piatok 11. decembra 2015

Balea pleťová penová maska levanduľa!

Vitajte, pri dnešnej rýchlej recenzií. Balea nás prekvapuje novinkami a jednú takú nájdete aj v prípravkoch na pleťovú starostlivosť a to konkrétne- pleťovú masku. Ja osobne mám tieto baleácke masky veľmi rada a sem tam si ich kupujem. Sú lacné a mne osobne vydržia niekedy až na 4-5 použití, i keď na obale sa píše, že postačia len na dve, teda záleží v akej vrstve ich nanášate, keď v tenšej vydržia samozrejme viac.


Tou novinkou je levanduľová penová maska. Maska s príjemnou vôňou levandule pleť uvoľní a po nanesení navodí príjemný uvoľnený pocit. Ideálne je ľahnúť si s maskou na tvári do relaxačného kúpeľa a všetok stres, či únava z Vás opadne. 



Maska má vo svojom zložení hodnotné oleje z provensálskej levandule, mandľový olej ako aj bambucké maslo, ktoré chráni pleť pred vysušovaním, obsahuje aj pantenol, ktorý pleť upokojí a dodá jej potrebnú hydratáciu. Maska má krémovú konzistenciu, je trochu nadýchaná a na pleť sa jednoducho nanáša. Postačí 10-15minút a maska sa môže odstrániť vatovým tampónom. Pleť je po maske hebká a hydratovaná, ideálna na unavenú pleť. Masku si môžte naniesť raz alebo dvakrát do týždňa podľa poteby.
Ak Vás táto maska zaujala, tak sa poponáhľajte lebo je to limitovaná edícia!

Máte radi pleťové masky od Balei? Ktorá je Vaša najobľúbenejšia?

12 komentárov:

  1. ešte som neskúšala od balei ani jednu, ale keby už, tak asi zinkovú :)) skôr mám rada masky v tube :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zinkovú som ani ja neskúšala, ja som mala od Balei také tie hydratačné, tie som si zvykla kupovať. Ja naopak masky v tube moc neobľubujem, rada masky striedam a keby mám každú v tube, tak by mi stáli dlho v poličke, lebo ja si masku dávam tak raz za dva týždne :)

      Odstrániť
  2. Já jsem od Balei ještě žádnou masku neměla, ale mám taky nějaké v malém sáčku, tak musím vyzkoušet. Tahle vypadá moc hezky, jen mě levandule v kosmetice moc nevoní. Teď používám masku se zeleným jílem a jsem s ní moc spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám teraz, keď je takto zima levandulu veľmi rada :) ílová môže byť dobrá na mastnú pleť, možno niekedy vyskúšam :)

      Odstrániť
  3. Já jsem pár masek od Balea zkusila a nebyly špatné. Až na jednu myslím jahoda to bylo. Po ní ně pleť neskutečně pálila a zčervenala.. :(

    The World Of Makeup

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si kupujem asi dva druhy a ešte si budem asi aj túto, našťastie majú väčší výber, tak si každý môže vybrať masku, ktoré mu vyhovuje :)

      Odstrániť
  4. Já mam ráda od Baley tu jahodovou :)
    www.letmemakeawish.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od Baley som skúšala plno masiek, ale túto ešte nie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Balea ma super masky mam je moc rada. Tahle muze byt hrozne fajn.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovedaťOdstrániť