streda 26. októbra 2016

FM Makeup Second Skin- recenzia!

Ak sa vyznáte vo svete parfumov, tak značka FM vám určite niečo hovorí. Je to firma, ktorá ponúka cenovo dostupné parfumy a parfumované vody vysokej kvality. Parfumy sú zväčša inšpirované svetovými značkami, nachádzajú sa v jednoduchých flakónoch a ich názvami sú čísla. Keďže opísať vôňu v článku je dosť ťažké, tak dnes nebude reč o parfémoch, ale o jednom zaujímavom makeupe, ktorý taktiež v rámci dekoratívnej kozmetiky ponúka značka FM.


Second skin makeup- obsahuje dúhové pigmenty, ktoré sa ideálne prispôsobia prirodzenej pleti a dokonale odrážajú svetlo.
Ja mám odtieň Natural Cream a spočiatku sa mi zdal tento odtieň, že má oranžový podtón, no po naložení na pleť sa odtieň makeupu mojej pleti ako tak prispôsobil. Možno na prichádzajúcu zimu, kedy je moja pleť o niečo svetlejšia je odtieň trochu tmavý, takže si ho odložím na leto, kedy budem opäť trochu opálená.


Makeup bude ideálny pre zmiešanú, či mastnú pleť lebo obsahuje tzv. polyméry, ktoré sa postupne uvoľňujú a vstrebávajú tak nadmerné množstvo kožného mazu, taktiež dodávajú svieži vzhľad.
Makeup obsahuje vitamíny, výťažok z bielej ľalie, aminokyseliny a UV filtre. I keď makeup pohlcuje nadmerné množstvo kožného mazu, tak na pleti nepôsobí zmatňujúco. Moju pleť hydratuje po dlhšiu dobu, nezvýrazňuje suché miesta a pleť nevysušuje. Na tvári drží pekne pár hodín, potom je už potreba "T" zónu prepudrovať, to však platí pri mojej zmiešanej pleti, na ktorej sa tak chová každý jeden makeup. Makeup zamaskuje nedokonalosti na pleti ako sú drobné akné, jazvy alebo nerovnomerný tón pleti. Povedala by som, že pleti poskytuje stredné krytie. Na pleti pôsobí prirodzene a nerobí efekt masky.

Makeup má krémovú konzistenciu a po pleti sa veľmi dobre rozotiera. Stačí použiť len prsty, alebo ak ste zvyknuté na štetec, či hubku na makeup. Na môj vkus má trochu výraznejšiu parfumáciu, ale tá sa našťastie po naložení na pleť vytratí. 
Makeup sa nachádza v elegantnej fľaštičke s praktickou pumpičkou. Má 30 ml a jeho cena je 15 eur, kúpite ho v eshope parfumylacno.sk

Dajte vedieť, či ste okrem FM parfumov skúšali aj ich dekoratívnu kozmetiku?

 

2 komentáre: