pondelok 23. novembra 2015

Pupa Vamp Maskara- recenzia!

Ahojte,
riasenku, ktorú Vám dnes chcem ukázať som dostala ešte v lete na narodeniny od mojej sestry. Dlho mi ležala v zásuvke a čakala kým nespotrebujem moju obľúbenú Astor Seduction Code Nr.1- túto riasenku som ešte úplne nedopoužívala, ale už jej veľa času nedávam a v najbližšom článku so spotrebovanými produktami sa určite objaví. Na novú od Pupy som sa už toľko tešila, že som ju nedávno začala používať. Riasenka Vamp je na trhu už nejaký ten rok a ku mne si našla cestu až teraz.


Kozmetiku Pupa mám veľmi rada hlavne ich lícenky, či bronzery, škoda, že najbližšiu predajňu mám vzdialenú niekoľko desiatok kilometrov :(
Riasenka Vamp sľubuje mimoriadne veľké riasy a nadmerný objem. Riasy by mali vyzerať dramaticky doslova akoby ste mali umelé. 
Ako teda obstála na mojich riasach? Riasenka naozaj vykúzli krásne riasy a už pri prvom používaní sa mi zapáčila, no má aj malé chybičky.
Riasenka by mala riasy predlžovať a zahustiť. S predĺžením nemá problém a riasy sú naozaj dlhé a pekne ich nadvihne. So zahustením rias trocha zaostáva a mohlo by to byť lepšie. Možno, keď sa na riasy naloží viac vrstiev, tak riasy nadobudnú objem, ale mne sa moc efekt hrubých rias nepáči, pôsobí to podľa mňa dosť neprirodzene a preto si na riasy dávam max. dve-tri vrstvy.


Riasenka mi na riasach vydrží takmer celý pracovný deň, prvé náznaky otláčania som si všimla asi po 9 hodinách, čo u mňa robí asi každá riasenka, takže vždy musím mať po ruke vatovú tyčinku a tento nedostatok upraviť.


Jej aplikátor je v strede zúžený a na kraji sa kefka rozširuje. Kefka je klasická nie je silikónová. Napriek zvláštnemu tvaru kefky sa riasy líčia veľmi pohodlne a jednoducho. Konzistenčne riasenka nie je moc tekutá a naopak ani moc hustá, takže niečo medzi a som zvedavá koľko mi vydrží a či rýchlo nevyschne. Zatiaľ ju používam mesiac, tak uvidíme. Aj keď badám drobné nedostatky som s ňou veľmi spokojná a určite si ju niekedy opäť kúpim.

Poznáte Vamp riasenku? Čo na ňu vravíte? Ste s ňou spokojné?

17 komentárov:

  1. Mne táto riasenka robí aj objem, takže pre mňa žiadnu chybu nemá. Mám ju veľmi rada a s prehľadom sa vyrovná aj riasenke They´re Real od Benefitu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to vážne? tak to je super, mne ten objem u mňa moc neprekáža, hlavné je že mi robí pekné dlhé riasy :)

      Odstrániť
  2. Týjo, to jsou dlouhý řasy :) Řasenka vypadá super :)
    Infinity of Colors

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja ju považujem za jednu z naj riaseniek :) inak, výborná je od Pupa aj Diva´s Lashes, tiež odporúčam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem za tip!! určite si ju kúpim pri najbližšej návšteve Pupy a verím, že budem tiež spokojná...

      Odstrániť
  4. Já se snažím pokaždé zkoušet nové a nové řasenky a jak vidím, tak tato bude asi na dalším pořadí zkoušení! Dělá opravdu krásné řasy a hlavně dlouhé, které je potřebuji :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mňa až tak neočarila, ale asi som falošná, lebo mám doma už štyry Vamp-ky :D Ale to kvôli tým farbám, nie pre efekt... ja teraz ulietavam na lacnej žltej miss sporty, to je teda delo!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. o miss sporty som počula že je skvelá, musím ju aj ja konečne vyskúšať...

      Odstrániť
  6. Má skvělý kartáček, který mám moc ráda. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne takéto zúžené vyhovujú aj obľúbená astorka má taký :)

      Odstrániť
  7. Pupa je skvelá,tuto riasenku síce nemám, ale pár produktov mám a všetko spokojnosť :-)) Vyzerá super a určite si ju kúpim, len Pupa je dosť ďaleko odo mňa :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja mám Pupu ďaleko, ale na druhej strane je to asi dobré lebo keby bola v mojom meste, tak by som tam bola asi každý deň a vždy s niečim novým by som odtiaľ odišla :)

      Odstrániť
  8. Řasenka dělá krásný efekt. Bohužel kosmetiku Pupa vůbec neznám, budu pátrat při návštěvě Slovenska.
    GA Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite sa pokukaj po nejakom obchodíku s Pupou, keď budeš u nás :)

      Odstrániť
  9. Řasenka dělá nádherný efekt:) Řasenka vypadá dobře:)
    brunnetegirl.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť