štvrtok 1. októbra 2015

Gabriella Salvete Gel Enamel nr. 02- recenzia!

Ahojte,
keď na trh prišli gelové laky na nechty od Gabriella Salvete a na internete som uvidela obrázky jednotlivých odtieňov, tak som nevedela odtrhnúť oči od monitora lebo všetky sa mi neskutočne páčili, no najviac mi do oka padla moja obľúbená ružová farbička.

Toto bola moja druhá skúsenosť s gelovým lakom. Okrem GS mám už odskúšané Miracle gelový lak od Sally Hansen. Gelové laky sa vyznačujú tým, že majú vysoký lesk (vďaka špeciálnemu top coatu), na nechtoch by mali vydržať  dlhšie (?) ako bežné laky na nechty, no a schnú rovnako ako bežné laky, takže UV alebo LED lampa nie je potrebná.


V súvislosti s týmito gelovými lakmi ma napadá taká myšlienka, či nestačí mať len gelový top coat a s ním dosiahnete gelový lesk aj pri obyčajnom laku na nechty, a celý tento výmysel s gelovými lakmi je len marketingový ťah, čo poviete :)?



Okrem farbených gelových lakov budete ešte potrebovať tzv. druhý krok- spomínaný top coat- vrchný lak, vďaka ktorému dosiahnete ten gelový lesk a dlhšiu životnosť laku na nechtoch. V sortimente GS okrem farebných gelových lakov (Gel Enamel) sa tiež predáva aj top coat, ale keďže mám doma niekoľko Miracle gelových lakov od Sally Hansen aj spolu s ich top coatom, tak ten od GS som si nekupovala a použila top coat SH, myslím že top coaty sa od seba nejak špeciálne neodlišujú.

Výhoda oproti gellaku je aj tá, že tieto gelové laky sa odstraňujú ľahko ako tie bežné laky, takže žiadne alobalové zábaly, či odlakovač s acetónom ako pri gellaku nie je vôbec potrebný.
Čo sa týka toho gelového lesku, tak ten je naozaj ten pravý "gelový" a ten kto nevie si môže gelový lak spliesť s gelom. 
S životnosťou gelového laku na nechtoch je to už trochu iné ako pri gellaku, ktorý mi bezchybne vydrží na nechtoch aj tie dva týždne. S gelovým lakom je to tak cca. 5 dní ako pri bežnom laku na nechty.


Môj lak je č. 02- sýty ružový odtieň, ktorý má v sebe aj niečo z fialovej farby a vďaka tomu je tento odtieň taký nezvyčajný, zaujímavý jednoducho sa mi hneď zapáčil a naozaj na nechtoch dlhých, či krátkych vyzerá perfektne. 
Lak je celkom dobre pigmentovaný. Na dosiahnutie sýtej farby sú potrebné dve vrstvy. So štetcom sa mi lakovalo dobre, i keď predsa lepšie štetce majú laky od Sally Hansen

Vlastníte aj Vy nejaký gelový lak? Ako ste s nimi spokojné? Napíšte mi aj obľúbený odtieň/ značku. Myslíte si aj Vy, že s top coatom sa dá dosiahnuť gelový efekt aj s obyčajným lakom?

10 komentárov:

  1. Krásná barva.. Já vlastním gel lak od Essence (dnešní recenze na blogu) a dva gel laky od Avonu!

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. na tvojich nechtoch vyzerá každý lak krásne!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, dlhé nechty sú už minulosť akurát dnes som si ich úplne skrátila a dávam si nejaký čas od lakovania prestávku :)

      Odstrániť
  3. Nádherná barvička. Já používám miracle gely a jejich top coat dávám i na obyčejný lak. Myslím si to samé co ty, že stačí mít dobrý top coat, který vytvoří vzhled gelových nehtů.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nakoniec to až taký "zázrak" nie je :), ale musí sa uznať, že farby majú nádherné...

      Odstrániť
  4. krásna farba! ja by som bola šťastná ak by mi lak vydržal 5 dní :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vyskúšaj laky od sally hansen, tie mi vydržia byť veľa dní pekné

      Odstrániť