pondelok 14. marca 2016

Sally Hansen Instant Cuticle Remover- recenzia!

Ahojte,
produkty na odstránenie kože v okolí nechtov sa stali u mňa neoddeliteľnou súčasťou mojej starostlivosti o nechty. Upravené nechtové okolie vyzerá oveľa krajšie, ako s neupravenou a suchou kožou. Bez tejto podstatnej úpravy si už nedokážem ani nechty nalakovať. Vyskúšala som už veľa odstraňovačov nechtovej kože a v podstate som bola so všetkými spokojná, no veľmi ma lákalo vyskúšať Instant Cuticle Remover od Sally Hansen, ktorý má ako väčšina podobných produktov taktiež gélové zloženie.



Nachádza sa v šikovnej plastovej fľaštičke s praktickým dávkovaním, s ktorým vytlačíte potrebné množstvo produktu. Tento gél účinkuje takmer hneď po nanesení na nechtové okolie. Ja ho používam tak, že nanesiem menšie množstvo na každý prst teda na okolie nechtu, zoberiem pomarančové drievko alebo kovové kopýtko a môžem hneď upravovať okolie nechtov. S týmto gélom suchá, či zhrubnutá koža v okolí nechtov zmäkne za pár sekúnd a pomocou drievka ju zatlačíte poprípade odstránite.

Instant Cuticle Remover obsahuje výťažky z aloe vera a z harmančeku, čo napomáha nechtové okolie hydratovať a ukľudniť. Ak sa vám robia nepekné zádery, tak tento produkt tiež môže padnúť vhod, taktiež ak máte veľmi stvrdnutú kožu, či mozole na rukách stačí naniesť na postihnuté miesto malé množstvo a nechať pôsobiť aspoň 1 minútu a stvrdnutá koža zmäkne. 
Jedno balenie vám vydrží veľmi dlho, má skoro 30ml a jeho cena v internetovej parfumérií parfemy-elnino.sk je niečo vyše 4 eur. Ak si raz vyskúšate upravovať nechty pomocou tohto produktu, ktorý sa môže zdať pre niekoho nepotrebný, tak verte že ho budete chcieť používať vždy, keď si budete robiť nechty, rovnako ako ja :)

Používate podobné produkty pri úprave vašich nechtov?

3 komentáre:

  1. Nic podobného zatím nepoužívám, ale asi bych měla začít. Výrobek vypadá skvěle a značku Sally Hansen mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nice blog, I follow you :)
    Happy Monday!

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovedaťOdstrániť