pondelok 11. januára 2016

Caviar Essence Wrinkle Filler Serum- recenzia!

Ahojte,
ak radi používate pleťové séra, tak dnešný článok Vás určite poteší. Ja pleťové séra používam pravidelne už niekoľko rokov. Nemám obľúbené jedno konkrétne, no prednosť dávam tým, ktoré obsahujú hlavne kyselinu hyaluronovú, či rôzne vitamíny. Jedným takým je aj pleťové sérum s kaviárom- Caviar Essence wrinkle filler serum od prírodnej kozmetiky Diet Esthetic pochádzajúcej zo Španielska.

Skúsenosť s pleťovým sérom, ktoré obsahuje kaviár som už mala a bola som veľmi spokojná, sérum bolo od Natura Siberica a recenziu naň nájdete TU a preto som bola zvedavá, či budem spokojná aj v tomto prípade.

Popis výrobcu kaviárového séra od Diet Esthetic: sérum je bohaté na aminokyseliny, fosfolipidy a stopové prvky, ktoré by mali podporovať pevnosť pokožky. Sérum obsahuje kompletný koktejl vysoko koncentrovaných morských zložiek, ktoré majú za úlohu vypnúť, omladiť a rozjasniť unavenú pleť.
V zložení sa okrem iného nachádzajú aktívne látky ako napr. kys. hyaluronová, môj obľúbený šípkový olej, aloe vera, vápnik, esenciálne aminokyseliny, mix vitamínov, minerálov...Sérum vo svojom zložení nemá minerálne oleje.



Väčšina pleťových sér, ktoré som používala mala riedku až gélovú konzistenciu a preto som bola prekvapená, keď som toto kaviárové sérum použila prvýkrát. Jeho konzistencia je krémová (pripomínajúca ľahký denný krém) s výraznou vôňou, ktorá mi zo začiatku prekážala, ale našťastie po chvíli sa vôňa vytratí.


Do pleti sa jemnou masážou ľahko zapracuje a na tvári nezanecháva žiaden film. Sérum používam pravidelne cca. 3 týždne. Zo začiatku som ho používala ráno aj večer, čo sa mi potom neskôr zdalo byť až príliš a tak ho používam len jeden raz a to ráno. Vďaka jeho krémovej konzistencií si na sérum už nedávam žiaden krém, nejak nepociťujem tú potrebu, lebo sérum je hlboko hydratačné, čo na pleti pekne cítiť a preto naň naložím už len makeup, s ktorým mimochodom sérum super spolupracuje a ten na ňom drží perfektne.
Okrem toho, že sérum je hĺbkovo hydratačné, čo potvrdzujem, tak má aj regeneračné účinky a pleť tonizuje. Extrakt z kaviáru unavenú pleť rozjasní, vypína ju a zpevní. Výrazne vypnutie pleti som si moc nevšimla, ale ak je vaša pleť naozaj unavená, nevyspatá, tak sérum jej dodá trocha života a nebude pôsobiť mdlo a unavene.


Kaviárové sérum sa nachádza v praktickom balení s pumpičkou, čo zaručuje pohodlné a hlavne hygienické používanie, balenie je priehľadné, takže vidíte koľko séra vám ešte ostáva.Objem séra je 30ml a na jeho spotrebovanie máte 12 mesiacov od prvého používania. Sérum ako aj iné produkty značky Diet Esthetic kúpite v internetovej parfumérií parfemy-elnino.sk


Používate pleťové séra? Aké je vaše obľúbené?

5 komentárov:

  1. Séra ešte nepoužívam, pretože mám čas, no a v minulosti som mala krém s kaviárom, ktorého účinok bol celkovo dobrý, no strašne mastil pokožku. :D
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na môj blog: http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja síce žiadne séra nepoužívam, ale toto by som aj skúsila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na séra máš ešte čas, stačí ich začať používať po 25ke alebo o trochu neskôr :)

      Odstrániť