pondelok 16. novembra 2015

Loreal Lumi Magique Makeup- recenzia!

Ahojte,
po dvoch rokoch takmer intenzívneho používania BB krémov som si povedala, že je čas na zmenu a BB krém som momentálne vymenila za makeup. Pri výbere makeupu, ktorý budem práve používať som mala len dve malé požiadavky- aby bol ľahký a aby na mojej pleti nepôsobil ako maska. Pri prezeraní eshopu mi do očí padol tekutý makeup od Loreal Paris Lumi Magique.


Makeup z rady Lumi ma veľmi zaujal aj práve preto, že som si dávnejšie veľmi obľúbila z rovnakej rady rozjasňujúci korektor, o ktorom som v minulosti písala na blogu recenziu. Ako z jeho názvu vyplýva makeup je rozjasňujúci, čo je taká predzvesť toho, že na pleti bude pôsobiť veľmi prirodzene. Fľaštička makeupu je veľmi pekná a oku lahodiaca. Veľmi sa mi páči pumpička, ktorá je v krásnej ružovo- zlatej farbe, čo pôsobi vcelku luxusne.


Na výber je sedem odtieňov a ten môj má názov Rose Porcelaine. Nakupovanie makeupu cez internet môže byť niekedy dosť riskantné, lebo sa môže stať, že vybraný odtieň Vám jednoducho nesadne. A preto malá rada, skúste dať jednotlivé názvy odtieňov do googlu, kde Vám vyhodí reálne fotky napr. z recenzií a budete vidieť, či sa daný odtieň približuje Vašej pleti. Mne odtieň Rose Porcelaine sadol úplne dokonale. Nie je na mne vôbec tmavý a nemá oranžový podtón, čoho sa pri výbere makeupu vždy obávam.




Do pleti sa krásne zapracuje a pôsobi veľmi prirodzene. Makeup asi nebude pre dievčatá, ktoré obľubujú dokonalé alebo plné krytie lebo s týmto makeupom docielite ľahké a pri väčšom vrstvení makeupu aj stredné krytie. A určite nebude tiež vhodný pre tie z Vás, ktoré obľubujú na tvári matný "finiš". Ja som už dávno dala zbohom makeupom, ktoré zakryjú úplne všetko, a s ktorými pleť pôsobí neprirodzene doslova ako maska.


Makeup obsahuje rozajsňujúce pigmenty vďaka, ktorým je moja pleť krásne rozžiarená, sviežo a hlavne prirodzene pôsobiaca. Na zapracovanie makeupu do pleti používam kabuki štetec, s ktorým mi to ide tak povediac raz- dva, takže makeup sa ľahko rozotiera.
Lumi Magique bude ideálny pre suchú pleť, tá moja je zmiešaná a po pár hodinách pozorujem, že jemné prepudrovanie hlavne T zóny je potrebné, čo však nevnímam ako mínus. Čo sa týka výdrže, tak tých 10-12 hodín vydrží na pleti určite, či viac to Vám nepoviem lebo viac ako 10 hodín makeup nenosím. Makeup obsahuje aj ochranný faktor SPF 18, čo sa môže hodiť hlavne v lete.
Makeup kúpite v internetovej parfumérií parfemy-elnino.sk a jeho cena sa poybuje od 7,52 eur za 30 ml.

Máte skúsenosti s týmto makeupom?

12 komentárov:

  1. Vyzerá super !!!!! :) Ja mám od Rimmel, no toto vyzerá super. Asi si ho kúpim :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Trafiť makeup cez internet musí byť fuška :) Ale podarilo sa ako vidím :)

    Pozývam ťa na GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám ho tiež, ale skôr v odtieni, ktorý mi sedí keď som trošičku opálená. Podľa mňa je to skvelý make up a teraz tak uvažujem, že by sa mi hodil aj odtieň na zimu :D

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si ho určite obstarám aj na leto, ale v trochu tmavšom odtieni :)

      Odstrániť
  4. Make-up vypadá skvěle. Taky v poslední době dávám přednost lehčím makeupům, však stále u mě vede matný finnish. Takže nevím zda by mi tento make-up vyhovoval.

    Radu - UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne matný naopak moc nevyhovuje, radšej mám takéto ľahšie rozjasňujúce makeupy :)

      Odstrániť
  5. Je super, že nemá oranžový podtón, ale stejně bych se bála objednat make-up přes internet, spousta odstínů mi nesedne. Momentálně mám Dermacol Truffele a snad poprvé jsem spokojená :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja ho mám, tiež som s ním spokojná je to niečo podobné ako tento od Loreal :)

      Odstrániť