piatok 6. novembra 2015

Šampón na suché vlasy Frais Monde- recenzia!

Ahojte,
dnešný článok bude zameraný na šampón na vlasy od značky Frais Monde, pochádzajúcej z Talianska. Táto kozmetická značka má naozaj široký sortiment počnúc vlasovou, dekoratívnou, či pleťovou kozmetikou a v bohatom sortimente má aj parfémy. Frais Monde využíva vo svojich kozmetických produktoch termálne sírne vody, minerálne soli, či extrakty z olejov. Šampón, ktorý som si vybrala je určený na suché vlasy a jeho názov je De-Stressing Calming Plant-Based Shampoo , čiže ukľudňujúci a obnovujúci. Šampón je určený nielen na suché vlasy, ale aj veľmi namáhané, či poškodené vlasy, ktoré potrebujú zregenerovať.



Zloženie šampónu je skomponované na báze olejov z plodov palmy, extraktu zo santalového dreva, jojobového oleja a jačmeňa. Šampón bude vhodný aj pre farbené, alebo tepelne upravované vlasy, pretože vzácne rastlinné výťažky obnovujú vlasovú štruktúru. Mangán a horčík, ktoré sú v šampóne tiež obsiahnuté, chránia vlasy proti poškodeniu voľnými radikálmi. Pšeničné proteiny zas zlepšujú rozčesávanie vlasov.


Konzistencia šampónu je dosť riedka a preto si treba dávať pozor, aby ste to neprehnali s množstvom. Pri umývaní mojich vlasov týmto šampónom bol pre mňa dosť nezvyk, že šampón moc nepení. Napriek tomu, ale vlasy šetrne umyje. Šampón nijak výrazne nevonia, jeho vôňa je skôr neutrálna, veľmi príjemná. Čo sa týka účinkov ako šampón na mojich vlasoch obstál, tak mi je to dosť ťažké posúdiť, pretože šampón nie je jediný produkt, ktorý pri zmývaní používam. Dávam si ešte kondicionér a masku, bez ktorých si to moje dlhé vlasy nevedia predstaviť.
Určite by sa efekty šampónu dali lepšie posúdiť v kombinácií s balzámom, či kondicionérom alebo maskou z rovnakej rady ako je spomínaný šampón, ktoré sú taktiež v ponuke eshopu. 
Šampón má 200ml a jeho cena je niečo cez 5 eur, celú ponuku značky Frais Monde nájdete v internetovej parfumérií parfemy-elnino.sk

Poznáte značku Frais Monde?

5 komentárov:

  1. značku nepoznám, no šampón vyzerá dobre :) škoda, že si neskúsili od nich aj kondicionér, aby si lepšie vedela posúdiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. možno skúsim, lebo produkty vyzerajú byť dobré a majú celkom dobré zloženie...:)

      Odstrániť
  2. celkom ma zaujal, predsa len majú moje vlasy sklony k suchosti, takže možno vyskúšam :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám skôr opačný problém, a to mastné vlasy :-) Ale táto značka vyzerá super!

    OdpovedaťOdstrániť