utorok 12. júla 2016

Sally Hansen Miracle Gel- Tidal Wave!

Kedy inokedy nosiť farebné nechty ako v lete? Ja mám najradšej ako už iste viete ružové, červené, no dnes vám ukážem poriadne odvážnu farbičku. Gelové laky od Sally Hansen sú vám isto známe, nakoľko reklama na ne na nás číha z každého rohu. Stali sa veľmi obľúbené a ani sa nečudujem. Majú široký výber krásnych farieb, skvele sa s nimi pracuje, rýchlo schnú a samozrejme to najdôležitejšie na nechtoch by mali vydržať cca 14 dní, tak sľubuje výrobca. Ak ešte nemáte skúsenosti s gélovymi lakmi Miracle Gel od Sally Hansen, tak tie nepotrebujú k vytvrdeniu žiadnu UV, či Led lampu. Na dosiahnutie gelového lesku a dlhej výdrže laku na nechtoch je potrebné na farebný lak naniesť ešte vrchný lak-  top coat tzv. druhý krok, s ktorým celú "gelovú" manikúru zakončíte a môžete sa tak kochať nechtami ako zo salónu. Gélové laky sú skvelá alternatíva gellaku.
Nedávno top coat prešiel drobnými zmenami a momentálne sa predáva inovovaný s dvakrát väčším leskom ako predtým. Ja mám ešte tú staršiu verziu tohto vrchného laku, ktorá mi zatiaľ bohate postačuje.


Ja na mojich nechtoch väčšinou nosím gellak, ale momentálne mám od gellaku trocha prestávku, tak som bola zvedavá ako dlho mi tento Miracle gel lak vydrží. Väčšinou, čo som čítala recenzie, tak málo kedy tieto gelové laky vydržali na nechtoch bez chyby sľubovaných 14 dní. Výdrž laku na nechtoch je veľmi individuálna záležitosť, lebo každý svoje ruky inak namáha, niekto viac niekto menej. Ja osobne dávam mojim rukám dosť zabrať, doma pri upratovaní používam rôzne čistiace prostriedky väčšinou bez rukavíc, taktiež niekoľkokrát denne umývam riad. Preto väčšinou nosievam gellak, ktorý mi tých 14 dni vydrží. Bezchybnými nechtami s Miracle gel lakom som sa kochala cca. 7 dní, potom som si nechty musela odlakovať lebo hrany nechtov už boli viditeľne zošúchané. Možno pri nejakom nude odtieni by som lak ešte neodlakovala, ale pri tak výraznej farbe sa mi to už nepáčilo.
Prejdime už, ale ku krásnej farbe, ktorú som doteraz vo svojej zbierke lakov ešte nemala. 



Odtieň Tidal Wave je sýta kobaltová- modrá farba, ktorá určite upúta každý pohľad. Hodí sa na každý tvar nechtov, či už dlhé alebo krátke. Ja som už trocha opálená a na opálených rukách tento odtieň vyzerá nádherne, viackrát som sa prichytila ako sa neviem vynadívať na nechty.



S lakmi SH sa lakuje veľmi dobre, už som viackrát tu na blogu spomínala, ako mi vyhovujú ich štetčeky- sú trochu širšie a sploštené a dokonale tak jedným ťahom nalakujete každý jeden necht. Pigmentácia je taktiež veľmi dobrá, stačí naniesť dve tenké vrstvy pre sýty a bezchybný efekt. Oceňujem aj to, že Miracle Gel laky celkom rýchlo schnú, no a s vrchným lakom sa nechty krásne lesknú, hlavne na slnku. 



Tidal Wave určite bude na mojich nechtoch aj na dovolenke, je to moja nová obľúbená farba, ako stvorená na leto. V internetovej parfumérií parfemy-elnino.sk je bohatý výber odtieňov Miracle Gel lakov a ich ceny sú veľmi priaznivé- od 3 eur, čo je oveľa menej ako v drogériách. 


Čo poviete na túto farbu?




5 komentárov:

  1. Lak vypadá úžasně, na léto jako stvořený! :) Jinak od této značky používám zpevňovač a je naprosto dokonalej!

    EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som mala regeneračný lak od SH a tiež som s ním bola spokojná, vlastne zatiaľ so všetkým čo som od SH mala :)

      Odstrániť
  2. Odstín je nádherný. Taky tento lak mám doma a velmi ráda ho nosím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť