štvrtok 3. decembra 2015

Spotrebované produkty nr. 7!

Ahojte,
vitajte pri pravidelnom článku o mojich spotrebovaných produktoch za uplynulý mesiac- november. V novembri som sa snažila dopoužívať všetko čo sa chýlilo nezadržateľne ku koncu a vznikla z toho celkom slušná kôpka. Tak sa poďte pozrieť na moje prázdne obaly a ku každému Vám napíšem pár slov.


Ako ste si už mohli všimnúť tak svoje čestné miesto v spotrebovaných produktoch má vždy vlasová kozmetika, ktorá sa v týchto článkoch objavuje naozaj pravidelne. Neviem, čím to bude lebo vlasy si umývam max. dvakrát do týždňa, no ale mám ich dlhé tak napr. maskami moc nešetrím a ani prípravkami na rozčesávanie.
- Gliss Kur v spreji na ľahšie rozčesávanie vlasov je moja stálica už niekoľko rokov a kupujem si ho nonstop.
- Šampón na suché vlasy od Frais Monde, bol fajn len vzhľadom k tomu, že mal dosť riedku konzistenciu som ho spotrebovala veľmi rýchlo. Avšak vlasy krásne zmyl a rozmýšľam nad kúpou masky z tejto značky. Viac o šampóne som písala TU.
- Šampón na vlasy s argánovým olejom od Gosh bol tiež celkom dobrý, ale len v prípade ak sa spolu s ním použije kondicionér z rovnakej argánovej rady.
- masky na vlasy, či balzámy Biovax si kupujem vždy, keď sa dostanem do nejakej drogérie v Poľsku. Všetky produkty na vlasy tejto značky majú veľmi dobré zloženia sú bez sulfátov, parabénov, či silikónov. V mojich zásobách mám posledný kúsok ešte jednej masky, najbližšie ak sa sa dostanem do Rossmana, tak si plánujem kúpiť aj šampón a samozrejme veľkú zásobu masiek na vlasy.


Z pleťovej kozmetiky sa mi podarilo spotrebovať rovnaké množstvo ako z vlasovej, čiže 5 kúskov.
- odličovacie obrúsky Balea, ktoré som dostala na testovanie v dvojbalení spolu aj praktickou krabičkou. Viac som o nich písala TU. Či by som si tieto obrúsky kúpila? Asi nie, uprednostňujem odličovanie micelárnou vodou, ale na druhú stranu obrúsky sa môžu zísť napr. na cestách a podobne, v tom prípade prečo nie.
- pleťové sérum Ava s morským kolagénom bolo v lete veľmi dobré a moju pleť slušne hydratovalo, rovnako ako sérum od Natura Siberica s kaviárom, ktoré bolo na báze kys. hyalúronovej viac som o tomto sére písala TU. Bola som s ním spokojná a niekedy ho ešte veľmi rada vyskúšam.
- pleťová voda s konope pre normálnu až zmiešanú pleť, bola naozaj skvelá. Voda je bez alkoholu, takže vôbec nevysušuje a ja som si ju v poslednom čase obľúbila aj ako pleťový odličovač, naliala som do nej trochu ricínového oleja a krásne sa mi s ňou odličovala pleť a oči. Ak na túto pleťovú vodu ešte niekde natrafím určite si ju rada kúpim.
- pleťový krém Dulcia s ovocím a koenzýmom Q10 bola veľmi dobrá voľba na leto/ jeseň. Pleť krásne vypínal, bola hladká je ideálny pod makeup. Avšak teraz na zimu by som ho nepoužívala, lebo moja pleť potrebuje niečo hutnejšie, ale v lete sa k tomuto krému určite rada vrátim. Viac sa o ňom dočítate TU


Nájde sa tu niečo málo aj z dekoratívnej kozmetiky, tej je žiaľ vždy menej.
- BB krém kórejskej značky Face It, bol na báze vody, takže vysoká hydratácia je v tomto prípade zaručená. Ideálny pre toho kto hľadá jemné krytie alebo len zjednotenie tónu pleti. Ja som ho používala len v lete, keď som si na pleť nechcela toho veľa dávať a tento ľahký BB krém mi úplne postačoval. Obsahuje SPF 20 a vodu z oceánu. Kupovala som ho na ebay a budúci rok sa k nemu snáď vrátim.
- minerálne púdre Mary Kay som na striedačku používala pár rokov. Svetlejší Ivory 2 v zime a trochu tmavší Biege 1 v lete. Skvelé produkty, používala som ich hlavne na moju mastnú T zónu alebo keď som mala celkom dobrú pleť namiesto makeupu, aby som niečo na pleti mala. Vo svojom okolí však nemám žiadnu MK poradkyňu, takže som tieto púdre zamenila za púder od Bourjois, o ktorom Vám dám určite vedieť v podobe recenzie.
- riasenku Astor Seduction code nr.1 som si kupovala po druhý raz a s výsledkami som bola spokojná. Moje riasy pekne zahustila a predĺžila. Teraz však používam riasenku od Pupy a s tou som tiež veľmi spokojná, k tejto Astorke sa určite raz vrátim, len musí trochu počkať lebo mám v pláne vyskúšať ešte riasenku od Miss Sporty tú žltú a riasenku od Maybelline Lash sensational.

Máte skúsenosti s mojimi spotrebovanými produktami? Dajte vedieť aké?

8 komentárov:

  1. tie spreje od gliss kur milujem aj ja :)) a čudujem sa že nemáš pri sebe žiadnu MK poradkyňu, u nás v malom meste ich je plná pr..l :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. gliss kur má super vlasovú kozmetiku!! Poradkyne sú aj v našom meste určite, len osobne žiadnu nepoznám a pravdupovediac ich ani nejako nevyhľadávam, ak budem niečo z MK potrebovať, tak si objednám z parfums tam majú veľký MK sortiment... :)

      Odstrániť
  2. Gliss Kur kondicionér mám aj ja veľmi rada, pekne sa s ním rozčesávajú vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mam velmi rada značku gosh. Podľa mňa sú to dobré produkty, no stými vlasovými nemám eše skúsenosť :)

    Budem veľmi rada ak sa zapojiš do giveaway na mojom blogu :)
    http://nicolettelear.blogspot.sk/2015/12/giveaway-time.html

    Nicolette Lear

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sprej od značky Gliss Kur používám roky a jsem s ním velmi spokojená :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť