utorok 27. októbra 2015

Makeup Revolution The one blush stick- Matte Rush- recenzia!

Ahojte,
po dlhšom čase tu mám pre Vás článok na jeden pekný produkt na líčka. Značka dekoratívnej kozmetiky Makeup Revolution má vo svojom sortimente naozaj veľký výber pekných vecí. Ja som si ešte niekedy na jar pozerala ich ponuku a najviac ma zaujali krémové lícenky, ktoré v mojej zbierke zaostávajú pred tými púdrovými. Po dlhom rozhodovaní som si nakoniec objednala intenzívnu koralovú farbu s matným vykončením na pleti.



Lícenka má veľmi pekné, praktické balenie alá rúž na pery, z ktorého sa produkt ľahko vysunie. Odtieň, ktorý som si vybrala má názov Matte Rush a ako už jeho názov napovedá lícenka je matná. Koralový odtieň je tak intenzívny a pigmentovaný, že lícenku stačí naniesť len vo veľmi jemnej vrstve inak riskujete, že budete vyzerať ako Marfuša. Takže intenzita želaného odtieňa sa pri tejto lícenke dá ľahko docieliť a dá sa s ňou pekne pohrať.



Nanášanie lícenky je veľmi jednoduché s použitím prsta to ide ľahko. Naozaj stačí o prst obtrieť len trochu a následne naniesť na líčka a potom do stratena rozmazať a to je celé. Ak sa stane, že neodhadnem nanesené množstvo, tak potom prichádza na pomoc štetec, s ktorým sa lícenku snažím rozmazať. 



Čo sa týka výdrže, tak s krémovými produktami je to vždy horšie v porovnaní s tými púdrovými. Vzhľadom k tomu, že moja pleť je zmiešaná až mastná, tak lícenka na mojej tvári vydrží len pár hodín, max. tri hodiny, potom sa akoby z tváre vytratí. Ja ju, ale nakladám v dosť tenkej a jemnej vrstve ako môžte vidieť aj na fotke. Tu platí čím viac si jej dám, tým viac mi vydrží na pleti. V každom prípade nechcem vyzerať, ako už spomínaná Marfuša a keď cítim takú potrebu, lícenku si môžem počas dňa znovu naniesť. Možno na suchej, či normálnej pleti by sa krémová lícenka držala o čosi dlhšie ako na mastnej.
Krémová lícenka je tak povediac aj multifunkčný produkt, lebo sa môže použiť aj na pery ako rúž. Skúšala som si ju naniesť na pery a nedopadlo to dobre. Vzhľadom na to, že mám lícenku s matným "finišom", tak moje pery dosť vysušila, čo nevyzeralo vôbec pekne a aj samotný odtieň mi na mojich ústach moc nepristane. Neviem ako je to s ich inými lícenkami, ktoré nie sú matné tie možno pery nevysušia, ako táto matná.

Aká je Vaša obľúbená krémová lícenka?

12 komentárov:

  1. Je krásná :) ten odstín je taky moc pěkný, ale na mě by byl asi moc výrazný. Já krémové tvářenky nepoužívám, ale jednu chvíli jsem používala a měla jsem od značky e.l.f. (což nebylo nic moc) a teď mám doma od značky KIKO ale já jsem spíš na ty pudrové tvářenky :)

    U mě na blogu probíhá GIVEAWAY, určitě se zapoj! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. výrazná teda je, ale treba ju naniesť v tenkej vrstve a poriadne rozmazať a na líčkach potom pôsobí jemne. Inak ja tiež uprednostňujem skôr tie púdrové... :)

      Odstrániť
  2. Tahle tvářenka mě opravdu zaujala. Mám hodně suchou pleť, tak krémové tvářenky mám radši, než ty pudrové. Pokud budou mít nějaký hezký růžový odstín, tak si ji asi pořídím :)
    Double Infinity

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na suchú pleť sú určite lepšie krémové asi aj dlhšie vydržia ako na mojej zmiešanej pleti. Skús pozrieť niekde na eshope môžno majú nejakú peknú v ružovom odtieni :)

      Odstrániť
  3. Priznám sa , že krémové lícenky veľmi nepoužívam, mala som len nejakú od Essence na vyskúšanie, ale táto sa mi páči a takto na zimu je to dokonca asi ešte lepšie ako púder :)


    Pozývam ťa na môj blog, kde prebieha SÚŤAŽ o kontaktné šošovky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. máš pravdu na zimu je krémová lícenka ideálna, určite nebude vysušovať :)

      Odstrániť
  4. Ta vypadá moc dobře, i to balení se mi líbí :-). Já žádnou krémovou tvářenku nemám, tak možná si koupím tuhle!

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherný odstín.. tvářenka mě hodně zaujala.. :-) Já mám jednu krémovou tvářenku od Essence a už dlouho jsem přemýšlela, že bych zkusila ještě nějakou.. :-) tak třeba to bude tahle .. :) Díky za tip :-)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten odtieň je naozaj nádherný, ale ja som skôr na púdrové lícenky. Ale možno niekedy skúsim aj krémové.

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to som aj ja skôr na tie púdrové, krémových veľa nemám asi len dva alebo tri kúsky :)

      Odstrániť