streda 13. januára 2016

Rimmel- Lastin Finish Colour Rush Balm- All You Need Is Pink- recenzia!

Ahojte,
keby som mala písať od znovu článok o obľúbených produktoch za uplynulý rok, tak by som v kategórií dekoratívka- pery určite pridala túto farebnú pastelku od Rimmel-Lasting Finish Colour Rush Balm , ktorú som začala používať len koncom minulého mesiaca, ale keďže som článok s obľúbencami mala napísaný pred jej používaním, tak som si povedala, že určite sa objaví v článku o rok.



Tieto farebné pastelky mám veľmi rada, ako viete tie od Astoru som si veľmi obľúbila, ale tento farebný dlhotrvácny balzám na pery od Rimmel je dovolím si tvrdiť o niečo lepší ako tie hydratačné astorácke maslá.
Pastelka má krémovú konzistenciu, no o niečo viac tuhšiu ako majú astorácke maslá. Po perách sa krásne kĺže doslova ako obyčajný balzám na pery. Pigmentácia je taký priemer, intenzívny odtieň docielite pri druhej, či tretej vrstve, aspoň to platí pri mojom odtieni.



Ja mám odtieň s názvom All You Need Is Pink, čo je intenzívny malinový odtieň a na perách vyzerá naozaj krásne, či už k jednoduchému líčeniu alebo k výraznejšiemu. Perám dodáva aj jemný lesk, ale ten sa po kratšom čase vytratí. Vôňa tohto farebného balzámu je sladká- vanilková, myslím, že rovnaká ako majú maslá od Astor. Balenie je klasické- ako pastelka, ktorá sa ľahko vysúva a hrot balzámu je špicatý.


Čo sa mi, ale na tejto farebnej pastelke najviac páči je to, že vydrží na perách niekoľko hodín (cca.2- 3 hodiny) v peknom stave a aj po pár hodinách ostáva na perách jemné farebné sfarbenie, čo sa nedá ale povedať o astoráckych maslách- tých klasických hydratačných, ktoré vydržia na perách naozaj len krátko. Pastelka pery po dlhú dobu hydratuje a nezvýrazňuje na nich suché miesta. Povedala by som, že tieto Rimmel pastelky sú naozajstným prepojením dlhotrvácneho rúžu s balzámom.
Jednoznačne vám odporúčam vyskúšať, ak máte radi farebné maslá, či pastelky, tak budete určite spokojné rovnako ako ja. Cena je vzhľadom ku kvalite viac než priaznivá, v internetovej parfumérií parfemy-elnino.sk ich kúpite za niečo viac ako 2 eurá. Som rada, že som mohla vyskúšať aspoň jeden odtieň, určite si ich však zadovážim viac. 

Poznáte tieto dlhotrvácne farebné balzámy od Rimmel? Čo na ne vravíte?



17 komentárov:

  1. mám dva odtiene, tento a ešte jeden nude a milujem ich :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si chcem dokúpiť určite ešte nejaké odtiene, dúfam len že na elnine doplnia zásoby :)

      Odstrániť
  2. Nádherná barvička, překvapilo mně, že je trochu do modra, to se mi líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Poznám ich, ale ešte som ich neskúšala :)
    Jane´s World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzerá luxusne! :)
    stylebymyself.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pěkný článek :) taky jsem si oblíbila ty od Astoru a tyto bych také ráda vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak pastelky od Rimmelu jsem ještě nezkoušela, ale už jsem se na ně párkrát v drogerii dívala a vypadají moc hezky :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ich práve v drogérií prehliadala, ale som rada, že som na ne narazila, určite stoja za to :)

      Odstrániť
  7. tieto pastelky sú presne tým, čo sa mi celkom páči na druhých, ale nedokážem si predstaviť, že by som ich sama používala.. :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to len o zvyku, mám ich dokonca radšej ako klasické rúže :)

      Odstrániť
  8. S pastelkami od Rimmel zkusenost nemam, ale nevypadaji vubec spatne :) Vlastnim jen masla od Astoru, ktera mam moc rada, ale ta vydrz opravdu neni moc dlouha :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no tie hydratačné maslá od Astor nič moc, ale tie matné sú čo sa týka výdrže o veľa lepšie a táto pastelka od Rimmelu je hydratačná a zároveň dlhotrvácna, čo viac si priať :)

      Odstrániť
  9. S pastelkami od Rimmel zkusenost nemam, ale nevypadaji vubec spatne :) Vlastnim jen masla od Astoru, ktera mam moc rada, ale ta vydrz opravdu neni moc dlouha :)

    OdpovedaťOdstrániť