štvrtok 19. januára 2017

Pleťový olej Alverde Vital plus- recenzia!

Vitajte pri novom článku!
V tom dnešnom Vám dám skvelý typ na pleťový olej od Alverde. Pleťový olej Vital plus mám doma už asi dva mesiace a za ten čas si ho moja pleť veľmi obľúbila, tak som sa rozhodla, že sa s vami podelím o moju skúsenosť.

Možno vás zmiatne fakt, že tento pleťový olej je určený pre vekovú skupinu 60+, ale vzhľadom na jeho zloženie, ktoré neublíži ani o polovicu mladšej pleti som sa rozhodla ho vyskúšať. Je to novinka na pultoch DM drogérie a jeho cena je veľmi prijateľná, niečo cez 4 eurá za 25ml.

Olej obsahuje zmes sójového, argánového, slnečnicového, olivového a mandľového oleja. Čo ho robí skvelým pomocníkom hlavne pre tú zrelú pleť, pre ktorú je primárne určený, ale určite je vhodný aj pre suchú pleť a v menšom množstve aj pre zmiešanú pleť.

Fľaštička je praktická plastová s pipetkou, vďaka ktorej si nadávkujete potrebné množstvo. Obľúbila som si ho hlavne teraz v zime namiesto denného krému, na pleť stačí naniesť veľmi malé množstvo (dve kvapky) a moja pleť tak dostane poriadnu dávku vyživenia a hydratácie, ktorú je cítiť po dlhý čas. V krutých mrazoch, aké momentálne máme, tak je tento olej doslova ako balzam na pleť. Olej je skvelý aj ako podklad po môj makeup , ten na ňom drží dobre takmer celý deň. Jeho používanie mi určite spríjemňuje aj jeho krásna vôňa, ktorá je môjmu nosu príjemná, ale aj tak sa po krátkom čase vôňa vytratí.

Ak ste ho ešte neskúšali, tak určite odporúčam sa na neho pozrieť, obzvlášť ak vás trápi suchá pleť, alebo sa vám na pleti začínajú objavovať prvé vrásky, tento olej bude určite skvelá prevencia ako ich vznik oddialiť. 

 Používate teraz v zime pleťové oleje? Aký je váš najpoužívanejší?

9 komentárov:

  1. Teraz v zime aj ja používam oleje pod klasický denný krém aj na noc a je to v týchto mrazoch fakt záchrana, tento sa mi veľmi páči, balenie je tiež super, určite pôjdem po neho do DM, vďaka za tip :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já si teď velmi oblíbila pleťové oleje od Saloos, tento vypadá také dobře.
    Giveaway Saloos

    OdpovedaťOdstrániť
  3. od alverde som hladala nejaký olej ale nikdy som ho nenašla a možno to bol aj prave tento vyzera dosť dobre a pokial tam nemá iné prídavky na vrásky kedže je 60+ tak si ymslím že naozaj sa neni čoho báť:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to určite nie, sú tam len oleje a tie sú vhodné pre každého v každom veku :)

      Odstrániť
  4. Já teď používám pleťový olej od Salosu a jsem velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež som mala od Saloosu jojobový a šípkový a bola som spokojná, ja to rada striedam :)

      Odstrániť