pondelok 14. decembra 2015

Nyx Stick Blush- Orchid!

Ahojte,
už je to dlhá doba, čo som túžila vyskúšať krémovú lícenku od NYXu- Stick Blush. Všimla som si hlavne na youtube, že je veľmi populárna a keďže krémové lícenky v poslednom čase veľmi obľubujem konečne som sa jej dočkala. Na výber je niekoľko odtieňov, no ja som najviac chcela vyskúšať odtieň s názvom Orchid, ktorý sa mi zo "swatchov" na internete najviac páčil.



Lícenka sa nachádza vo vysúvateľnej tube alá rúž na pery, či balzám. U krémových líceniek tieto obaly preferujem viac ako pred tými, do ktorých treba strkať prsty. Lícenku jednoducho vysuniete, nanesiete na líčka a prstami alebo štetcom rozotriete. Aplikácia je naozaj veľmi praktická a rýchla. 


Odtieň s názvom Orchid je krásny ružovo- koralový s jemnými zlatistými odleskami. Na tvári pôsobí veľmi pekne, sviežo a aj napriek zlatistým odleskom, ktoré na tvári moc nevidieť pôsobí lícenka veľmi prirodzene. Ak máte veľmi bledú pleť, tak tento odtieň Vám môže nahradiť aj rozjasňovač.
Samotná krémová lícenka je veľmi dobre pigmentovaná a naozaj ju stačí naniesť vo veľmi tenkej vrstve pre dosiahnutie prirodzeného efektu. Výhoda u krémových líceniek je tá, že na pleti sa dajú veľmi ľahko rozotrieť prstom alebo štetcom, v prípade ak to s intenzitou nanášania nechtiac preženiete.


Krémové lícenky oproti tým púdrovým majú jednú zásadnú nevýhodu- výdrž, o to viac ak máte zmiešanú/ mastnú pleť, ako ja. Na suchej a normálnej pleti vydrží o niečo dlhšie. Lícenka mi na tvári vydrží len pár hodín max. 3-4 hodiny a po tomto čase sa z tváre akoby vytratí a ja si ju musím znova naniesť. Avšak ja si lícenku dávam len vo veľmi jemnej vrstve, a tu platí čím jej nanesiete viac, tak tým dlhšie vydrží, ale tak nikto nechce vyzerať ako Marfuša a našťastie ako som spomínala vyššie aplikácia je rýchla a jednoduchá, tak so znovu nanášaním nemám žiaden problém, i keď viem že niekomu slabšia výdrž a následné nanášanie môže prekážať.

Ak Vás táto krémová lícenka zaujala, tak kliknite na internetovú parfumériu parfemy-elnino, kde sa tieto lícenky predávajú v siedmich krásnych odtieňoch.

Používate krémové lícenky, aká je vaša najobľúbenejšia?

8 komentárov:

  1. Ja som mala zatiaľ jednu krémovú od oriflame, no bola to asi najlepšia moja lícenka. Nádherná vôňa, prirodzený finish, krásne držala, ľahká aplikácia :) Škoda že som ju už v katalógu nevidela :/ a stála ma iba 1€

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som mala z Oriflame zasa jednu gélovú lícenku v tube, tiež som bola spokojná a keď som ju chcela kúpiť znova tiež ju už nemali, ale to bolo strašne dávno... :)

      Odstrániť
  2. Ja to s krémovkami zatiaľ neviem, ale učím sa. Táto má krásnu farbu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krémové produkty veľmi nepoužívam, no tebe táto farbička pristane. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky už jsem o této tvářence slyšela a vypadá fajn :)
    www.letmemakeawish.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť