piatok 4. marca 2016

Mavala Massage Cream for Hands!

Ahojte,
môj blog už existuje nejaký ten piatok a za ten čas som nepísala žiaden článok o kréme na ruky. Tak dnes si to napravíme a bližšie vám predstavím krém na ruky švajčiarskej značky Mavala. Nielen o pleť, ale aj o naše ruky sa treba príkladovo starať, veď práve ruky sú časťou tela, ktoré najviac zaťažujeme nech už pri umývaní alebo pri našich bežných činnostiach. Mnoho z nás práve v tomto období trpí na suchú a popraskanú pokožku rúk a preto dobrý výživný krém, ktorý s týmto problémom zatočí je nutnosť.


Mavala Massage Cream For Hands zjemňuje suché a popraskané ruky, presne také ako mám ja. Najviac suché ich mávam medzi prstami a tiež okolie nechtov nevyzerá niekedy dosť dobre a je vysušené. Tento krém síce nepatrí k tým lacným, ale spolu s Biodermou sa radí medzi tie najlepšie aké som kedy vyskúšala. Mavala krém má vo svojom zložení kolagén a alantolín, čo je kombinácia zaručujúca vysokú hydratáciu a vyživenie. Na tomto kréme sa mi páči, že nie je mastný a na pokožke rúk nezanecháva žiaden lepivý film. 

Má ľahkú až gélovitú konzistenciu. Krém sa do pokožky rúk ľahko vmasíruje a dosť rýchlo sa vstrebe, takže nemusíte dlho čakať a so svojimi rukami môžete po nakrémovaní, takpovediac hneď vykonávať hocijakú činnosť. Moje ruky sú po ošetrení týmto krémom hebké a vyživené po dlhú dobu, pokožka je hydratovaná na dlhé hodiny. Ak máte veľmi suché ruky, tak tento krém stačí použiť dvakrát za deň. Ja ho používam väčšinou pred spaním a keď cítim potrebu ruky pretrieť, tak aj počas dňa.


Tento krém by bol úplne dokonalý v tom prípade, keby nemal tak silnú parfumáciu, ktorá mi pripomína starú mydlovú vôňu, našťastie táto silná vôňa sa na rukách dlho nedrží a rýchlo vyprchá, ale viem že niekomu takéto silné vône môžu prekážať a spôsobovať napr. bolesť hlavy.


Krém sa nachádza v praktickej tube, má až 120 ml a jeho cena je cca. 13 eur. Krém ako aj iné produkty značky Mavala kúpite v internetovej parfumérií parfemy-elnino.sk.

Aký je váš obľúbený krém na ruky? 

4 komentáre:

  1. momentálne môj obľúbený je od Dermacolu, v červenej tube. Krémy na ruky dosť často striedam, dobré sú aj tie z DMky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ten Dermacol by som chcela tiež vyskúšať, a Balea krémy mám rada aj ja :)

      Odstrániť
  2. Hezký článek, já momentálně nejradši na ruce používám kokosový olej :)

    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem! Kokosový olej som na ruky ešte neskúšala, ale možno vyskúšam, znie to zaujímavo :)

      Odstrániť