utorok 6. októbra 2015

Nonique očný krém- recenzia!

Ahojte,
dlho som v DMke nevšímajúc obchádzala pleťovú kozmetiku Nonique pochádzajúcu z Nemecka. Až raz mi do oka padli ich výrobky, keď bola na ne zľava :). Túto kozmetiku by som cenovo prirovnala k Alverde. Vo svojom sortimente majú naozaj široký výber od pleťových krémov, pleťových sér,  odličovačov...a zameriavajú sa na všetky pleťové typy. Kozmetika Nonique je certifikovaná prírodná kozmetika, ktorá netestuje na zvieratách a jej výrobky sú bez obsahu silikónov a parabénov.

Mňa stojac pri regáli najviac upútal očný krém pre suchú pleť. Svoj obľúbený očný krém som už našla, ale jeho mastnejšia konzistencia mi na deň moc nevyhovovala a tak som chcela niečo, čo nie je až také mastné a bude vhodné aj pod makeup.

Očný krém pre suchú pleť od Nonique sa nachádza v klasickej tube a jeho obsah je 15ml. Očný krém má v svojom zložení extrakty z bio plodov noni (zrejme sú v každom výrobku o čom hovorí aj ich značka), bio aloe vera, bio olivového oleja a bio avokádového oleja. Pri tomto zložení som si povedala, že krém by nemusel byť zlý.


Jeho konzistencia nie je ani vodnatá ani tuhá- takže niečo medzi, podľa mňa ideálna na deň alebo pre tých, čo nemajú radi moc mastné až olejovité krémy.
Krém obsahuje aj výťažky z limetiek, vďaka čomu očný krém aj tak vonia- vôňa nie je silná, práve naopak príjemná a po chvíli po naložení na pleť sa vytratí. Krém sa pod očami dobre rozotiera a do pokožky sa vstrebe za pár minút.


Najviac ma však zaujímali jeho hydratačné účinky a musím povedať, že som bola veľmi pozitívne prekvapená, lebo pokožka v očnom okolí bola pekne a dlhodobo hydratovaná a vyživená! Pleť nebola mastná, ale rozhodne ani nie suchá, jednoducho sa dá cítiť, že som si pod oči dala kvalitný očný krém, s ktorým je najjemnejšia partia tváre po dlhú dobu vyživená, hydratovaná a chránená.


Myslím si, že na denné používanie je tento krém ako stvorený lebo skvele pracuje aj s makeupom. Pre niekoho, kto neznesie moc mastné očné krémy, tak určite odporúčam tento aj na noc. Skvelý aj ako protivrásková prevencia ak chcete. Jeho presnú cenu si žiaľ nepamätám, ale viem že určite nepresiahla 5 eur. Veľa očných krémov som z drogérie neskúšala, ale tento sa určite v rebríčku radí na prvé miesto.
Toto je zatiaľ môj jediný kúsok z tejto prírodnej kozmetiky, ktorá urobila na mňa veľmi dobrý dojem, takže určite vyskúšam aj nejaké iné výrobky. 

Poznáte kozmetiku Nonique? Odporúčate nejaký ich výrobok?

14 komentárov:

  1. Ja teraz akurát rozmýšľam nad novým očným krémom :) O tomto som ešte nepočula ...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super recenzia, velmi si mi pomohla :-) akurat vyberam nejaky ocny krem aktualny mi dochadza, a na tuto znacku pozeram uz dlhsie v DM ku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, som rada, že som pomohla. S krémom som spokojná, snáď budeš aj ty...

      Odstrániť
  3. Tuto značku neznám.. Ale láká mě od ní vyzkoušet tento krém :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tenhle jsem v DMku ještě neviděla. Vždy když jsem měla něco přírodního, tak to byl průšvih a už mě přírodní kosmetika nijak neláká. Ale možná ji dám ještě šanci, když píšeš, že je dobrý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. možno si ešte nenatrafila na tú pravú prírodnú kozmetiku, ktorá by ti vyhovovala, nie každá je dobrá... :)

      Odstrániť
  5. Už dlhšie ho mám "v oku", ale stále dávam ruku preč, neviem prečo. Akosi som mu neverila. No ale ten môj očný krém je už takmer prázdny a nový vytúžený ešte stále nie je objednaný, takže možno príde čas na Nonique.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. viem, ktorý myslíš, ja sa Dulciu tiež chystám objednať , s oboma týmito krémami som veľmi spokojná :)

      Odstrániť
  6. ja už nejaký ten piatok túto značku evidujem v DMke, zatiaľ som sa k nej však nejak blízko:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. keď dopotrebujem krém, čo mám, tak asi siahnem po tomto :)) od tejto značky chcem už dlho niečo vyskúšať, no vždy len tak prejdem okolo bez zastavenia :D

    OdpovedaťOdstrániť