štvrtok 25. augusta 2016

Bourjois Rose Frisson blush!

Minulý týždeň tu bol článok o Rouge Edition Velvet od Bourjois a dnes tu mám ďalší skvelý produkt tejto francúzskej značky. Lícenky Bourjois Blush sú najznámejším kúskom z ich dekoratívnej ponuky, veď na trhu sú už vyše 150 rokov a práve tieto chutné lícenky preslávili celú značku.

Bourjois lícenky sú známe tým, že sú zapečené a pri nanášaní lícenky na tvár vás určite očarí silná parfumácia, ktorá pripomína vôňu ruží. Niekomu môže táto silná parfumácia prekážať, no našťastie na tvári ju po pár minútach necítiť.

Textúra lícenky je veľmi jemná a pri silnejšom pohybe štetca lícenka trochu práši. Pigmentáciou tieto zapečené lícenky moc neohúria, tá je skôr priemerná, ale štetcom sa dá pekne budovať želaný odtieň a máte tak istotu, že to s ňou na prvýkrát nepreženiete.

Poďme, ale k odtieňu ten má názov nr. 54 Rose Frisson, čo je krásna, prirodzene pôsobiaca ružová. Obsahuje aj jemné, zlatisté trblietky, ale tie ostávajú len na lícenke a na pleti ich nie je vôbec vidieť. Na Bourjois lícenkách sa mi páči aj to, že na pleti vydržia takmer celý deň. Tým, že moja pleť je zmiešaná, miestami mastná a lícenka je dosť púdrová, tak mi v pohode drží neporušená aj niekoľko hodín.

Balenie lícenky je maličké (2,5g), ale vydrží veľmi dlho, ja mám doma ešte jednu lícenku, ktorú mám asi 3 roky, používam ju veľmi často a za ten čas som spotrebovala ani nie polovicu, takže sa naozaj vyplatí. Súčasťou kompaktného balenia je aj malé zrkadielko a mini štetček na nanášanie, ktorý je inak nič moc, ale ak ste na cestách, tak v prípade núdze poslúži aj ten.
Farebná škála je viac než bohatá a na stránke parfemy-elnino.sk si môžete vybrať až z 13 krásnych odtieňov. 

Poznáte tieto skvelé lícenky?

18 komentárov:

  1. Tuto značku znám, ale zatím jsem od ní nic nezkoušela. Poslední dobou jsme celkem dost ujetá na tvářenky, takže po ní mrknu :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sú skvelé a na výber je veľa odtieňov, tak si určite vyberieš ten svoj :)

      Odstrániť
  2. Vyzerá celkom dobre :) Super recenzia!

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway o Japan Candy box, budem veľmi rada, ak sa zapojíš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na tieto lícenky som už viac krát pozerala, no stále som si žiadnu nevybrala. Tento týždeň som si inak od Bourjois kúpila City Radiance make-up a korektor :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja chcem veľmi vyskúšať ich Healthy Mix alebo CC krém, inak korektor som mala aj ja a bol skvelý :)

      Odstrániť
  4. už som ju niekde videla a vyzerá pekne :) možno trošku taký broskyňovejší odtieň by som prijala :) ale aj na tú vôňu, ktorú spomínaš som zvedavá :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. si ma navnadila tiež by som prijala lícenku v broskyňovom odtieni :) tá vôňa je dosť silná, ale ak nemáš moc citlivý nos, tak to nie je také zlé

      Odstrániť
  5. Jeden z nejlepších blusherů, jaký jsem kdy měla. Z těch cenově dostupnějších značek jednoznačně top!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vůbec tyto tvářenky neznám, ale pigmentace a odstín mě velmi zaujal a ráda se po nich poohlédnu. Díky za tip!

    GIVEAWAY O LUXUSNÍ NÁRAMKY | BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Paráádne su už nie raz som ich obzerala a stym zrkadielkom a pekne uzatvaratelne na magnet no nadhera♥♥ odolávam zatial no ale skôr asi siahnem po nejakom očnom tieni kedže licenky nepoužívam:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Petka,
    nezdal sa ti krajsi otien Rose d´or, ktory si tiez recenzovala. To je asi otazka vkusu, vsak. Mne pride Rose d´or, ze ma lepsiu pigmentaciu ako tento, ale skusala som len tester v DMke.
    Dakujem. Kat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj,
      tak Rose Dor je moja stálica a keď ho porovnám s týmto, tak by som jednoznačne brala Rose Dor, ten má jemné zlatisté trblietky, ktoré sa prenesú aj na pleť a je taký jemne perleťový ( netreba použiť už rozjasňovač) a Rose Frisson by som povedala, že je taký skôr polomatný, pigmentácia si myslím že je rovnaká, taký priemer treba viac nánosov štetcom pre intenzívnejší efekt :)

      Odstrániť