a cez leto som ho používala samostatne alebo som ho zmiešala s BB krémom a na pleti vyzeral naozaj krásne. Vždy, keď idem do drogérie, tak sa chcem pozrieť do stojana Dermacol a zistiť, či tieto fluidy ešte predávajú no ako na potvoru sa mi stane, že zabudnem, tak ak niekto vie, dajte vedieť či sa ešte predávajú?
Zbohom som dala aj jednému z obľúbených makeupov od Maybelline- Fit Me, ktorý sa u nás žiaľ nepredáva. Makeup je v tyčinke a jeho používanie bolo naozaj veľmi praktické a rýchle. Ak pôjdem na výlet za hranice, tak si ho určite kúpim ešte raz.

Máte skúsenosti so spomínanými produktami?

13 komentárov:

  1. Ja som si práve kúpila šampon na vlasy od Garnieru :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie vitamínové ampulky vyzerajú zaujímavo, budem sa tešiť na recenziu!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten prípravok na rozčesávanie vlasov by som aj ja potrebovala :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky už jsem se dívala, že bych vyzkoušela od Dulcia to na bělení zubů, ale už mě nijak neláká. Oční krém jdu omrknout. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no nie je to zlé, ak máš rada prírodné pasty ktoré nepenia. Očný krém je super!

      Odstrániť
  5. Já se bez jakéhokoliv přípravku na rozčesání vlasů neučešu.. :/

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/prvni-podzimni-liceni.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tuto vlasovu vodu žihlavovu som si nedavnokupilakoli tomu že mam suchu pokožku hlavy alebo lupiny a niekedy dosť svrbi dufam že aspoň trochu pomože, ale myslím že alkohol nie je až taky zly v niíektorých výrobkoch

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. v niektorých nie určite, len neviem, či je vhodný pre suchú pokožku...

      Odstrániť