štvrtok 13. októbra 2016

Nuxe Creme Prodigieuse DD Creme- recenzia!

Mojim momentálnym hitom v dekoratívnej kozmetike sú BB alebo CC krémy, ktoré rada skúšam a stále rada nové objavujem. Vyskúšala som ich niekoľko a mám pár obľúbených, o ktorých ste sa určite mohli dočítať v mojich recenziách. Nedávno sa mi však do rúk dostal DD krém od Nuxe a keďže DD krém som na mojej pleti ešte neskúšala, rozhodla som sa to napraviť a urobiť si jasno, aký je vlastne rozdiel medzi týmito produktami.

Nuxe Creme Prodigieuse DD Creme je ľahký, svieži krycí krém, ktorý obsahuje aj ochranný faktor SPF 30, čo sa určite hodí, lebo veď slnko nám svieti stále aj v zime. Ja by som tento DD krém opísala, ako intenzívne hydratačný, ktorý zjednotí tón pleti. Jeho hydratačné vlastnosti sú naozaj skvelé až tak, že keď po ňom siaham nepotrebujem pred jeho aplikáciou použiť žiaden pleťový krém a to je už čo povedať. Je to vlastne dvojúčelový produkt, ktorý plní funkciu hydratačného a krycieho krému. V jeho zložení sa nachádzajú výťažky z bieleho čaju, ktoré pleť regenerujú, osviežia a dodajú jej energiu. 
Konzistencia DD krému je ľahká- krémová. Dobre sa s ním pracuje, do pleti sa rýchlo zapracuje, stačí použiť prsty a krém sa ľahko rozotrie po celej pleti. Keďže ide o hydratačný produkt, tak bude určite vhodný pre suchú pleť. Bude vhodný aj pre normálnu, či zmiešanú pleť len pri zmiešanej treba rátať, že po cca. hodinke sa bude pleť lesknúť u mňa sa to tiež tak deje, keďže moja pleť je zmiešaná. Ja to však nevnímam ako nedostatok lebo lesknutie mi spôsobujú skoro všetky makeupy, či krycie krémy, takže stačí mať po ruke nejaký púder a hneď je po probléme s lesknutím. Dôvod prečo si vyberám skôr hydratujúce makeupy, aj keď mám zmiešanú pleť je ten, že nemám rada efekt aký dávajú zmatňujúce podklady, ktoré častokrát zvýrazňujú suché miesta alebo pleť vysušujú.

BB a CC krémy pleti neposkytujú plné krytie, tak tomu je aj v prípade DD krému. Pleti dodá jemné krytie. Drobné nedokonalosti na pleti prekryje, predovšetkým však zjednotí tón pleti- čo je vlastne hlavná úloha týchto dvojpísmenkových krycích krémov, no väčšie nedostatky ako napr. výrazné akné, či jazvy, určite neprekryje úplne. Oceňujem hlavne aj to, že nezalieza do vrások a neupcháva póry. Na pleti vydrží tých 6-8 hodín, čo bude aj vďaka púdru, ktorý používam. Na suchej pleti by DD krém vydržal určite dlhšie.


po rozotretí
Nuxe DD krém je dostupný v troch odtieňoch. Ja mám odtieň light, čo je najbledší a pravdu povediac očakávala by som ešte keby bol o trochu bledší. Moja pleť nie je úplne bledá, takže odtieň sa jej prispôsobí, ale neviem ako by tento najsvetlejší odtieň vyzeral na oveľa bledšej tvári ako je moja.
DD krém je jemne parfumovaný, je to však príjemná ľahká vôňa. Má 30ml a v internetovej parfumérií parfemy-elnino.sk sa jeho cena pohybuje okolo 10 eur, ale dá sa zakúpiť aj tester, ktorý je o niečo lacnejší.  

Máte s DD krémom Nuxe skúsenosti?


4 komentáre:

  1. Vypadá slibně :-) přiznám se, že jsem žádný DD krém nezkoušela, jen BB a ty mi moc neseděly.
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O DD kréme som fakt ešte nepočula, vyzerá zaujímavo no pomaly si myslím, že vymyslia asi na každé písmeno krém :D Po BB kréme som už nič nečakala, ak keď prišiel CC krém, riadne ma to zaskočilo, ale toto sa mi zdá už trochu veľa :D
    SheIn giveaway! : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď áno, mne na názve nejak nezáleží, som s ním spokojná a to je hlavné :)

      Odstrániť