nedeľa 5. februára 2017

Expresný odličovač s nevädzou od Yves Rocher!

Už je to nejaký čas, čo som prestala používať micelárnu vodu na odličovanie. Micelárky som používala na odstránenie očného makeupu, ako aj makeupu z tváre niekoľko rokov, no pred časom som zistila, že takéto odličovanie pre moju pleť nie je úplne dobré, lebo aj tak mi po odlíčení s micelárnou vodou ostávajú nečistoty na pleti. S odličovaním očí som mala vždy problém a na jedno oko som spotrebovala aj tri vatové tampóny, aby bol očný makeup úplne odstránený. Dokonca aj moja pleť získala nejakú averziu voči micelárke. Tak som sa rozhodla, že spotrebujem zásoby a prejdem na niečo iné. 
Odstránenie očného makeupu bol pre mňa vždy dlhý rituál a preto som hľadala niečo, s čím odstránim líčenie na očiach za pár sekúnd. Najlepšie produkty na takéto rýchle odličovanie sú dvojfázové odličovače. Ja som si pred nedávnom kúpila expresný odličovač na oči s nevädzou od Yves Rocher. Je to ich najpredávanejší produkt, ktorý je na trhu už od roku 1972 a preto som dlho nerozmýšľala a jedno balenie som si kúpila.

Odličovač sa predáva v dvoch veľkostiach ja mám tú väčšiu 200ml, ktorá ma vyšla niečo cez 6 eur. Fľaštičku pred použitím treba pretrepať, aby sa v nej jednotlivé zložky spojili. Na vatový tampón stačí naniesť len malé množstvo a môžte hneď priložiť na oko. Odličovač je naozaj expresný lebo vatový tampón stačí na oku pridržať len niekoľko sekúnd a takmer celý makeup je odstránený.

Potom ešte trocha prejdem po oku a makeup je preč. Skúšala som s ním odstraňovať aj vodeodolnú špirálu a gélové linky a bez problémov idú dole. Na oku zanecháva trochu mastný film, ale ja aj tak svoju tvár umývam ešte gélom, takže mi to nevadí. Vzhľadom na to, že ho stačí naniesť v malom množstve tak aj dlho vydrží.

Nemá žiadnu parfumáciu, ale keďže zanecháva spomínaný mastný film na oku neviem, či bude vhodný pre citlivé oči. Pre citlivé oči je v ponuke Yves Rocher zasa jemný odličovač taktiež s nevädzou. Mňa inak vôbec neštípe ani nič podobné. Ešte spomeniem, že nevädza má upokojujúce účinky a tá sa v odličovači nachádza dokonca v bio kvalite priamo z Francúzska.
Zhrniem to len v krátkosti, ak hľadáte niečo rýchle na odstránenie očného makeupu, aj vodeodolnej špirály, tak určite zájdite do Yves Rocher. Mňa veľmi pozitívne prekvapil a určite ho budem kupovať opakovane. Čo používam na odstránenie makeupu z tváre sa dozviete zasa v inom článku :)

Skúšali ste spomínaný expresný odličovač s nevädzou od Yves Rocher?

9 komentárov:

  1. Ahoj :-) ja ho mam doma uz roky a musim povedat,ze sme sa neskamaratili...u mna expresnost nesplna,naucena som na pletove
    odlic.mlieka ( Garnier Sensitive,teraz dokonca z Lidla). Kremikom mi to pride uplne najrychlejsie a na moje suchsie oci najblahodarnejsie...tento YR u mna spotrebuvavaju navstevy a ja len v stave nudze,ked ostatne dojde

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, pri kozmetike to je asi fakt, že sto ľudí sto chutí, a nie každému všetko vyhovuje. Ja som s ním spokojná, možno aj preto, že nosím väčšinou len špirálu a jeden tieň na očiach a to ide s týmto odličovačom dole naozaj rýchlo. Počula som naň rôzne názory, kolegyni tiež nevyhovuje lebo ju zasa štípe...takže je to rôzne :)

      Odstrániť
  2. Yves Rocher jako značku mám velice ráda, tento odličovač jsem ještě nezkoušela. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já už od YR žádnou micelárku ani odličovač nechci, měla jsem dva a katastrofa. :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je škoda, že nesadli, ale našťastie je na trhu toho toľko, že si človek môže vyberať :)

      Odstrániť
  4. Uz si ma skoro presvedcila, ale potom som si vsimla ten paraben v zlozeni. Parabenom sa snazim vyhybat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno sú tam žiaľ parabény, ale u kozmetiky, ktorá sa zmýva z tváre mi to až tak nevadí...

      Odstrániť
  5. Asi by mi pri ňom vadilo to, že zanecháva mastný film. Nemám to pri odličovačoch rada.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť