nedeľa 22. októbra 2017

Ceramidové kapsule Elizabeth Arden- recenzia!

Ahojte,
produkty, ktoré sa používajú na starostlivosť o očné okolie patria medzi moje obľúbené. O túto partiu tváre sa obzvlášť svedomito starám lebo pokožka pod očami je veľmi tenká a ľahko tak na nej vidieť skoro každú zmenu, ktorá sa udeje v našom tele. Je náchylnejšia aj na prejavy starnutia, vrásky okolo očí sa objavia ľahšie a sú viditeľnejšie, keď sa o ne patrične nestaráme. Ja na rôzne krémy pod oči, či masky nedám dopustiť- jednoducho vidím, že čas strávený starostlivosťou nie je márny a to už mám dávno po 30tke. Ešte koncom leta som si vybrala z internetovej parfumérie elnino zaujímavý produkt zameraný práve na očné okolie, s ktorým som doteraz nemala žiadnu skúsenosť.


Ceramidové kapsuele pod oči od Elizabeth Arden sú už akousi doplnkovou starostlivosťou. V balení sa nachádza 60 kusov kapsúl a disponujú vysokou účinnosťou v boji proti vráskam. Nielenže minimalizujú vzhľad vrások, ale poskytujú očnému okoliu vysokú dávku hydratácie, zlepšujú funkciu kožnej bariéry. Ceramidy sa nachádzajú v našej pleti a dokážu udržiavať hydratáciu a výživu v pokožke a chránia ju pred vonkajšími vplyvmi. Tak ako aj tvorba kolagénu vekom klesá, rovnako je to aj s ceramidmi. Produkty s ceramidmi sú vhodné aj pre tých, ktorých trápi suchá pleť, práve vďaka tomu, že dokážu udržať dostatočnú hydratáciu v pleti a ak je suchá pomáhajú obnovovať jej bariérovú funkciu.


Jedna kapsula obsahuje malé množstvo tzv. séra, ktoré je hodvábne ľahké (aj vďaka silikónom v zložení), to sa do pokožky celé nevsiakne, takže ostáva na povrchu trocha mastný povlak. Pokožka pod očami je hladká a vyživená aj na druhý deň ráno.

Nápad s kapsulami sa veľmi páči lebo zakaždým keď idete kapsulu použiť máte tak istotu, že látky v nej sú stále aktívne a nepodľahli tak skaze ako napr. kontaktu so vzduchom. Jedna kapsula vám postačí pod obe oči a ešte aj čosi málo ostane- prebytok si väčšinou nanesiem na krk.


Čo sa týka výsledkov používania, tak to je ťažké zhodnotiť, keďže zatiaľ všetky anti-age produkty beriem ako prevenciu, pretože, nejaké výrazné, či hlboké vrásky zatiaľ nemám. Môžem povedať len to, že stav mojej pleti sa s používaním vôbec nezhoršil, ale naopak pleť je hladšia a pôsobí zdravým dojmom.


Cena kapsúl v internetovej parfumérií elnino je niečo cez 20 eur . Určite ich odporúčam pre tých, čo už majú po 30tke a rozmýšľajú ako oddialiť tvorbu vrások.

Poznáte produkty od Elizabeth Arden? Čo vás najviac zaujalo?

7 komentárov:

  1. Mě se vždy zdálo, že na celou pleť je v kapsli málo produktu. (Nemyslím přesně tyhle, ale všeobecně ve všech).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne práve naopak, vždy mi v kapsuli dačo navyše ostane a to ide na krk alebo dávam viac vrstiev :)

      Odstrániť
  2. Túto značku vôbec nepoznám, a ani kapsulové výrobky som ešte neskúšala, ale vyzerá to dobre :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kapsule vypadají docela dobře, mají pěkné balení a taky jsem už ve věku, kdy takové výrobky vyhledávám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. 8 hodinový krém...je perfektný, kedže mám veĺmi suchú pokožku. Na ten nedám dopustiť.

    OdpovedaťOdstrániť