pondelok 25. januára 2016

Bioderma Sensibio Tolerance plus- recenzia!

Ahojte,
dnes mám pre Vás recenziu, na ktorú sa chystám už veľmi dlho. Krém Sensibio Tolerance Plus od Biodermy som začala používať niekedy koncom minulého leta a  ešte mi v ňom trochu ostalo, lebo nejako sa mi ho nedarí minúť. Ako asi už viete, tak rada Sensibio je vhodná pre citlivú, podráždenú a alergickú pokožku. Ja so svojou pleťou do tejto kategórie moc nespadám, ak nerátam precitlivelosť mojej pleti zapríčinenou počasím ako napr. v lete po opaľovaní, či teraz v zime chladom alebo vetrom.

Sensibio Tolerance Plus- je dermatologická starostlivosť, ktorá trvalo zvyšuje kožnú toleranciu a zároveň rešpektuje prirodzenú biológiu pokožky. Jadrom tejto starostlivosti je patent Neurocontrol, exluzívny komplex biomimetického tetrapeptidu a upokojujúcich účinných látok. Patent Neurocontrol znižuje precitlivenosť nervových vlákien v pokožke. Sensibio Tolerance Plus je obohatený o sodium PCA, ktorý posilňuje kožnú bariéru a poskytuje optimálnu hydratáciu. Tak znie oficiálny opis krému. 


Krém môžte na pleť nanášať 1-2krát denne, pre mňa na noc je však málo hydratačný a výživný, takže som skôr za denné používanie. Taktiež by mal byť vhodný aj ako podklad pod makeup, s čím  sa ja vôbec nestotožňujem...

Balenie je veľmi praktické a hygienické, krém sa dávkuje pomocou pumpičky a na jedno použitie mi úplne vystačí jedno stlačenie. Konzistencia krému je veľmi ľahká a nemastná, pripomínajúca pleťové mlieko. Krém je bez parfumácie, parabénov a bez konzervačných látok.



Ako som vyššie spomínala, tak krém je na precitlivenú pleť, ktorou ja našťastie moc netrpím, ale keď vonku fúka dosť studený vietor, moja pleť to vie pocítiť.
Do pleti sa krém vsiakne za pár minút, avšak nie úplne a na tvári mi ostáva akýsi ochranný film, ktorý na mojej pleti robí trošku väčšiu šarapatu a to  hlavne vtedy keď si dávam makeup. Ten sa mi doslova zožmolkuje, alebo presnejšie celý zošúpe, keď si po tvári prejdem prstami. Je to dosť nepríjemné a myslela som si že mi to tento krém robí len pri jednom makeupe, ale takéto problémy s ním som mala aj pri BB kréme, či inom makeupe. Skúšala som makeup naložiť aj niekoľko hodín po naložení krému, ale z tváre sa mi zošúpal rovnako. Najhoršie na tom je to, že keď mi nespolupracuje krém s makeupom na mojej pleti, tak som sa rozhodla, že ho budem používať v tie dni, keď makeup nenosím, lenže on sa mi z tváre žmolkuje a šúpe aj keď na nej žiaden makeup nie je! Takže tento krém je pre mňa ako podklad pod makeup absolútne nevhodný a taktiež pre mňa nie je vhodný ako denný krém, jedine len vtedy ak by som sa nedotýkala tváre, na čo žiaľ musím pamätať, keď ho chcem spotrebovať, čo je škoda lebo veľmi som tento krém chcela mať v obľube.

Krém bude teda vhodný skôr pre suchú, či normálnu pleť. Moja je zmiešaná až mastná, tak môžno preto sme si s krémom nesadli, čo ma dosť mrzí lebo krém sa mi na deň svojou konzistenciou veľmi pozdával. Ak si chcete tento krém kúpiť určite odporúčam vyskúšať najprv vzorku a uvidíte, či bude Vašej pokožke vyhovovať, lebo cena krému je cca. 18 eur za 40ml a boli by to zbytočne vyhodené peniaze, ak by Vašej pleti nesadol, tak ako v mojom prípade.

Aké sú Vaše skúsenosti s týmto krémom? 

13 komentárov:

  1. Ja by som skôr od Biodermy vyskúšala nejaký krém na zmatnenie pleti alebo problematickú pleť, ktorá ma trápi! Ale tento produkt vyzerá super:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak možno niečo z rady Sebium by si mohla vyskúšať, ja práve z tej rady používam sérum, ale používam ho len pár dní, tak neviem ešte povedať aké je, určite však o ňom v budúcnosti napíšem článok... :)

      Odstrániť
  2. Ja mám suchú pleť a mne tiež nesedí ten krém. Málo hydratačný, nevoňal mi, proste za tú cenu nee.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je škoda, že aj tebe nesadol, ja som o tomto kréme čítala veľa dobrých recenzií, tak neviem :/ mám ešte BB krém z tejto rady tak som zvedavá aký bude, či sa mi tiež neolúpe z tváre...

      Odstrániť
    2. ten BB mám tiež a hoci je vcelku príjemný na nosenie, je oranžový a po čase sa mi rozpojili zložky v ňom, že najprv vytečie červená voda a potom oranžová tekutina :)

      Odstrániť
    3. ja mám ten svetlý odtieň, ale aj on má oranžový podtón, nechávam si ho na leto, keď budem trošku tmavšia :)

      Odstrániť
  3. Ja mam od Biodermy zkusenost s kremem Hydrabio Riche, na ktery mam stale takovy smiseny nazor. Na to, ze je urceny na dehydratovanou pokozku mi hydratace prijde dost slaba, ale pod makeup mi zase jako denni krem naprosto vyhovuje. Znova bych si ho ale asi uz neporidila, za tu cenu jsem cekala neco vic. Snad budes mit priste pri vyberu stesti na produkt, ktery ti uz sedne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. asi viem, ktorý krém myslíš, z tej rady mám vyhladnuté sérum, len sa ešte neviem rozhodnúť, či do neho ísť alebo nie...

      Odstrániť
  4. Ja mam od Biodermy zkusenost s kremem Hydrabio Riche, na ktery mam stale takovy smiseny nazor. Na to, ze je urceny na dehydratovanou pokozku mi hydratace prijde dost slaba, ale pod makeup mi zase jako denni krem naprosto vyhovuje. Znova bych si ho ale asi uz neporidila, za tu cenu jsem cekala neco vic. Snad budes mit priste pri vyberu stesti na produkt, ktery ti uz sedne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ocividne Ti nesadol. Ja som s nim spokojna. Hydratacia je dostacna a je aj dobrym podkladom pod make-up a to mam tiez zmiesanu az mastnu plet. Ale tazko hodnotit nieco, co je urcene na precitlivenu paliacu plet, ked takym problemom nastatie netrpis.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. asi máš pravdu, ja našťastie citlivú pleť nemám, tak krém nie je jednoducho pre mňa určený...

      Odstrániť
  6. Ocividne Ti nesadol. Ja som s nim spokojna. Hydratacia je dostacna a je aj dobrym podkladom pod make-up a to mam tiez zmiesanu az mastnu plet. Ale tazko hodnotit nieco, co je urcene na precitlivenu paliacu plet, ked takym problemom nastatie netrpis.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja mam precitlivenu plet ale skusala som vzorku a absolutne pre mna tento krem nebol....Inak ja sa prave chystam urobit recenziu na hzdrabio sadu od biodermy

    OdpovedaťOdstrániť