štvrtok 10. marca 2016

Spotrebované produkty/ mini recenzie nr.2!

Ahojte,
dnes som si pre vás pripravila článok so spotrebovanými produktami, od toho posledného ubehol mesiac a pol, no a za ten čas sa mi podarilo spotrebovať celkom slušné množstvo kozmetiky.


- sprchové gély Balea nemusím snáď nikomu predstavovať, sú veľmi obľúbené, nie sú drahé, v ponuke sú rôzne druhy s rôznymi vôňami. Ja si ich kupujem stále už niekoľko rokov, no už dlhšie ma láka vyskúšať nejaký sprchový gél od Alverde, predsa len bude mať lepšie zloženie ako Balea, len predtým musím minúť ešte jeden, ktorý momentálne používam a potom sa snáď vrhnem na Alverde.
- Balea koncentrované kapsule pod oči- v balení bolo 7 kapsúl a používala som ich asi raz za týždeň. Naozaj veľmi dobrý produkt, ak sa viac zaujímate o očné okolie, tak sa v DMke určite pozrite na tieto kapsule. Písala som o nich aj článok, ktorý nájdete TU. Určite si ich niekedy kúpim znova.
- po dlhom čase som spotrebovala pleťovú masku na akné Tarika- táto maska sa stala celkom populárna. Ja som ju objavila pred pár rokmi,v tom čase som mávala s akné väčšie problémy ako teraz, takže mi vtedy dosť pomáhala. Treba však dávať pozor, lebo maska pri častom používaní zvykne pleť vysušiť až dehydratovať. Myslím, že som mala až dve balenia, no toto posledné som mala rozpoužívané naozaj dlhú dobu. Našťastie vyrážky, či akné ma už toľko netrápia, takže momentálne si túto masku neplánujem kúpiť. Ak sa aj nejaké to akné objaví, mám  iné "zbrane", s ktorými som spokojná, ale ak máte mastnú- aknóznu pleť, tak vám túto masku určite odporúčam vyskúšať.
- kvetinová pleťová voda s rozmarýnom z prírodnej kozmetiky Saloos- mala viacero využití (napr. aj na vlasy), no ja som ju používala len na pleť, ako osviežujúce tonikum. Pleťová voda obsahovala alkohol, na ktorý som si začala dávať v kozmetike pozor a preto som ju používala len občas a to len vtedy ak som mala veľmi mastnú pleť, takže druhýkrát si túto vodu určite nekúpim.
- chemický peeling s kyselinou mliečnou- bola to až 40% tná koncentrácia kyseliny, čo som zistila, že je na mňa už veľa. Túto kyselinu som mala ešte od minulej zimy a vzhľadom na to, že ide o dosť vysoké percento, tak som si s ňou chemický peeling robila len raz za týždeň na pár minút. Stalo sa mi, že som to s časom trochu prehnala a potom som mala dosť podráždenú pleť. Túto zimu som však presedlala na aha kyseliny, ktoré mimochodom tiež obsahujú kyselinu mliečnu, ale v menšej koncentrácií, čo mojej pleti vyhovuje určite viac. O aha kyselinách ste sa mohli dočítať v nedávnom článku TU.
- ďalšia pleťová voda Amica/ Alpa- ktorú som mala doma už veky, takže som ju ani nedopoužívala. Obsahuje tiež alkohol, pomáhala mi pri veľmi mastnej pleti.
- Bioderma Sensibio Tolerance plus- sa javil ako dobrý denný krém, ale mojej pleti nevyhovoval. Je určený pre citlivú- začervenanú pleť. Ja takýmto problémom našťastie netrpím, takže tento krém mojej pleti vôbec nesadol. Viac o tomto kréme sa môžte dočítať v recenzií TU.
-pleťový krém s Aha kyselinami od Karin Herzog, o ktorom som tiež písala recenziu TU, nebol taký veľký hit. Okrem hydratovania pleti, nerobil na nej takmer nič a ešte k tomu nie moc dobré zloženie, za cenu akú má sa podľa mňa určite neoplatí.


- BB krém od Eveline- bol skvelý hlavne v lete, keď som bola trochu tmavšia. Bol ľahký, prekryl drobné nedokonalosti, no pri veľkých si už neporadil, na pleti pôsobil prirodzene a dlho sa na nej držal.
- jeden z mojich obľúbených makeupov Catrice Photo Finish, ktorý sa žiaľ už nepredáva, čo je veľká škoda lebo by som si ho určite kúpila znova. Mal stredné krytie a pleť nevysušoval. Makeup na pleti pôsobil tiež prirodzene, nespôsoboval efekt masky a na pleti dlho vydržal. Naozaj skvelý makeup, som zvedavá či aj ostatné makeupy od Catrice sú také dobré.
- báza pod očné tiene od Makeup Revolution- s bázami problém nemám, väčšinou mi sadnú všetky teda aspoň tie, ktoré som skúšala a bolo ich už veľa. Tiene mi s touto bázou pekne držali niekoľko hodín minimálne tých 8, nezlievali sa do liniek a farba tieňov bola s bázou pekne intenzívna. Báza sa aplikovala pomocou penového aplikátora, čo sa mi veľmi páči. Teraz používam bázu od Catrice, na ktorú ste už mohli čítať recenziu a s touto bázou som taktiež veľmi spokojná.
- gél na obočie od P2- som spotrebovala úplne. Bol to skvelý produkt, ktorý neposlušné obočie zafixoval na celý deň a obočie sa ani nepohlo. Žiaľ u nás sa P2 kozmetika nepredáva, ale ja som už za tento gél našla náhradu. Kúpila som si gél na obočie od Essence a som s ním tiež veľmi spokojná, efekt týchto dvoch gélov je rovnaký, z čoho sa veľmi teším.
- krémový lesk na pery Inglot- tento tuhý lesk, ktorý mal krásnu koralovo- ružovú farbu som mala veľmi rada. Na perách sa nosil príjemne, nelepil a celkom dlho sa na nich udržal. Ak budem niekde, kde sa predáva Inglot, tak sa určite ešte po týchto leskoch pozriem.

Máte skúsenosti so spomínanými produktami?

7 komentárov:

  1. Zatial som nemala ani jeden z produktov ale ked dominam kys. hyaluronovu tak urcite skusim kapsule pod oci od Balei :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zaujímavé profukty... vyskúšala som už všeličo od Alverde a Saloos (:

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten Balea sprchový gél som milovala, mal parádnu vôňu. Rovnako mám rada aj Tariku. Spotrebovala som to malé balenie a takéto veľké mám nachystané, len chcem minúť ešte iné masky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som tých balení mala zopár, ale momentálne si nové kupovať nebudem...

      Odstrániť
  4. Pleťovou vodu AMICA jsem měla. Moc se mi líbí to její "staré" balení :) Byla celkem fajn, i když na pleti trochu štípala.

    Monnica

    OdpovedaťOdstrániť