štvrtok 26. novembra 2015

Balea Lippen Butter- recenzia!

Ahojte,
dnešná recenzia bude venovaná novinke, ktorá sa nedávno objavila na pultoch DM drogérie a to masielku na pery od Balei. Maslá na pery sú v poslednej dobe veľmi obľúbené, ja som ich vyskúšala niekoľko a preto som sa potešila, že takéto niečo má v svojom sortimente aj Balea za veľmi prijateľnú cenu.


Balea Lippen Butter má príjemnú citrónovú vôňu, ktorá mi pripomína vôňu vianočného pečiva. Balenie masla na pery je klasické- plechová krabička ako asi u väčšine produktov tohto typu. Proti tomuto baleniu nič nemám, len u tohto "baleáckeho masla" mi nejako vadí a vedela by som si predstaviť niečo praktickejšie a viac premyslené, vzhľadom k jeho veľmi mastnej konzistencií je celá krabička mastná a upatlaná. Keď sme už pri jeho konzistencií, tak tá je naozaj veľmi mastná, ktorá sa pri vyššej izbovej teplote zvykne topiť a zdá sa mi akoby maslo z plechovej krabičky vytekalo. Ak toto maslo alebo skôr masť porovnám napr. s Nivea Lip Butter, ktoré  je oveľa hutnejšej a tuhšej konzistencie, a ktorému vyššia teplota nevadí a samotný obal, tak nie je celý zamastený ako u masla od Balei. Avšak iná konzistencia u Balei spočíva v tom, že v zložení nenájdete žiaden parafín, či glycerín ako napr. u Nivei, ale predovšetkým prírodné oleje ako napr. ricínový olej, ktorý je na prvom mieste v zložení. A tomuto dávam aj napriek nepremyslenému baleniu veľké plus.



A ako Balea Lippen Butter obstálo na mojich perách? Priznám sa, že ho používam len, keď som doma alebo pred spaním lebo nosiť si ho niekde von v taške by asi nedopadlo dobre a všetko by som mala umastené a myslím si, že používať ho niekde vonku mi príde dosť nehygienické. Na pery stačí naniesť len veľmi malé množstvo produktu, tie sú potom intenzívne premastené a hydratované po dlhú dobu. Vzhľadom k tomu, že je maslo dosť mastné, tak bude ideálne na ošetrenie veľmi suchých a namáhaných pier, ktoré ja mávam v zime dosť často. Takže až na to nevydarené balenie je Balea Lippen Butter skvelým produktom. 

Skúšali ste aj Vy túto novinku od Balei? Čo hovoríte na toto masielko?

13 komentárov:

  1. Mám ho doma a mám už aj recenziu naň napísanú a zatiaľ nevydanú lebo stále ho skúšam ale ja z jeho hydratáciou spokojná až tak nie som. Mám pocit že po 15 minutách mi pery pnú a mám takú potrebu to premazať. Labello maslo mi v tomto príde lepšie no :/.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som pnutie na perách u mňa nespozorovala, tak neviem. Ja som s hydratáciou celkom spokojná, používam ho doma a keď ho z pier zlížem alebo sa vytratí tak si ho nanesiem znova, ale myslím že je to určite viac ako 15minút...

      Odstrániť
    2. To máš fajn, pretože máš na doma za pár korún produkt ktorý vydrží dlho aj ti vyhovuje :D. Ja ho tiež miniem ale pravdepodobne sa k nemu nevrátim :).

      Odstrániť
  2. Akurát predvčerom som bola v Dm a rozmýšľala som, že či ho vziať alebo nie. Nakoniec som sa rozhodla pre balzam na pery od Bee Natural, ktorý mi vyhovuje najviac. Ale po tvojej recenzii si po toto masielko ešte skočím :) Naozaj škoda toho obalu...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ten balzám ešte nepoznám. Toho obalu škoda, celý ho mám umastený :(

      Odstrániť
  3. Já jsem si velmi oblíbila tyhle máslíčka na rty. Používám je jen na noc a od Balei jsem ještě žádné neměla.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nejako ma nepresvedčilo a ta vôňa už vôbec nie :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa tá vôňa práveže veľmi páči, je taká vianočná, ale tak asi nie každému sadne :)

      Odstrániť
  5. Ešte som to neskúšala ... Možno by som mala :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Už dlouho jsem chtěla nějaké máslíčko vyzkoušet, ale stále jsem nakupovala balzámy v tyčinkách. No, teď na zimu bych si ho asi pořídit mohla :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si práve musím zadovážiť nejaký balzám v tyčinke, lebo mám asi len jeden :)

      Odstrániť
  7. Vyzerá super no nepáči sa mi, že si ho musíš natierať prstami :(
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na vianočnú súťaž na mojom blogu : www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť