pondelok 30. novembra 2015

Weleda levanduľový relaxačný olej!

Vitajte pri dnešnej recenzií!
Dnešný článok bude venovaný telovému oleju od značky Weleda. O tom, že mám veľmi rada prírodné oleje na tvár, či telo niet pochýb a viackrát som to na blogu spomínala. Používam ich väčšinou v jesenno/ zimnom období lebo práve vtedy potrebuje naša pokožka vyživiť a taktiež potrebuje aj väčšiu dávku hydratácie a oleje jej toto všetko poskytnú. Prírodná kozmetika Weleda má v svojom sortimente okrem iného aj množstvo rastlinných olejov, či už na pleť alebo telo.


Z ich veľkej ponuky mi najviac padol do oka telový olej s vôňou levandule, ktorý som už chcela veľmi dlho vyskúšať o to viac, že vôňa levandule mi v poslednom čase dosť učarovala.
Vôňa levandule pôsobí na naše zmysly upokojujúco a nie je nič lepšie ako sa po náročnom dni, doma večer s touto vôňou opantať. Olej je vhodný aj na relaxačné masáže, alebo jednoducho si ho môžte pridať aj do kúpeľa a zaručujem, že všetok stres z Vás jednoducho opadne a budete sa cítiť oddýchnuto a uvoľnene.



Ja ho najviac používam po sprche, kedy si ho vtieram do pokožky tela. Najlepšie na nie moc suché telo, ale také jemne osušené uterákom vtedy sa olej po tele dobre rozotiera a rýchlejšie sa vstrebe do pokožky. Moja pokožka je hebká a krásne prevoňaná vôňou levandule, ktorú ešte cítim ráno keď sa zobudím.

Levandulová vôňa nabudí naše zmysli na pokojný spánok a odporúča sa ľuďom, ktorí majú problém v noci zaspať. Ja našťastie nespavosťou netrpím, ale zvyknem si ho niekedy natrieť aj na spánky a mám taký vnútorný pocit, že sa mi lepšie zaspáva aj celkovo spí. Levanduľový olej sa nachádza v sklenej fľaštičke, ktorá je dobre zabezpečená, takže sa Vám z nej nevyleje ani kvapka naviac.
Cena oleja je 11,96e/ 100ml.

Poznáte levanduľový olej? Používate ho aj Vy?

10 komentárov:

  1. Vôňu levandule mám veľmi rada a tento olej poznám mala som ho už raz a teraz si ho musím kúpiť znova, ďakujem že si mi o ňom pripomenula :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám rada levanduľu a mám pocit, že teraz je jej všade plno. Olej ma zaujal, ale ja to so všetkými telovými olejmi, mliekami, krémami hrozne flákam, takže by bol u mňa asi zbytočný :D

    Sár z worldstyleandme.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som kedysi tiež flákala a moc som tieto telové produkty nepoužívala, ale teraz v poslednom čase poctivo používam po každej sprche buď olej alebo nejaké mlieko...:)

      Odstrániť
  3. Mám rada levanduľu a mám pocit, že teraz je jej všade plno. Olej ma zaujal, ale ja to so všetkými telovými olejmi, mliekami, krémami hrozne flákam, takže by bol u mňa asi zbytočný :D

    Sár z worldstyleandme.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Levandulovou vůni zbožňuju! ♥ Musím si olej pořídit. (:

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jedine čo mám s levandulou je sprchový gél ale také niečo ako olej môže byť úžasne a weledu som ešte nemala takže najvišší čas:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mam doma len lenavulovy sprchovy gel od Weledy, ktory uplne milujem, takze urcite skusim aj olej! Dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ešte som ho neskúsila, ale vôňu levandule milujem. Od Weledy mám Regeneračný olej granátové jablko a Masážny olej s arnikou a oba sú skvelé!

    OdpovedaťOdstrániť