utorok 22. decembra 2015

Objednávka z iherb!

Ahojte,
ak by som si mala vybrať jeden obľúbený eshop s bio kozmetikou, tak jednoznačne by to bol americký iherb.com. Takmer celý november mali akciu -10% na všetko, tak som to využila rovno trikrát a objednala som si odtiaľ pár vecí pre mňa a pre mojich blízkych na Vianoce.


Vždy som sa snažila, aby každá objednávka bola cca. do 25 USD spolu aj s poštovným, ktoré je 4USD aby som sa vyhla plateniu cla. Kto tento eshop ešte nepozná, tak určite naň kliknite lebo je tam široký výber od kozmetiky, po zdravú stravu, čistiace prostriedky, produkty pre deti, či dokonca pre zvieratá, každý si tam určite nájde to svoje a ceny sú veľmi prijateľné. Ak by som mala porovnať ceny niektorých našich eshopov s bio kozmetikou, tak podľa mňa na iherbe sa oplatí viac, aspoň to čo kupujem ja vychádza lacnejšie a poštovné je len 4 doláre, na balíček čakáte cca. 3 týždne.

Som veľký fanúšik afrických mydiel a moja rodina taktiež. Objednala som niekoľko kusov mydiel s bambuckým maslom, ktoré ja používam na pleť a tiež s ním umývam aj môjho syna. Zloženie je úplne prírodné, moju pleť vďaka bambuckému maslu vôbec nevysušujú. Na ceste ku mne sú ešte africké mydlá s kokosovým olejom a na tie sa veru veľmi teším.

Bambucké maslo som si tiež veľmi obľúbila a preto som objednala rovno dve balenia, jedno pre mňa a druhé bude darček pre sestru.

Už dlho som chcela vitamín E s vysokou koncentráciou pre moju pleť a našla som na stránke toto olejové sérum s vitamínom E. Obsahuje zmes olejov ako napr. slnečnicový, makadamiový, pupalkový a olej zo semien čiernej ríbezle. Ešte som ho neskúšala, ale nesmierne sa naň teším a dám Vám určite vedieť ako sérum obstálo v samostatnej recenzií.

Pleťový krém s jojobovým olejom a aloe vera Desert Essence. Krém má veľmi dobré zloženie a je bez parfumácie. Má až 120ml a na jeho spotrebovanie mám 6 mesiacov, budem mať čo robiť ale na jeho používanie sa teším lebo dobrý denný krém mi už chýbal.

Zubná pasta rovnakej značky ako pleťový krém. Opäť super zloženie bez fluoridu, sulfátov. Obsahuje jedlú sódu, mätu a esenciálne oleje.

Objednávate aj Vy z iherb.com? Ak áno, čo najradšej odtiaľ kupujete?

11 komentárov:

  1. Nikdy jsem z iherb.com neobjednávala a popravdě ani tento e-shop neznám, ale vypadá zajímavě :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tenhle eshop vubec neznam, ale produkty vypadaji lakave :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tenhle eshop vubec neznam, ale produkty vypadaji lakave :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak o tomto eshope som doteraz nepočula, no možno ho v budúcnosti vyskúšam. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Eshop poznám už vyše roka, ale dodnes som nenabrala odvahu niečo objednať - práve z obavy platenia cla a tak. Ale snáď to už konečne zvládnem :)
    Teším sa na recenziu olejčeka a mohla by byť aj zubná pasta :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pokojne mozes objednavat a nepripocitavat tam tie 4 dolare za postu - robim to tak uz niekolko rokov co odtial objednavam a zatial pohoda :-)
    cierne mydlo som mala a super, tesim sa ked si nieco precitam o tom druhom, bambucke maslo som sa bala objednavat - kvalita tam mala rozne hodnotenia, tak neviem, ako sa zda tebe? tiez by ma zaujimali recenzie na tu pastu, krem a aj vit. E - teda vlastne na vswtko - par z tych veci som chcela kupit, ale nejak su stale len na wishliste :-). A od OOA som mala balzamy na pery a tiez velmi dobre - take tuhsie ale velmi vyzivne.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. prave vcera som si z neho objednala vitamin:) prvy krat tak som zvedava co z toho bude. Potom daj vediet ako posobia vyrobky co si si objednala hlavne to olejove serum by ma zaujmalo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jaj, no každú chvíľu odtiaľ objednávam :D Najmä som rada, že tam stále do ponuky niečo pridávajú, tak sa dá stále skúšať niečo nové :)

    OdpovedaťOdstrániť