streda 16. septembra 2015

Ziaja Manuka peelingová pasta na tvár!

Ahojte,
dnes mám pre Vás pripravenú rýchlu recenziu na jeden skvelý produkt za super cenu. Ziaja čistiaca peelingová pasta pre normálnu až zmiešanú pleť mi padla do oka už dávnejšie a keďže som v tom čase potrebovala nejaký peeling, rozhodla som sa vyskúšať práve tento. Peelingová pasta je súčasťou kozmetickej rady s názvom Manuka, v ktorej sa myslím nachádzajú pleťové krémy, či toniká. Celá táto rada s výťažkami z listu manuka je určená predovšetkým pre zmiešanú/ mastnú pokožku. Na pleť by tieto produkty mali pôsobiť očisťujúco a antibakteriálne.

Čistiaca peelingová pasta sľubuje hlboké prečistenie pokožky, odblokovanie upchatých pórov, mala by znížiť tvorbu mazu. To sú asi hlavné problémy, ktoré trápia nás majiteľky mastnej, či zmiešanej pleti.
Priznám sa, že ja osobne nemám s upchatými pórmi veľké problémy, mám ich sem-tam upchaté hlavne v okolí nosa. Pleť sa mi mastí hlavne teraz, keď je vonku tak teplo, ale myslím, že po iné dni v roku je to celkom normálne.

Peelingová pasta má konzistenciu pasty, veď ako inak keď to má aj v názve :) Pleť po použití peelingu je osviežená, čistá a hladká. Peeling pri masírovaní a krátko po zmytí dodáva pleti príjemný chladivý pocit. Napriek tomu, že sa jedná o peeling, tak pleť nijak nedráždi a nespôsobuje začervenanie. Peeling sa dá použiť aj ako maska, stačí ak ju necháte pár minút na tvári, potom zaschne a vodou ju ľahko zmyjete. Mne však vyhovuje ako peeling. Používam ho raz alebo dvakrát do týždňa, čo v mojom prípade úplne stačí na prečistenie upchatých pórov.

Tento peeling mi svojou konzistenciou aj samotným účinkom na moju pleť veľmi pripomína jednu pleťovú masku/peeling zo základnej rady od Mary Kay, žiaľ ten produkt už prestali vyrábať, čo ma dosť nahnevalo. Po spotrebovaní všetkých zásob som hľadala niečo podobné, no až teraz som našla takmer indentický produkt, ktorý na rozdiel od masky z Mary Kay nestojí 20eur, ale asi o 16 eur menej, takže ako sa hovorí všetko zlé je na niečo dobré a ešte k tomu človek aj ušetrí :)
Takže, ak máte mastnú, či zmiešanú pleť a hľadáte účinný peeling, tak určite vyskúšajte tento od Ziaji!

Skúšali ste túto peelingovú pastu?


7 komentárov:

  1. neskúšala som ju, ale čím ďalej tým viac ma ziaja prekvapuje v pozitívnom slova zmysle :)) mám niekoľko ich produktov a sú úžasné a za tú cenu pecka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja tú Ziaju už konečne budem musieť vyskúšať! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tenhle peeling jsem ještě nezkoušela, ale mám spousty jiných výrobků od Ziaji a jsou taky super. :-) Momentálně používám peeling od Garnier.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť