streda 6. januára 2016

The Body Shop Vitamin E Hydrating Toner- recenzia!

Ahojte,
kozmetika značky The Body Shop u nás nie je moc dostupná, ale našťastie v internetovej parfumérií parfemy-elnino.sk, sa dá nakúpiť zatiaľ len obmedzené množstvo vybratých produktov, dúfam ale, že sortiment tejto značky sa čo chvíľa na stránke rozrastie.

Keďže mi pred časom došla pleťová voda, chcela som vyskúšať čistiace tonikum s vitamínom E- Vitamin E Hydrating Toner.
V ponuke je 60ml fľaštička hydratačného tonika, ktorý obsahuje pre pleť prospešný vitamín E. Táto pleťová voda alebo tonikum pleť hydratuje, dočisťuje prípadné nečistoty napr. od makeupu bez toho, aby pleť bola vysušená.

Po nanesení tonika na pleť je tvár čistá, svieža a jemná na dotyk. Tonikum neobsahuje alkohol a pleť vôbec nevysušuje, takže je vhodný aj pre suchý typ pleti.

Pleťové tonikum má zvláštnu konzistenciu, vo fľaštičke sa javí ako redší olej a  preto ho môžte na pleť naniesť, tak že si malé množstvo nalejete do dlane a potom následne na tvár, ušetríte tým vatové tampóny lebo tonikum sa z dlane vďaka nie moc riedkej konzistencií nevyleje, tak to robím ja a tento spôsob mi vyhovuje. Do pleti sa ľahko vstrebe a tá je pripravená na ďalšie kroky v pleťovej starostlivosti. Toto je asi prvá pleťová voda, ktorej hydratačné účinky na pleti výrazne cítim, možno to bude aj obsahom glycerínu, či ricinového oleja v zložení.
Obsahuje, ale aj olej z pšeničných klíčkov, ktorý je bohatým zdrojom vitamínu E. Tonikum neobsahuje žiadne farbivá a jeho vôňa je príjemne ľahká, takže bude vhodný aj pre citlivú pleť. Mastnému pocitu na pleti sa vďaka obsahu olejov obávať nemusíte.
Ak hľadáte dobrú hydratačnú pleťovú vodu, vhodnú pre všetky typy pleti, bez obsahu alkoholu, tak Vám určite odporúčam vyskúšať toto pleťové tonikum s vitamínom E a verím, že budete spokojné rovnako ako ja. 

Poznáte kozmetiku The Body Shop? Máte nejaký svoj obľúbený produkt z tejto kozmetiky?

5 komentárov:

  1. Presne od tejto značky by som chcela kokosové sprchové gély:)
    A toto pleťové tonikum vyzerajú zaujímavo!
    Pozývam ťa na moju giveaway, dúfam, že sa zapojíš:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sprcháč s vôňou kokosu nemusí byť zlý, tiež by som rada vyskúšala, vôňu kokosu zbožňujem...,

      Odstrániť
  2. tiež ako som pred cca mesiacom objavila the body shop na elnine som si musela niečo objednať :) ale skončilo u mňa masielko na pery :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. maslo na pery som mala pred pár rokmi, bolo super,,,verím, že sa ponuka na elnine rozrastie, veľmi ma zaujímajú produkty na pleť s vitamínom C....

      Odstrániť
  3. Vyzerá skvele :-) ja mám nový sprcháč z TBS :)

    OdpovedaťOdstrániť