pondelok 8. augusta 2016

Sally Hansen Miracle Gel- Creme de La creme

Určite sa nájdu medzi vami tie, ktoré farebným nechtom moc neholdujú a majú radšej nevýrazné odtiene. Ja v rámci zmeny z času na čas odložím výrazné farby lakov bokom a dám prednosť niečomu, čo nebije až tak do očí. Dnes vám chcem ukázať krásny krémový odtieň gelového laku od Sally Hansen- Miracle Gel. Čisto biela farba na nechtoch mi príde dosť výrazná a je to farba, ktorú si na bežné nosenie moc predstaviť neviem, lebo ku všetkému sa isto nehodí. Práve krémové alebo mliečne odtiene, ktoré majú v sebe biely základ sa mi naopak páčia neskutočne. Je to odtieň, s ktorým sa nedá absolútne nič pokaziť. Nechty, či už sú krátke alebo dlhšie vyzerajú veľmi elegantne a upravene.



Názov gelového laku je Creme de La creme- odtieň je to veru skvostný a jeho názov ho úplne vystihuje. Čisto biely odtieň to nie je má v sebe ružový podtón, čo robí tento odtieň na nechtoch menej výrazný. Úplne ideálny na každodenné nosenie, či už do práce alebo do školy, kde si nemôžete dovoliť výrazné odtiene.



SH laky na nechty patria k mojim najobľúbenejším. Už som viackrát tu na blogu spomínala, že sa mi s nimi výborne pracuje. Majú sploštený štetček, ktorý je dosť široký na to aby vám pokryl celú nechtovú plochu. Pre dosiahnutie želaného odtieňa zvyčajne treba naniesť dve tenké vrstvy. V tomto prípade som, ale musela naložiť až tri vrstvy, aby táto farba dokonale vynikla. Po pár minútach, keď farebný lak zaschol som naniesla druhý krok- tzv. top coat (vrchnú vrstvu), ktorá je potrebná na dosiahnutie gelového lesku a samozrejme aj dlhej výdrže čo je u mňa cca. 10 dní. Potom väčšinou nechty odlakujem, viac menej z dôvodu, že sa mi žiada nalakovať si nechty inou farbou a nie preto, že mi lak na nechtoch nevyzerá pekne. 



Ceny SH Miracle Gel lakov na nechty sa v internetovej parfumérií www.parfemy-elnino.sk pohybujú od 4,64 až po 7 eur. Rovnako tam zakúpite aj inovovaný top coat, ktorý je k farebným lakom potrebný. 

Čo poviete na tento odtieň?

2 komentáre: