utorok 1. marca 2016

Obľúbené produkty január- február!


Ahojte,
články s obľúbenými produktami nezvyknem písať, ale keďže od začiatku roka som objavila nové produkty, s ktorými som doteraz spokojná, tak sa chcem s vami o ne podeliť. Ak budem mať čo ukázať, tak takýto typ článku sa na mojom blogu bude opakovať častejšie, lebo viem, že tieto články máte radi a ja ich rada čítam tiež. Tak poďte sa pozrieť, čo som si obľúbila :)


Pleťové olejčeky to je moje a najnovšie ulietam na argánovom oleji od Saloosu, ktorý používam skoro každý večer namiesto nočného krému. Od kedy som začala používať oleje, tak nočné krémy už vôbec nepoužívam a budú to už skoro tri roky. Ráno to ešte striedam, niekedy použijem krém a niekedy olej, záleží podľa nálady a podľa toho ako sa moja pleť má. Vlastnosti argánového oleja netreba nejako hlbšie rozoberať- je bohatý na vitamíny, hydratuje, regeneruje, bojuje proti starnutiu a určite má ešte veľa dobrých vlastností. Vhodný pre všetky typy pleti a vekové skupiny, ak ste ešte neskúšali, určite odporúčam.


Koncom januára mala moja pleť nie moc dobré obdobie. Objavilo sa mi niekoľko vyrážok, čo trvalo niekoľko dní, no bolo to dosť nepríjemné. Siahla som po kréme alebo sére od Biodermy z rady Sebium Global, ktoré je určené pre problematickú pleť až aknóznu pleť. Tento krém mi pleť super upokojil, vyrážky sa dostali pod kontrolu a rýchlejšie sa mi zahojili, no ostali mi po nich opäť drobné fľaky, s ktorými ma zasa čaká dúfam, že nie dlhý boj. Sebium Global pôsobí na pleti antibakteriálne , pleť nevysušuje, čo na produktoch na akné veľmi oceňujem.


O odličovacom oleji od Balei ste si mohli prečítať v podrobnejšej recenzií TU. Odličovanie týmto olejom som si veľmi obľúbila. Odličujem si s ním hlavne tvár, ale niekedy aj oči, tie ale ešte dočisťujem pre istotu micelárkou. Jemnou masážou si pleť odlíčim, opláchnem vodou a tá je pekne čistá, hladná a nie je vôbec vysušená. Produkt za super cenu a vyzerá to tak, že aj na dlho vydrží lebo stačí naniesť naozaj malé množstvo na celú tvár.


Kompaktný BB krém  Magic Cushion Compact BB cream od Misshi, ktorý som mala na mojom zozname prianí si už môžem teda vyčiarknuť. Používam ho cca. dva týždne a od prvého použitia som si ho obľúbila. Nebudem sa o ňom moc rozpisovať lebo bude o tomto skvelom BB kréme recenzia, kde sa všetko dozviete. Zatiaľ len toľko, že je veľmi ľahký, má stredné krytie a na pleti pôsobí super prirodzene. 


Na zozname prianí bol aj gél na obočie od Essence, ktorý som si tiež kúpila nedávno, keďže som už nemala žiaden gél, ktorý by mi moje neposlušné obočie zafixoval. Tento je naozaj skvelý. Ja ho mám v tom najtmavšom odtieni, ktorý sa veľmi približuje mojej farbe obočia, takže gél  pôsobí na obočí prirodzene. Páči sa mi malá kefka, s ktorou si obočie prečešem veľmi ľahko a to ostáva na svojom mieste po celý deň. 


Pri Essence ešte ostaneme a to pri rúži, ktorý mám v krásnom broskyňovo- ružovom odtieni. Jeho názov je Love Me nr. 13. Tento rúž som vám ukazovala na mojom facebooku, s tým že je to môj prvý rúž od Essence a písali ste mi, že rúže od Essence sú nič moc, dlho nevydržia a vysušujú pery. Tento rúž je síce long lasting, no na perách vážne dlho nevydrží. Má skôr takú balzámovú textúru a rúž sa po čase z pier vytratí. Bála som sa toho vysušovania, lebo moje pery zvyknú byť dosť suché, ale bola som milo prekvapená, že moje pery sú ok a vôbec ich tento rúž nevysúša. To, že dlho nevydrží u mňa ospravedlňuje tá krásna farba a počas dňa nemám problém rúž znova naniesť, ale ak viete o podobnom odtieni nejakého naozaj dlho trvácneho rúžu, tak mi dajte vedieť lebo ho určite musím mať :)

Máte skúsenosti so spomínanými produktami?

16 komentárov:

  1. Mňa ten olejček od Saloosu veľmi láka:)) Po tom kréme od Biodermy sa musím obzrieť a vyskúšať ho, ako si poradí s mojim vyrážkami! Je zaujímavé, že som sa nikdy neodličila olejčekom, ale možno je čas zmeniť to a vyskúšať tento...Ďakujem za tip:)
    Chcela by som ťa pozvať na moju giveaway a bola by som rada, keby si sa zapojila:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neni zač, argánový olej je skvelý rovnako ako aj ten krém z Biodermy, na vyrážky mi skvelo funguje :)

      Odstrániť
  2. Biodermu mám také a jsem velice spokojena, rtěnka essence ma krásný odstín, celkově jejich rtěnky mam velice ráda. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som veľmi spokojná s tým rúžom od Essence, za tú cenu sa podľa mňa oplatí, chcem vyskúšať este nejaké ine odtiene :)

      Odstrániť
  3. Makeup od Misha vyzerá úžasne a dobre sa sním musí pracovať. :)
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na moju giveaway:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/02/giveaway-time.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to áno, pracuje sa s ním perfektne a hlavne rýchlo, bude naň čoskoro recenzia :)

      Odstrániť
  4. Zaujala ma tá riasenka od Essence :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to nie je riasenka, ale gél na obočie, no ale vyzerá ako riasenka :)

      Odstrániť
  5. olej na odličovanie balea som si kupila kedže si oňom písala celkom dobre, keď si snim odličujem oči mi celkom vadí lebo sa mi potom dostane asi dnu do oka a tak vydim rozmazane:)) inak je to dobra vec lebo pri odličovaní nevysúša a to je hlavné:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na oči treba použiť vatový tampón, ja tak tiež robím, lebo sa mi často dostával do očí :)

      Odstrániť
  6. Nějaký pleťový olej od Saloos si chci taky někdy pořídit. Už mám od nich ten odličovací a je skvělý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tie rúže Essence vôbec nie sú trváce, ale aj napriek tomu ich mám hrozne rada a ten tvoj má veľmi pekný odtieň :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to áno aj ja som si ich obľúbila, teda aspoň ten jeden čo mám, možno sa kuknem ešte po nejakom peknom odtieni :)

      Odstrániť
  8. Ten Missha makeup musí byť pecka, každý si ho vychvaľuje :) Teším sa na recenziu.

    OdpovedaťOdstrániť