piatok 30. októbra 2015

Spotrebované produkty nr. 6!

Vitajte pri ďalšom článku so spotrebovanými produktami, ktoré sa mi všetky podarili minúť v tomto mesiaci. Je ich presne 10 kusov. Tento typ článku by sa mohol nazvať aj súhrn mini recenzií, lebo niektorým produktom sa samostatný článok neušiel. Buď sa mi o ňom nechcelo písať alebo jednoducho som nevedela čo o ňom napísať, aj v tom prípade, že som s ním bola veľmi spokojná. 
Taký produkt je napr. micelárna voda o Biodermy, o ktorej sa mi fakt nechcelo písať lebo na blogoch je o nej asi XY recenzií, tak sa mi to zdalo zbytočné. Micelárku som vyhrala v jednej súťaži ešte minulý rok, ale prvýkrát som ju otvorila a začala používať presne na začiatku marca a posledný krát som ju použila v októbri na začiatku. Takže môžem povedať, že naozaj sa vyplatí. Makeup odličuje veľmi dobre rovnako aj z tváre ako aj očí. Moja obľúbená micelárka je však od Garnier a keď ju porovnám s Biodermou, tak nevidím žiaden rozdiel- len v cene, obe môj makeup odlíčia bez problémov. Či si ju niekedy kúpim, asi nie vzhľadom k tomu, že tá z Garnier mi poslúži rovnako a stojí oveľa menej.


Konečne sa mi podarilo spotrebovať aj čistiaci gél na tvár od Oriflame, ktorý je z rady Ecollagen. Priznám sa, že neviem či sa dá ešte tento gél kúpiť a nejako ma to ani nezaujíma lebo druhýkrát by som si ho už nekúpila, keďže nemám momentálne dosah k Oriflame katalógu. Gél bol fajn, dobre dočistil prípadné nečistoty. Pleť nevysušoval, ale ani žiadne zázraky nerobil. Najradšej si aj tak tvár umývam africkým mydlom, o ktorom som na blogu už veľakrát písala.
Z dekoratívnej kozmetiky sa mi toho podarilo spotrebovať vcelku dosť až štyri produkty. Skončili sa mi dve špirály jedna predlžujúca od NYC, ktorá bola veľmi dobrá vzhľadom k jej nízkej cene. Druhá riasenka bola objemová od Eveline, ktorá bola zo začiatku veľmi dobrá len sa mi vidí, že veľmi rýchlo vyschla a na riasach potom pôsobila veľmi prirodzene.
Od Eveline sa mi podarilo minúť aj dlhotrvajúci tekutý rúž na pery, ktorý som si veľmi obľúbila hlavne v lete. Tekutý rúž mal krásnu sýto ružovú farbu a pekne voňal. Krásny odtieň tekutého rúžu spolu aj s riasenkou v akcií si môžte pozrieť v tomto článku. 
Pri perách ešte ostaneme a rozlúčim sa tiež s obľúbeným lipcreamom od Manhattanu, o ktorom ste si mohli prečítať TU. Lipcream je tiež dlhotrvácny, mal krásnu farbu, jediná škoda je, že u nás sa nepredáva, takže ak sa k nemu niekedy dostanem určite sa ním zásobím, lebo je vážne super. 

Prejdime k mojim umývacím produktom. Dermacol sprchový gél z rady Aroma Rituals s vôňou kokosu a ananásu bol môj veľký hit hlavne počas leta, tá vôňa bola krásna, svieža. Celkovo tieto sprcháče od Dermacolu som si veľmi obľúbila a na zimu si určite vyberiem nejaký, ktorý sa mi bude práve spájať s týmto ročným obdobím. 
Lactacyd je u mňa stálica a kupujem si ho neustále a po zmene zatiaľ netúžim, som s ním veľmi spokojná. 


Regeneračná maska Gold od Biovax bola veľmi dobrá pre moje vlasy, hlavne na suché konce. Kupovala som si ju v Krakove v drogérií Rossman, škoda že aj u nás nie je taký výber ako tam, vedela by som si vždy vybrať a keď sa tam najbližšie dostanem, tak si ju kúpim určite ešte raz. Ešte mám doma v zásobe jednu, ktorú momentálne používam a tiež som veľmi spokojná, tieto masky neskutočne dobre voňajú a vôňa sa na vlasoch drží prekvapivo dlho a samozrejme aj vlasy sú po nej krásne, lesklé a zregenerované.
O šampóne od Garnier som sa takisto na blogu zmieňovala už viackrát. Zhrniem len veľmi krátko- veľká spokojnosť a určite si ho kúpim opäť, no momentálne mám doma tri iné šampóny, takže od Garnier mám trochu pauzu, ale verím že nie na dlho. 

Máte skúsenosti so spomínanými produktami?

11 komentárov:

  1. Tiež to mám tak že Garnierka mi viac vyhovuje ako Bioderma. Aspoň mne lepšie odličuje očný makeup :). Proste pomer/cena/výkon vychádza lepší u Garnier :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nad lactacidom som už dlhšie uvažovala neviem sa rozhodnuť lebo už dlhšie používam nivea intimo ale láka ma aj tento:))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. účinná maska na suché konce by sa mi naozaj zišla, ale u nás som túto značku teda vôbec nevidela :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kupovala som ju v zahraničí, ale našťastie u nás sa tiež dajú kúpiť dobré masky na suché vlasy...

      Odstrániť
  4. Micelárka od Biodermy.. moje srdcovka :) podle mě je prostě super a nejlepší odličovací voda, co jsem kdy měla :)

    Ráda bych Tě pozvala na svou GIVEAWAY :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tú vodu od Garnieru som tiež mala a bola som s ňou veľmi spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Micelárku Bioderma som kedysi používala najviac, potom som zistila, že aj drogérkové sú dobré a dosť podobné, dokonca tá od L'Oréal odličuje omnoho lepšie a minula som už asi 4 balenia. Teraz už používam druhé belenie iného odličovača, tak sa to u mňa mení :)

    OdpovedaťOdstrániť