piatok 20. novembra 2015

Sally Hansen Shell We Dance gel lak!

Ahojte,
dnes mám pre Vás článok, v ktorom Vám chcem ukázať jeden môj obľúbený lak, teda presnejšie gellak. V poslednom čase ho nosím veľmi často. Nechty s ním vyzerajú pekné a upravené. Reč je o gellaku od Sally Hansen v odtieni Shell We Dance. Tento gellak som dostala minulé Vianoce od maminy. Veľmi sa mi páčil ako vyzeral na krabičke (ktorú som už vyhodila), no v skutočnosti na nechtoch vyzerá trošku inak.


Shell We Dance má jemný ružový odtieň. Na nechty treba naložiť niekedy až tri vrstvy, lebo gellak je trochu transparentný a môže presvitať. 
Gellaky od SH majú trochu tenší štetček oproti obyčajným lakom ako napr. rada Complete Salon Manicure, ktoré sú trochu kratšie a ploskejšie. Napriek tomu sa  sním lakuje veľmi dobre. Na vytvrdenie používam led lampu kúpenú na ebay (recenzia TU). Top a base coat používam obľúbené gellaky od  BlueSky, ktoré tiež kupujem na ebay.



Aby nechty nepôsobili príliš jednoducho, tak som sa trochu pohrala s pečiatkami a prsteníky s palcami som opečiatkovala. Použila som sadu na pečiatkovanie od Konad spolu s mojou novou platničkou so vzormi, ktorú som objednávala za pár dolárov tiež na ebay. Keď už som mala nechty opečiatkované, tak som ich pretrela priesvitným lakom od Sally Hansen Insta Dri, s ktorým sa mi vzory na nechtoch vôbec nerozmazávajú. 

Tiež radi nosíte, takéto nenápadné odtiene?


4 komentáre: