nedeľa 21. augusta 2016

Bourjois Rouge Edition Velvet!

Tekutý rúž od Bourjois- Rouge Edition Velvet bol na mojom wishliste pomerne dlho a vďaka spolupráci ho môžem zo zoznamu prianí vyčiarknuť. Tekuté rúže s matným efektom si ma získali asi pred pár rokmi, takže to nie je žiadna novinka. Začalo sa to s tekutým rúžom od Manhattanu, ktorý mám ako spomienku schovaný niekde v zásuvke, už samozrejme dávno spotrebovaný. Celkovo matné rúže mám o čosi radšej ako tie klasické hydratačné.


Nie som si istá koľko odtieňov tvorí túto kolekciu, ale na elnine nájdete až 7 krásnych farieb. Ja som si vybrala odtieň nr. 10 Dont pink of it! Chcela som niečo neutrálne, čo sa bude hodiť na bežné denné nosenie a nebude pôsobiť vyzývavo. Odtieň nr. 10 je akoby lepší odtieň mojich úst, je to typický nude odtieň s ružovým podtónom. Pigmentácia je slušná a to už aj pri jednej vrstve, pri dvoch sa farba viac zintenzívni a pôsobí výraznejšie. 


Konzistencia tekutého rúžu je príjemne krémová. Po nanesení na pery sa rúž javí ako lesk, ale po niekoľkých minútach kým sa do pier zapracuje sa jeho textúra zmení na matnú alebo ako napovie jeho názov presnejšie na zamatovú. Úplný mat to teda nie je. Malou nevýhodou matných rúžov je, že zvyknú pery vysušovať. V tomto prípade, keďže rúž nie je úplne matný, pery vôbec nevysušuje. Do pier sa perfektne zapracuje, že človek aj zabudne, že má niečo na perách.  


Výhoda matných/ polomatných rúžov je určite aj tá, že na perách vydržia pomerne dlho. Keďže tento rúž nie je typický matný, tak na perách nevydrží tak dlho ako napr. úplne matný rúž, ale tie štyri hodinky na perách vydrží v celku peknom stave.


Obal je jednoduchý, plastový cez ktorý pekne vidieť odtieň tekutého rúžu. Aplikátor je klasický penový, ale trošku zradný a treba sa predsa len pozrieť pri nanášaní do zrkadla lebo sa môže stať, že ho nanesiete aj mimo pier.
Cena týchto tekutých velvet rúžov v internetovej parfumérií parfemy-elnino.sk je niečo málo cez 6 eur, čo je za kvalitný rúž veľmi prijateľné.

Skúšali ste tieto tekuté rúže? Aký je váš obľúbený odtieň?

15 komentárov:

  1. odtieň vyzerá veľmi pekne :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja ich Milujem =) mam odtiene 02, 07, 10, 11 a 13. Všetko objednané z elnina. Najobľúbenejšie sú 02 a 07 =), určite sa mrkni aj na tieto odtiene =).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 07 som chcela len akurát nebol na stránke a 02 je tiež krásny len na mňa trocha výrazný :)

      Odstrániť
  3. Ja mam take ruzovy odstin, 11 So Hap'pink :) Zatim jsem tuhle rtenku zkousela jen jednou, ale byla jsem spokojena, tak verim, ze to tak bude i nadale :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten je tiež krásny, vlastne všetky ich odtiene čo som pozerala vyzerajú veľmi pekne...

      Odstrániť
  4. Ja mam take ruzovy odstin, 11 So Hap'pink :) Zatim jsem tuhle rtenku zkousela jen jednou, ale byla jsem spokojena, tak verim, ze to tak bude i nadale :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Odtieň je to fakt krásny. Tekuté rúže od Bourjois mám na zozname už dlhšiu dobu aj ja, no stále som sa nedokopala k ich kúpe.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite odporúčam vyskúšať aspoň jeden, stoja fakt za to, sú skvelé :)

      Odstrániť
  6. Krásny odtieň. Ja ho mám vo výraznej fuchsiovej a hoci ho už dlhšie nenosím, je to stávka na istotu, že keď si ho dám a idem napr. do reštaurácie, poháre budú bez odtlačiek mojich pier a tie budú zasa stále krásne nalíčené.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, to máš pravdu na pohároch sa vôbec neotláča a aj preto ho mám rada :)

      Odstrániť