streda 4. januára 2017

Juvena Nourishing Eye Cream- recenzia!

O tom, že rada skúšam nové veci niet pochýb, dokonca aj v tom prípade, ak už som našla produkt, s ktorým som maximálne spokojná. To je prípad očného krému. O mojom obľúbenom očnom kréme už asi viete, používam ho už skoro dva roky, ale sem- tam, aby to nebola nuda siahnem aj po niečom novom.


A tým novým je aktuálne u mňa očný krém Juvena Nourishing Eye Cream z rady Skin Rejuvenate. Je to môj prvý produkt od značky Juvena. Je to švajčiarska kozmetika, ktorá je na trhu už viac ako 50 rokov a je považovaná za priekopníka v oblasti výskumu pleti a experta omladzujúcej kozmetiky. Sortiment značky Juvena je usporiadaný tak, aby vyhovel potrebám pleti.


Pleťová rada Skin Rejuvenate je určená pre ženy, ktoré hľadajú kvalitnú zbraň proti starnutiu pleti, chcú redukovať známky starnutia- linky, vrásky a ochabnutú pleť, ktorej chýba energia. Táto pleťová rada má ešte tri podkategórie- Delining (redukcia vrások, vzhľadu a hĺbky liniek a výrazných vrások), Lifting ( zlepšenie kvality pleti, jej vypnutie, spevnenie a skrášlenie kontúr tváre) a Nourishing (navracia pleti komfort, dodáva hydratáciu a nádhernú jemnosť). A práve môj očný krém pochádza  z podkategórie Nourishing.


Očný krém sa nachádza v krásnom sklenom kelímku s mohutným zlatým vrchnáčikom. Je ľahko parfumovaný, vonia veľmi príjemne po prírodných zložkách, ktoré sú obsiahnuté v zložení krému.
Tento očný krém, ako aj celá rada kozmetiky Juvena obsahuje patentovanú technológiu SkinNova SC Technology- proteínový komplex z perál, ktorý zaisťuje rozjasnenie a rovnomernosť pokožky. Obsahuje aj kombináciu lipidov a mnohých iných účinných látok, ktoré pôsobia proti strate vody.
Konzistencia krému je ľahká a do pleti sa rýchlo vstrebe. Ku krému je pribalená aj malá špatulka pre hygienickejšiu aplikáciu. 


Pokožka pod očami je tak povediac hneď hydratovaná. Krém pôsobí proti vysúšaniu. V zložení krému sa nachádza aj bambucké maslo, výťažok z kukurice, vitamín E, ale aj pár silikónov, ktoré pokožku pod očami vyhladia. Práve vďaka tomu vyhladzujúcemu efektu krém zvyknem používať na deň a korektor pod oči mi už netreba používať.Očný krém má aj osviežujúci účinok, čo je super hlavne ráno a tiež pôsobí proti tmavým kruhom. 


Ak čakáte omladzujúce zázraky na počkanie alebo zmiznutie vrások, tak vás sklamem. Neviem, či taký krém, ktorý odstráni vrásky vôbec existuje, v takých prípadoch pomáha podľa mňa už len estetická medicína. Avšak krém má skvelé hydratačné účinky, ktoré v očných krémoch u mňa nesmú chýbať a hĺbková hydratácia je skvelý krok v prevencií proti vráskam. Podľa mňa, keď sa takéto produkty zavedú do pleťovej starostlivosti, tak s nimi určite oddialite známky starnutia aj o niekoľko rokov.
Očný krém má štandardných 15ml a v internetovej parfumérií parfemy-elnino.sk sa jeho cena pohybuje niečo málo cez 24 eur.

Máte skúsenosti s týmto očným krémom od Juveny?


5 komentárov:

  1. Vůbec tuhle značku neznám, a ani mě nijak nezaujala.
    Giveaway Saloos

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Se značkou ještě nemám žádnou zkušenost, ale oční krém nevypadá špatně :-) I když je pravda, že já jsem v tomhle ohledu ještě pořád celkem lenoch a často používám jen pleťový krém :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pokiaľ ešte nemáš na to vek a pleť máš peknú, tak očný krém počká :)

      Odstrániť
  3. Tento krém vůbec nepoznám, ale docela se mi líbí. Ani já nepoznám žádný krém, který by úplně odstranil vrásky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť