nedeľa 6. decembra 2015

Sally Hansen Complete Salon Manicure- 409 Good to Grape!

Ahojte,
dnešný článok bude o mojom novom obľúbenom laku na nechty, ako inak od Sally Hansen z rady Complete Salon Manicure . Odtieň, ktorý Vám dnes ukážem je v mojej zbierke dosť nevšedný a ojedinelý. Väčšina lakov, ktoré mám sa nesú v ružových, či červených tónoch. Chcela som teraz na zimu niečo v chladných tónoch, no všetky tie vínové, tmavé odtiene mi akosi nepasujú a tak som si vybrala krásnu studenú fialovú a tou je odtieň s názvom 409 Good to Grape.





Ako vidíte na fotkách odtieň je chladný. Sýta fialová farba s modrým podtónom. Páči sa mi, že tento fialový odtieň nie je tmavý, ale pekne jasný, ktorý určite upúta pozornosť na Vaše ruky. Na rukách táto ojedinelá farbička vyzerá elegantne a ak tento krásny lak vyskúšate, tak sa budete neustále pozerať na svoje ruky, tak ako to robím ja.  



Laky z rady Complete Salon Manicure mám veľmi rada a to pre ich široký výber odtieňov, ľahko sa s nimi lakuje vďaka šikovnému štetčeku, ale aj preto, že na nechtoch mi krásne vydržia 5-7 dní. Na dosiahnutie želaného odtieňu zvyčajne postačia dve vrstvy, no v tomto prípade Good To Grape treba naložiť až tri tenké vrstvy, lebo dve nestačia a farba na nechtoch nie je až taká sýta ako pri troch vrstvách.



Laky od Sally Hansen sú v drogérií hrozne predražené a preto kuknite na parfemy-elnino.sk , kde sa ceny týchto lakov pohybujú od 1,85- 3,79 eura za kus, čo je podľa mňa úplne perfektné.

Aký je Váš obľúbený lak teraz na zimu? 

A nezabudnite sa zapojiť do Vianočnej GIVEAWAY!

10 komentárov:

  1. Já mám jeden lak od Sally Hansen, tato barvička je krásná :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krasna barvicka :) Ja svuj oblibeny odstin bohuzel nemam, kvuli praxi si nehty lakovat nemuzu, ale doufam, ze je aspon trochu uzdravim, v posledni dobe je mam dost roztrepene :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krasna barvicka :) Ja svuj oblibeny odstin bohuzel nemam, kvuli praxi si nehty lakovat nemuzu, ale doufam, ze je aspon trochu uzdravim, v posledni dobe je mam dost roztrepene :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vyskúšaj nejaký výživný lak, ja mám dobré skúsenosti s Eveline 8v1,,, mám naň aj článok :)

      Odstrániť
  4. Tak toto je láska <3

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ďakujem za tip, kde môžem lacnejšie kúpiť laky SH, v Dmke sú naozaj dosť drahé...

    OdpovedaťOdstrániť