štvrtok 8. októbra 2015

Matrix Total Results Repair Maska- recenzia!

Ahojte,
v akom stave sú Vaše vlasy po lete? Tie moje dostali toho naozaj zabrať-  dlhodobý pobyt na slnku, kúpanie v mori, či v bazéne- sa na kvalite vlasov určite podpísali. Odniesli si to hlavne moje suché končeky, ktoré sa chystám v najbližšej dobe ostrihať, ale aj tak vlasy celkovo potrebujú oživiť. Prvý krok pre aký som sa rozhodla, bolo používanie dobrej regeneračnej vlasovej masky. Na trhu ich je niekoľko a ja som sa rozhodla pre profesionálnu kozmetiku Matrix a ich masku na vlasy Matrix Total Results Repair Mask. 


S Matrix kozmetikou skúsenosti mám, mala som niekoľko produktov a nikdy som nebola s nimi sklamaná. Regeneračná maska bola moja prvá od tejto značky a taktiež nesklamala. Použila som ju už niekoľkokrát väčšinou každé druhé zmývanie a moje vlasy vôbec nezaťažuje. Maska krásne vonia a vôňa sa na vlasoch drží aj nasledujúci deň- dva. 


Na vlasoch ju nechávam pôsobiť minimálne tých 20 minút, ale stalo sa mi, keď som mala čas, že som si ju nechala na vlasoch aj hodinu. Už pri zmývaní masky z vlasov cítiť, že vlasom naozaj pomohla. Vlasy sa aj ľahšie rozčesávajú a po vysušení sú na dotyk veľmi príjemné a hebké.


Pre suché a poškodené vlasy je táto maska ideálna lebo im dodáva potrebnú hydratáciu. Vlasy sa po nej krásne lesknú, sú poddajné a celkovo pôsobia pekne a zdravo. Maska si akurát neporadí už s rozdvojenými končekmi, ktoré povedzme si úprimne nezacelí žiaden produkt, na tento problém je najlepšie končeky podstrihnúť a vlasy budú potom naozaj krásne a bez chyby. 
Regeneračnú masku kúpite v internetovej parfumérií Elnino ako aj iné produkty značky Matrix.
Cena masky je 6,18e za 150ml. 

Aká je Vaša obľúbená regeneračná maska?

7 komentárov:

  1. túto značku teda vôbec nepoznám, no musím vyskúšať!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to skôr profesionálna značka, známa medzi kaderníčkami :)

      Odstrániť
  2. Tuhle masku vidím poprvé. Já teď používám masku od Ziaji z řady kakaové máslo, ale chtěla bych vyzkoušet masku od Kalosu s keratinem. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Kallosu som mala tú s placentou a s medom a s oboma som bola veľmi spokojná :)

      Odstrániť
  3. O této značce slyším poprvé! Ale maska vypadá moc dobře :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Asi to bude znieť divne, ale presne táto maska je pre mňa tá najlepšia. Nie je predražená a na vlasy je fakt úžasná, mne sa zdá že trochu aj tie končeky vedela zaceliť, krásne voňala a mala som ju veľmi rada.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež som si ju veľmi obľúbila, možno aj kvôli jej vôni :) celkovo si sadla s mojimi vlasmi...

      Odstrániť