nedeľa 12. februára 2017

Čistiaca pena Soaphoria- recenzia!

Vitajte pri dnešnej recenzií, na ktorú som sa veľmi tešila lebo predstavovať vám prírodnú kozmetiku a ešte k tomu pochádzajúcu zo Slovenska ma veľmi baví. So slovenskou značkou Soaphoria už nejaké tie skúsenosti mám a preto som sa veľmi potešila, keď mi v balíčku z eshopu babičkina záhrada okrem iného poslali aj čistiacu penu na pleť. Podobné kozmetické produkty ako isto viete mám veľmi rada.

Čistiaca pena Soaphoria sa predáva v rôznych verziách podľa potrieb vašej pleti, ja mám čistiacu penu pre normálnu pleť. Ako väčšina produktov od Soaphorie aj táto pena sa nachádza v originálnom sklenom balení, ktoré je oku lahodiace a na poličke v kúpeľni určite pekne vynikne, ale na cestovanie toto balenie moc praktické nie je. 

Čistiaca pena je určená na každodenné použitie. Konzistencia je zo začiatku tuhšia, ale po nanesení na vlhkú pleť sa zmení na jemnú krémovú penu. Ja túto penu väčšinou používam už po odlíčení, ak mi ostali na pleti ešte nejaké zvyšky nečistôt, tak jemnou masážou po pleti pena všetko odstráni a pleť je tak úplne čistá. 

Ak neradi používate veľa prípravkov, tak s čistiacou penou môžte odstrániť aj pleťový makeup. Skúšala som tento spôsob aj ja a makeup resp. bb krém pena skvelo rozpustila a pleť bola čistá, ja však napriek tomu skôr uprednostňujem prvý spôsob. Po zmytí je pleť hladká, svieža a hydratovaná. Raz alebo dvakrát do týždňa ju používam aj s mojou sonickou kefkou, môže sa  použiť aj na čistiacu hubku.


V zložení sa našťastie nenachádza alkohol, tak sa nemusíte báť vysušenej pleti. Čistiaca pena obsahuje zmes olej ako napr. olej hroznový, ktorý pleť tonizuje, či jojobový, ktorý obsahuje aj vitamín E a ten udržuje prirodzenú vlhkosť v pokožke, regeneruje ju a taktiež má aj protivráskové účinky. Okrem vitamínu E pena obsahuje aj vitamín A a C, ktoré pleť rozjasňujú, dodávajú jej energiu a bojujú proti voľným radikálom. Pena má príjemnú vôňu, ktorá pri pleťovej starostlivosti môže pôsobiť aj tak trochu relaxačne. Balenie má 125 ml, na pleť stačí naniesť však len menšie množstvo, takže dovolím si povedať, že jedno takéto balenie aj dosť dlho vydrží. Som rada, že na Slovensku sú už kvalitné prírodné značky a Soaphoria k nim rozhodne patrí.

Máte skúsenosti s čistiacou penou od Soaphorie?

4 komentáre:

  1. Soaphoria je super! Já měla sprchový krém, ale čistící pěna se mi taky líbí a láká mě. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno to je, ja som mala už viac produktov a so všetkými som bola zatiaľ veľmi spokojná :)

      Odstrániť
  2. ja som len nedávno skúšala prvýkrát Soaphoriu, mám o nej najnovší článok na blogu,a naozaj som bola prekvapená všetkými produktami :) je skvelá! :) túto penu nepoznám ale vyzerá neskutočne"! :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť