piatok 8. januára 2016

Astor lipcolor butter matte- Vivid Divine!

Ahojte,
lip butters od Astoru som si tak obľúbila, že som musela vyskúšať aj jeden kúsok z ich matnej verzie. Priznám sa, že neviem koľko kusov odtieňov tvorí túto matnú radu, no ja som si vybrala pre mňa ten najkrajší a najzaujímavejší odtieň Vivid Divine. Matné rúže som si v poslednom čase dosť obľúbila a nosievam ich častejšie ako tie klasické a preto už bolo na čase, aby som vyskúšala aj lip butter od Astoru v matnej verzií, keďže tie klasické hydratačné zbožňujem.


Tieto matné maslá sú taktiež hydratačné ako tie klasické, takže sa nemusíte báť že Vám zbytočne vysušia pery alebo zvýraznia na nich suché miesta. Ja som si vždy pred naložením matného rúžu musela dať balzám na pery, inak by som po pár hodinách nosenia riskovala nepekne suché ústa. Avšak pri používaní tohto matného masielka takú potrebu nepociťujem, lebo i keď má maslo matné vykončenie pery s ním sú hydratované, pokiaľ sú teda v dobrom stave. I keď stále si myslím, že na nosenie matného rúžu treba mať pery v perfektnom stave a podľa mňa to platí aj u tohto masielka, lebo aj to zvykne zvýrazniť menší či väčší nedostatok na perách a na suché pery by som si ho určite nedala. 



Prejdime, ale k odtieňu Vivid Divine- je to krásna ružovo- sýta farba, ktorá je vhodná skôr na jar, či leto, ale mne to vôbec neprekáža a nosím ho veľmi často práve teraz a myslím, že táto farba na perách pekne rozžiari jednoduchý makeup v tomto nepeknom počasí.


Čo sa týka nanášania na pery, tak treba si trochu dávať pozor, teda aspoň ja s odtieňom Vivid Divine, ktorý je výrazný, tak určite ho treba naniesť, aby neprekročil prirodzenú líniu úst. V porovnaní s klasickým lip butter, s ktorými nanášanie bolo jednoduchšie a nepotrebovala som ani zrkadlo lebo som ho naniesla na pery ako balzám, tak u týchto matných treba strpenie a určite aplikáciu so zrkadielkom :)
Matné rúže sú typické, že na perách vydržia dlhšie ako klasické- hydratačné rúže a podobne sa chovajú aj tieto matné lip butters. Na perách mi vydrží okolo 5 hodín a aj po takom dlhom čase ostáva na perách isté sfarbenie, takže farba úplne nevymizne. Vôňa je rovnako sladká- vanilková ako u tých klasických, jednoducho na zjedenie.


S matným lip butter som veľmi spokojná a určite skúsim ešte nejaký pekný odtieň. Nájdete ich v každej drogérií, ja som môj kupovala v nejakej akcií v Teta drogérií.

Máte skúsenosti s matnými lip butters od Astoru? Aký je Váš obľúbený odtieň?

23 komentárov:

  1. Krásna farba :) Pozerám po nich už dlhšiu dobu, mňa najviac zaujal taký bordovo- fialový a nude hnedý, ktoré plánujem v najbližšej dobre kúpiť :)

    Sár z worldstyleandme.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten nude odtieň aj mňa, len obávam sa že by sa mi moc nehodil :)

      Odstrániť
  2. Ja som skúsila napodobeninu tohoto od značky Miss Sporty a musím povedať že sa mi páči viac, lebo je lacnejší a výsledkom je rovnaký :)
    MIMLOVEE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne, ja Miss Sporty nejak obchádzam, ale najbližšie keď budem v drogérke sa pozriem bližšie, ďakujem za tip :)

      Odstrániť
  3. Tyhle máslíčka jsou i pro mě velmi oblíbené. Matné verze mě nelákají, protože mám ráda vše co se leskne a třpytí. Na rtech se mi tvůj odstín ale moc líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja čím som staršia, tak tie ligotavé efekty moc nemusím, ale je dobré mať niečo také v zbierke :)

      Odstrániť
  4. Taky mám jeden matný, jsou úžasné :). Radši mám ještě ty klasické, jakoby "lesklé"..krásně hydratují rty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mam dva odstiny, ale ne matne, no i tak je mam moc rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja mam dva odstiny, ale ne matne, no i tak je mam moc rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. farba sami celkovo ppáči všetky maju pekne odtiene ja mam z týchto matných tiež jeden Royal Diva hrozne sa mi páčila asi najviac:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten je taký skôr vínový, aj ten môže byť pekný na perách, možno vyskúšam :)

      Odstrániť
  8. Přesně tohle máslo na rty mám a je vážně skvělé! Moc se mi líbí jeho odstín, jen mám bohužel pocit, že mi nesedí, takže produkt moc nepoužívám. :/ :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. treba si naň zvyknúť, tiež som mala ten pocit, je trochu výraznejší na môj vkus, ale na perách k jednoduchému líčeniu je tento odtieň super :)

      Odstrániť
  9. matný rúž som asi ešte neskúšala, pokiaľ sa pamätám, ale láka ma to a tento vyzerá naozaj veľmi dobre :)

    Na mojom blogu práve prebieha giveaway, do ktorej ste všetci srdečne pozvaní!
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som sa tiež bála matných, ale nakoniec som veľmi spokojná, vyskúšaj určite budeš aj ty :)

      Odstrániť
  10. Hrozně bych tuto rtěnku chtěla vyzkoušet :)
    Ginger

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásna farbička a ten môj od teba je naozaj skvelý!
    Pozývam ťa na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mám všetky 3 odtiene, ktoré sú u nás dostupné . Milujem ich !! :*

    OdpovedaťOdstrániť