streda 19. októbra 2016

Bioderma Hydrabio Perfecteur- recenzia!

Ahojte,
o tohtoročnej novinke od Biodermy- Hydrabio Perfecteur bolo písaného naozaj všade a veľa. Mňa hneď od začiatku tento pleťový krém zaujímal a to hlavne preto, že obsahuje ochranný faktor a poskytuje pleti hydratáciu a taktiež bol prezentovaný ako skvelá báza pod makeup. Ja som si tento krém kúpila niekedy na začiatku leta, no s jeho používaním som čakala a otvorila som ho až v septembri. V lete som používala skvelý krém s SPF 50 od Eucerin (článok TU), ten mi vydržal celé leto a keď sa leto skončilo, tak som začala používať Hydrabio Perfecteur.


Krém sa nachádza v praktickej tube s pumpičkou a má 40 ml. Je z rady Hydrabio a to znamená, že pleť by mal intenzívne a dlhodobo hydratovať. Zabraňuje predčasnému starnutiu pleti a chráni pred UV žiarením. Vďaka ružovkastému sfarbeniu zjednotí tón pleti, ale naozaj len veľmi jemne. Na obale sa píše, že prekryje aj drobné vrásky a škvrny, čo môžem potvrdiť. Taktiež má aj rozjasňujúce účinky.

Po tadeto všetko super, no keď príde na rad nanášanie krému na tvár, tak je to hotová katastrofa. Na pleť si dávam len malé množstvo, no veľmi ťažko sa mi po pleti rozotiera a mám pocit, že keď ho nanesiem hneď na pleť, tak krém akoby sa na ňu prilepí a potom už je ťažko s tým niečo robiť. Takže aplikácia je pre mňa dosť zdĺhavá.
Krém som si kúpila hlavne preto, že by mal byť aj tzv. bázou pod makeup, no aj tu som ostala sklamaná lebo, keď nanesiem na tento krém akýkoľvek makeup čo doma mám, tak ten keď príde do kontaktu s týmto krémom sa doslova zroluje z tváre.  Ako báza pod makeup je teda pre mňa nepoužiteľný a používam ho len, keď makeup nenosím. No a do tretice, aby tomu nebolo málo, tak tento "skvelý" krém mi spôsobil zhoršenie mojej pleti.

Všimla som si, že asi po týždni používania sa mi na pleti začali robiť nepekné vyrážky, s ktorými som už dávnejšie nemala problém. Pripisujem to tomu, že krém obsahuje zložku (asi silikón), ktorá na pleti vytvorí tzv. bariéru cez, ktorú nemôže pleť voľne dýchať a problém s pleťou je na svete. Takže používanie krému som obmedzila a používam ho len raz prípadne dvakrát do týždňa a neviem sa dočkať toho kým ho spotrebujem a hodím do koša, možno to bude aj skôr ako ho spotrebujem lebo neviem, či budem mať naň nervy.

Ak si teda nechcete privodiť problémy s pleťou, tak tomuto krému sa určite vyhnite. Bohužiaľ aj tu sa mi potvrdilo, že Bioderma produkty nie sú jednoducho pre mňa. Jedine micelárna voda a BB krém ma nesklamali, ale ďalej už radšej nebudem skúšať nič.

Aké máte skúsenosti s týmto krémom?

6 komentárov:

  1. Mne sposoboval podkozne akne, takze som ho musela vyhodit. Toto je prva recenzia, ktora krem nechvali. Osobne si myslim, ze velky podiel na oslavnych recenziach ma to, ze to blogerky dostali v ramci dlhodobej spoluprace.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja si to myslím :)Moja pleť je na tento krém poriadne naštvatá a pravdepodobne ho tiež vyhodím :/

      Odstrániť
  2. Produkty od této značky mi také nevyhovují nic si z toho nedělej. Zkoušela jsem hodně věcí, ale nesedla mi snad ani jedna a to ani jejich velice známá micelárka.

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. už som si toľko raz povedala, že si z Biodermy nič nekúpim, ale teraz som veru poriadne nahnevaná, hlavne preto akné, čo sa mi spravilo a veru som rozhodnutá, že fakt už nič z tejto značky nechcem...

      Odstrániť
  3. Já od Biodermy toho moc nevyzkoušela a už mě teda ani moc neláká. Je docela drahá a kdybych za tu cenu dostala takový výrobek byla bych asi stejně zklamaná jako ty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to máš pravdu, človeka to mrzí aj preto, že to nie je najlacnejšia kozmetika, fakt zbytočne vyhodené peniaze...

      Odstrániť