utorok 3. novembra 2015

Flormar Full Colour nail enamel- Love Dust!

Ahojte,
dnešný príspevok sa bude páčiť určite všetkým lakovacím maniačkam. Po niekoľko týždňovej prestávke od lakovania a dlhých nechtoch, ktoré mi už trocha podrástli som sa rozhodla si ich skrášliť. Nedávno som bola u nás v meste vo vynovenej drogérií Teta, kde som niekoľko minút stála pri stojane s lakmi na nechty od značky Flormar a bola som v úžase, aké krásne farby tam mali. Nevedela som si vybrať, najradšej by som si odniesla domov všetky, teda aspoň tie zo série Full Colour, všetky tie odtiene mali krásne sýte farby a ja som si po dlhom premýšľaní zobrala jeden krásny kúsok v mojej obľúbenej ružovej farbe.



Love Dust je krásna baby pink ružová so studeným podtónom. Tento odtieň ružovej milujem a nosila by som ho neustále. V mojej zbierke lakov mám niekoľko kúskov v tomto odtieni, no tomuto Flormar som nevedela odolať.



Teraz na jeseň a v zime kedy letia skôr tmavšie odtiene- čierne, tmavo červené, vínové, ktoré ma nejak nelákajú a na mojich nechtoch sa mi moc nepáčia, tak mám oveľa radšej takéto svetlé, či pastelové farby/ odtiene, ktoré nosím v podstate celý rok a nezáleží mi na tom aké je ročné obdobie, takže laky na nechty tomu neprispôsobujem.



S lakmi na nechty od Flormar nejakú tú skúsenosť mám, vždy som bola s nimi spokojná. Dlho mi vydržali na nechtoch, dobre sa lakovali a pri niektorých mi stačila len jedna vrstva. Love Dust je presne taký istý- tento odtieň je tak intenzívny a sýto napigmentovaný, že mi stačila len jedna vrstva a to si bežne dávam skoro vždy dve, ale tu to vôbec nebolo potrebné, kryje perfektne! 
Nedávala som dokonca ani žiaden vrchný lak, lebo lak sám o sebe sa pekne leskne a pôsobí skoro ako gellak. Tento lak pomerne rýchlo schne, do 5 minút som ho už mala zaschnutý a mohla som s rukami bežne narábať.

I keď som zvyknutá a mám rada širšie a ploché štetce ako majú laky od Sally Hansen alebo od Rimmelu, tak tento aj napriek tomu, že je taký tenučký sa s ním lakuje veľmi dobre. Výdrž laku je tiež obdivuhodná. Po týždni som si ho takmer v dokonalom stave odlakovala. V ponuke majú naozaj krásne odtiene a ja sa pre niektoré ešte určite rozhodnem, lebo som maximálne spokojná.

Skúšali ste aj Vy tieto nové laky od Flormaru?

14 komentárov:

  1. Ešte som nič od tejto značky neskúšala, ale ako pozerám, tak sa vyplatí. Vraj majú aj dobré očné tiene. Samozrejme, že v Nemecku sa Flormar nedá zohnať, takže musím počkať kým sa dostanem na Slovensko.
    Inak odtieň je nádherný len niečo podobné už mám.

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mám dva očné tiene od Flormar aj jednu lícenku, je to fajn kozmetika, určite pokukaj v drogérií keď budeš doma :)

      Odstrániť
  2. Páni, to je dokonalý odstín... Značku Flormar mám velmi ráda!

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to je nádherná barvička. Nemám moc v oblibě tyto tenké štětečky, ale už kvůli odstínu bych to laku odpustila. :-)) Výdrž má výbornou.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je pravda, tá krásna farba ospravedlňuje vcelku dosť tenký štetček :)

      Odstrániť
  4. Nádherná farba a úžasné krytie. Určite vyskúšam. Už sa inak neviem dočkať na vynovenú Tetu aj v NR :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z vynovenej drogérie Teta, som veľmi milo prekvapená naozaj to tam lepšie vyzerá aj sortiment asi trochu obnovili, určite tam budem rada chodiť :)

      Odstrániť
  5. Laky od Flormaru jsem nezkoušela a teď jsem si dala předsevzetí nové laky nekupovat, takže se Tetě budu muset vyhábat obloukem, protože mají fakt nádherné barvičky :D
    Double Infinity

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. také predsavzatie si budem musieť asi aj ja dať, lebo lakov mám naozaj už dosť, len neviem či by som to dodržala :)

      Odstrániť
  6. Nádherná barva! :) Až budu zase někdy v Tetě, tak tyto laky musím taky omrknout :)
    Infinity of Colors

    OdpovedaťOdstrániť